יש לי 2 שאלות

goopla

New member
יש לי 2 שאלות

למה נחש גופר לא מוכר כמו נחש כרכן תירס ? ומה השוני בהם ?

salingre

New member
תשובות

כרכן תירס יותר זול ויותר קטן בגודל הסופי מגופר, זה עושה את הכרכן יותר נוח לגידול (מבחינת מקום,עלות הנחש,אוכל [גודל פריטי המזון..] וכו') ובגלל זה הוא יותא מוכר (למרות שאני בכלל לא בטוח שהוא יותר מוכר.. בארץ אולי הוא יותר נפוץ מכרכני תירס..) מה השוני בהם? אלו נחשים שונים.. מה השוני בין זעמן שחור לזעמן מטבעות..? אורי

goopla

New member
תודה על התשובה

כי יש לי גופר ואני לא רואה שמדברים פה על נחש גופר אז לא הבנתי ואיזה גודל הוא יגיעה לי בסוף עכשיו הוא בן 4 חודשים ובגודל 45 ס''מ

barazu

New member
נחש גופר יכול להגיע לכ-2 מטר

אבל בדרך כלל אורכו נע בין מטר וחצי למר שמונים

goopla

New member
כמה שאלות

1. איזה גודל נחש גופר מגיעה ? 2. יש לי נחש גופר בן 4 חודשים והוא 45 ס''מ זה גודל טוב או קטן מדי? 3. ובכמה וולדות להאכיל אותו בשבוע ? המוכר אמר לי אחד אבל הוא אוכל אותו בשניה כי הוולד קטן מידי וזה לא ניראה לי מספיק . (וזה וולד של עכבר)
תודה לעוזרים

goopla

New member
שאלה

יש לי נחש גופר בן 4 חודשים והוא 45 ס''מ, זה לא קטן מידי לגיל שלו או שזה בסדר? ובכמה וולדות להאכיל אותו בשבוע ?

הגודל נשמע בסדר

שני ולדות בנות 10 ימים פעם בשבוע, באורך 55 ס"מ אני חושב שכבר תוכל לעבור לעכבר קטן פעם בשבוע.

בניגוד לכרכני תירס נחשי גופר

מרגע שהם בוקעים נוטים להיות פחדנים יותר מכרכני תירס ולאיים על כל יד שמתקרבת, אין בזה שום סכנה לאדם רק משהו שקצת מפחיד לפעמים מגדלים לא מנוסים ולכן יש העדפה לכרכן התירס. בנוסף ממה ששמתי לב גופרים וקרובי משפחתם נוטים לפעילות רבה יותר מכרכני תירס כשמחזיקים אותם על היד. השונים בינהם מעבר לסוג הוא מבנה הגוף הרחב והכבד יותר של הגופרים לעומת כרכני התירס, הקשקשים המחוספסים והדוגמא שמשתנה בין תתי המינים השונים.

FreakOn

New member
תעשה ת'חישובים שלך

אם אתה שואל על איזה נחש אנחנו ממליצים לך בלי לדעת את רוב הפרטים ואת היכולות שלך - אני מציע לך לא לקנות נחש בכלל. אני לא בא לרדת עלייך, אבל עד עכשיו, אם כל הבירורים שעשיתי - אני מתאר לעצמי שאתה יודע אם הנחש מתאים לך או לא - אנחנו: בטוח לא יכולים לדעת...

רן333

New member
קצת הגזמת, לדעתי.

לי אמנם אין המלצות כלשהן בנושא (אף פעם לא גידלתי אף Pituophis), אבל כשמדובר במיני נחשים שכן יצא לי לגדל, אני בהחלט יכול לענות לשאלות מהצורה של זו שנשאלה כאן (גם אם לא מדובר בתשובות פשוטות של "כן" או "לא"). אני מניח שמגדלים שיש להם נסיון עם Gopher Snakes יוכלו לענות בצורה דומה.

למעלה