יש לי 2 שאלות.

G אור G

New member
יש לי 2 שאלות.

הראשונה, כמה זמן בערך לוקח עד שאכן מה ש'ייחלתי' לו בכישוף יקרה? זה יכול לקרות גם תוך שנה-שנתיים או שבטווח זמן קצר מזה? שאלה שנייה, קראתי לא מזמן על משהו שנקרא גורלות אחיטופל. אני יודעת שזה לא ממש קשור לפה אבל רציתי לדעת האם מישהו שמע ויכול לומר לי שאכן מה שמספרים על זה נכון ו'שהפתיחה' הזאת אומרת תשובות נכונות באמת.

RainBird

New member
זה גם יכול לקחת שניות אם אתה מכשף מיוחל. ואני לא מכיר את גורלות אחיטופל.

G אור G

New member
השאלה היא..

מה הטווח הכי גדול בין ביצוע הכישוף עד לקבלת התוצאות שלהם ייחלתי. האם זה משהו ש'חייב' לקרות בזמן קרוב (חודש, חודשיים או כמה חודשים) או שזה יכול לקחת אפילו שנה או כמה שנים?

RainBird

New member
זה תלוי בסוג הלחש והמטרה שלו. וכמובן בהכשרה המאגית שלך.

G אור G

New member
אהמ

מה תוכלי לומר אם עשיתי לחש במטרה לגרום למישהו שאני אוהבת לחשוב עליי. הכשרה? פעם התעסקתי בזה המון. הפסקתי בגלל אי-אלו סיבות וזה הלחש הראשון שביצעתי מאז שהפסקתי. (שנתיים בערך)

RainBird

New member
*תוכל* אוקיי. אז הוא חשב עליך. מניין לך שהוא יפעל בעיקבות המחשבה הנ"ל?

G אור G

New member
תגובה

השאלה המקורית הייתה תוך כמה זמן בערך אמור לפעול כישוף כלשהו והאם זה יכול לקחת כמה שנים. תודה על התגובות המהירות.

RainBird

New member
עניתי כבר שזה תלוי. יש לחשים שעובדים אצלי תוך שניות, ויש קללות על הקברים במצרים שעבדו תוך כמה אלפי שנים.

Soul Reaper

New member
..

לכישוף אין זמן מוגדר אז כן, הוא יכול אפילו לקחת כמה שנים .. אבל אני לא חושב שזה קורה אם יש מספיק ניסיון , ידע וכו'.. כמו שאמרו, זה גם תלוי במטרת הכישוף

PurpleFilth

New member
הממ הממ הממ

רב הכשפים הפשוטים האלה שאני מכירה פועלים מייד... אם כבר שאלה יותר מאתגרת היא, מתי הם יתפוגגו. אולי תספרי לנו מה עשית כדי לשפוך קצת אור על הנושא? אולי אפילו נחכים ונלמד משהו חדש...

למעלה