יש לי 2 שאלות...

chen349

New member
יש לי 2 שאלות...

1. יש איזה שהו טקס פרסי מוזיקה [זה טקס ישן] שכריסטינה יושבת על משו ויענו בצדדים יש 4 בנים שמחזיקים אותה היא לובשת שמלה ורודה ואז היא אומרת : if i ___like a diva, i ,,,,,,,,,,,,, משו כזה המשפט חח.. ורציתי לשאול אם מישו יודע מה המשפט השלם? זה הסרטון : http://www.youtube.com/watch?v=GUyqwDdHNW0 2. מישו יכול ב'קשה לשלוח לי תמונות של כריסטינה כשהיא מופיע בעיתון? או כל מיני כתבות עליה בעיתון? אם לא כ"כ הבנתם למה אני מתכוונת אז תגידו לי ואני יביא לכם דוגמא :] וגם תמונות פפראצי שלה...

NoWords

New member
מה שהיא אומרת:

בתרגום ישיר לעברית: "אם התקשורת מטייגת אותי כדיווה, אני כבר אחיה עם זה ואתנהג כמו אחת."
לגבי תמונות פאפרצי: כנסי לגלריות של הפורום, יש שם אלבום שלם של תמונות פאפרצי... http://www.tapuz.co.il/albums/forumAlbums/forumAlbumsPublic.asp?f=715

DirrtyShay

New member
הו כמה אהבתי את הטקס הזה. . . ימים טובים...

"Well you know If the press is gonna level me a damn Diva I may as well living up and act like one" אני לא סגור על שני דברים מבחינת איך שרושמים אותם : Level - הכוונה כמו שנעמה אמרה לקטלג.. Living Up - הכוונה לחיות... התמונה לא מהטקס.. אני מניח שזה מהחזרות כי היא נראית פה פייייייייייייייייייי מיליון יותר יפה מהטקס מבחינת השיער.. בטקס היא עם יותר מדיי שזירות ופיאות פה זה טבעי שלה בלבד ! אולי תוספת אחת אבל גם זה בספק... אין פשוט פצצה ! איפה הכריסטינה הזו עם השמחת חיים... היופי... הכריסטינה שוואלה כל יום התלהבתי להיכנס לפורום ולראות תמונות פאפרצ'י שלה.. היום כבר לא.. כי זה לא קורה.. באסה..

DirrtyGirl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

באיזה שהוא מקום היא קצת איבדה את זה.. ואני מקווה שאני טועה.

PinkHippo

New member
אממ:)

היא לא איבדה את זה, היא התבגרה, היא אישה נשואה ואמא בעוד חודש-חודשיים, המוסיקה שלה והתדמית שלה פונים היום לכיוון אחר לגמרי..זה לא דווקא דבר שלילי שהיא "איבדה" את זה, הזמן פשוט עובר ואנשים משתנים :)

chen349

New member
תיקון...

מצאתי ת'תמונות באלבום חח... אני צריכה תמונות שלה עם משקפיים.. אבל מאותו סט... משו שהיא נראית כמו פאקצה חח... יענו עושה פוזות P: תודה מראש :]

2Dirrty4U

New member
תחפשי בחיפוש...

דניאל פעם פתח שירשור תמונות של כריסטינה שהיא נראת כמו דיווה... זה היה יחסית לא כזה מזמן..

2Dirrty4U

New member
../images/Emo45.gif

כריסטינה התבגרה, ללא ספק, אבל כשהיא התבגרה היא איבדה את הקטע הזה שהיה לה, וזה כ"כ חבל... אני רוצה את אקסטינה בחזרה! שי איזה יופי שחזרת, אתה לא נעלם יותר, כה?

DirrtyShay

New member
גם אני רוצה את Xtina בחזרה...

אף פעם לא נעלמתי.. כל יום נכנסתי פשוט בלי המשתמש שלי. כי כמו פעם יש לי בעיה בגלישה באתר של תפוז.. יש כמה מצבים : אנטיוירוס (קספרסקי אינטרנט סקיוריטי) עובד + אני מחובר לתפוז עם המשתמש שלי = האתר עולה וקופא לי ואני לא יכול לעשות כלום אלא אם כן אני סוגר את האתר ונכנס שוב ואז עושה פעולה אחת בלבד. אנטיוירוס עובד + אני לא מחובר כמשתמש אלא אורח = האתר עובד פלאים ! אנטיוירוס לא עובד + מחובר למשתמש שלי = האתר עובד פלאים.. אבל בטח הוירוסים חודרים ומשתוללים.. שאלתי בפורומים אבל אף אחד לא עונה לי איך לעזאזל להגדיר שהאנטיוירוס יפסיק לשנוא את תפוז - רק באתר הזה זה קורה.. (נעמה כפרה אם תוכלי להפנות את השאלה הזו מה לעשות זה יעזור לי מאוד כי הם לא מתייחסים אליי וזה באסה את יודעת כמה אני הייתי ועדיין מכור לפורום וכמה הייתי רושם.. פשוט מבאס שהאתר קופא ותהליך באסה... פליזזזזזז תעזרו לי.. אתם לא רוצים לראות את ה:
מיליון פעם בהודעה כמו שרק אני יודע ?
) ביי חבר'ה

2Dirrty4U

New member
אין לי את קספרסקי..

שדרך אגב אנטי וירוס מאוד שתלטן.. אבל הוא גם מאוד טוב.. במיוחד לכל הוירוסים של האייסי... אבל תחפש בהגדרות שלו... אולי תמצא משהו שחוסם את תפוז... אולי זה בכלל בפיירוול.... או שתחפש את הבעיה ב-privacy service או ב-security center... בכל מקרה, אני אנסה לשאול כמה מהחברים שלי שיש להם את קספרסקי... אולי הם ידעו מה הבעיה... נגיד כשאתה מחובר באתר אחר בשם משתמש זה לא עושה לך בעיות?

DirrtyShay

New member
פרטים...

Kaspersky Internet Security גירסא 7.0.0.120 ניסיתי דרך הפיירוול כבר וזה לא ממש עזר.. כי תכלס אני לא הכי מבין בזה אבל ניסיתי.. ולגבי כל מה שאת אמרת לנסות אין כאלה קטגוריות אצלי. * באתרים אחרים שאני עם משתמש אז זה עובד בלי בעיות.. רק בתפוז יש את הבעיה. תודה רבה הלוואי ואת תעזרי לי !

2Dirrty4U

New member
בגירסה השביעית,

לפי מה שידוע לי, יש להם בקרת גלישה (סינון אתרים), יכול מאוד להיות שאולי זה בגלל זה.. (לפני כל הבעיות עם תפוז, היה לך את קספרסקי בגירסה 6 או משהו? כי הסינון אתרים זה חדש) תחפש שם אולי תמצא את תפוז. בכל מקרה אני עדיין אשאל את החברים, מקווה שזה יסתדר
ובהצלחה

DirrtyShay

New member
כן גם ב-6... ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

באסה גם כן אבל זה האנטיוירוס הכי טוב (בשבילי)

xgirl25

New member
גם לי יש את אותה הבעיה../images/Emo6.gif

אפילו בשביל לכתוב את ההודעה הזאת הייתי צריכה לצאת ולהיכנס שוב לאתר
אז לפעמים אני פשוט לא כותבת בגלל העצבים

למעלה