יש לי 2 שאלות

hanorgil

New member
יש לי 2 שאלות

קודם כל תודה לאנשים שעונים פה, ממש טוב שיש קהילות כאלו
1. הייתי רוצה לשאול אם מישהו יכול לעזור לי בעצם להבין "תחילת עבודה על אתר", ואני לא מדבר על אופטימיזציה או שת"פים או קישורים. אני מדבר על שלב אחד לפני זה. איך אמורים להכנס לכלים שאיתם אני עובד עם האתר, הדומיינים ווואב מאסטר טולס, איך יוצרים את אתרי התוכן וכדו'. אם למישהו יש איזשהו מסמך שהוא יכול לשלוח לי של חומר לימודי, גם טוב, פשוט אני מקדם, אבל לא בוגר קורס, יוצא מצב שאני עושה הכל אבל לא יודע להתחיל.
2. אם למישהו יש אתרים בנושא אומנות, ציור, עיצוב פנים/ בית והוא מעוניין בהחלפת קישורים/מאמרים, אשמח ליצירת קשר כאן בפרטי.
תודה חברים!

שאלה מורכבת

השאלה הראשונה: אני חושב שכשלב ראשון זה קודם כל להתחבר לאתר עם הכלים גוגל אנליטיקס וכלי מנהל האתרים ולהסיק משם מסקנות חשובות.
השלב השני לאחר שמבינים מה מקורות התנועה כיום ובמידה ויש קמפיין ממומן שאפשר גם כן לשאוב ממנו מידע לגבי מילות מפתח וקהל היעד.
אז כדאי להתחיל לבצע מחקר מילות מפתח רציני ולהגיע לביטויים הטובים ביותר עבור האתר הספציפי.
משם ממשיכים לשלבים של און סייט ואוף סייט.

hanorgil

New member
אני מבין שהשאלה מורכבת

שוב, אני כבר עובד במקצוע, יצרתי כבר לא מעט שת"פים, אני משתמש בmajestic ובכלי מילות מפתח וכבר יצרתי לא מעט מסמכי אופטימיזציה.
השאלה שלי זה איך להתחיל לבנות תשתית, איפה מתחילים את הלפני התחלה, את התחלת התשתית שלך?

לגבי תשתית

בעבר הייתי מקים 2-3 אתרים בכל תחום שקידמתי ופשוט מוציא מהם קישורים.

שיטה זאת עברה מהעולם וכיום אני ממליץ לך להתחיל להקים אתרים עם תכנים טובים שאותם תקדם.
ולא רק עבור התחומים שאתה מקדם גם תחומים אחרים מאחר ובעבודת השתפים יתכן וירצו קישור מאתר מתחום אחר.
בתשתיות שלי יש אתרים מקודמים וקבעתי לעצמי כלל אתר תשתית שלא מכניס כסף כנראה גם לא יתרום הרבה לקידום של אתרים אחרים.
באתרים יש אדסנס או מכירת לידים.
ומאז שהתשתית מקודמת ומייצרת הכנסה הרווח כפול והקישורים מהם משפיעים והם אטרקטיביים.
לא ממליץ לפתח תשתית על מערכות מוכנות כמו וורדפרדס קום או פלטפורמות אחרות
אלה ממש מערכות על דומיינים שלך ואחסון שלך.

למעלה