יש לי 2 שאלות ...

נטע 123

New member
יש לי 2 שאלות ...

שלום לכולם, יש לי שתי שאלות: 1. איפה אני קונה (רצוי בעזריאלי) מברשת מיוחדת למריחת הלק הלבן של הפרנץ' מניקור? 2. מה עושים כשכל איפור שאני שמה בעיניים יוצר אצלי רגישות איומה (ביום למחרת אני קמה עם עיניים אדומות ומודלקות)? תודה

אני אנסה לענות: 1. בכל סופר פארם

יש סטנד מברשות וכלים לציפורניים ושם תוכלי למצוא. 2. בעניין האדמומית: עשי לעצמך מבחן רגישות ובדקי כל מוצר בנפרד במשך כמה ימים, לאחר מכן שני מוצרים ביחד במשך כמה ימים(לעיתים השילוב יוצר ריאקציה) והקפידי לא לאפר את תוך העין. אך ורק בחוץ. בהצלחה.

yottami

New member
אני ממליץ לך לשים מייקאפ או בסיס

כל שהוא על העין במידה ואת משתמשת בצלליות על מנת שלא יעופו לך במשך היום לתוך העיניים.......שנית ממליץ גם על מה שאתי אמרה....ואם את מאד מאד רגישה למרות זאת וזה לא עובר...ותרי על איפור עיניים...אבל מאמין שתסתדרי...

Shir Life

New member
פרנץ'...../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

אני אישית לא עושה אבל יש משהו די טוב.. אפשר פשוט לשים דבק סלוטייפ על החלק של הציפורן שנשאר חלק, ולמרוח את הלק... ככה זה יוצא ישר ומדוייק...

בקשר לרגישות

תרופה של סבתא היא לשים תה : פשוט להכין תה לקרר אותו מעט כדי שלא תקבלי כויה לטבול צמר גפן ולשים על העיניים זה מאוד עוזר לדלקות קלות ... כמובן שמומלץ שתתיעצי עם רופא דבר נוסף תקפידי להוריד את האיפור לפני השינה עם מסיר איפור היפואלרגני,יש מוצר שנקרא "לידכאר" והוא ממש טוב ומומלץ.

למעלה