יש לי 2 שאלות...

insomniac

New member
יש לי 2 שאלות...

1) מה הייתם מעדיפים? JACKSON או IBANEZ, בהתחשב בעובדה שאתם רוצים קצת יותר לגוון מרק מטאל מטאל מטאל... (לא שזה רע טפו טפו טפו!) 2) מישהו יודע איפה אני יכול להשיג טאבים של אינקפציה? בעיקר לשיר "בקבוק עלי"?

TamirTap

New member
אני הייתי מעדיף....

Jackson בהחלט הייתי מעדיף אותה על גבי Ibanez......

Megapuzik

New member
שאלה טפשית...

בטוח שאני אעדיף איזה גקסון קלי2 על איזה RG מיוחמת, אבל מצד שני אני אעדיף איזו JEM על גקסון מייד-אין-קטמנדו או משהו דומה לפחות... על אילו דגמים אתה מדבר ? ובכלל, מה התקציב שלך ? יש עוד חברות טובות שגם יתאימו לך למטאל(וגם לגוון
), תאמין לי....

Boogieman

New member
אין ג´קסון מייד אין קטמנדו.

כל הגיטרות שלהם מיוצרות ביפן חוץ מהקאסטום שופ שנמצא בארה"ב. זה באמת עניין של טעם אבל לי יש יותר סימפטיה לג´קסון כי הם אילו שפיתחו את הגיטרות לרוק כבד [צוואר מהיר,פלויד,2 האמבקרים וסינגל] ואיבנז חיקו אותם. השאלה קצת כללית מדי.

אני אישית Ibanez...

אבל זה אני. אתה צריך לנגן המון על שתי הגיטרות המועדפות עליך ורק אז לראות איזו מהן באמת מביאה לך את התחושה המגניבה הזו ביד וגורמת לך להתחיל לאלתר דברים יפיפיים או לנגן בהצלחה סולואים וירטואוזיים, זו הגיטרה המתאימה! 2. צא מהקופסה, אל תנעל את עצמך על חברה אחת 3. אולי G&L?? החברה קיבלה גיבוי נהדר בפורום

Upon The Ashes

New member
המממ...

לי יש JACKSON DX10 and, its good only for metal although jackson has the best neck!!! Ibanez is better for other styles

mocko

New member
טוב תודה , מה איתך ?

כבעלן הגאה של Jackson PS-3 וחצי ESP LTD אני יכול להגיד שה ESP אומנם עלתה קצת פחות , אבל היא פנתרה רצינית ביותר ( לא שהג´קסון לא טובה חלילה , להיפך ) . נדמה לי שאפשר להשיג דגמים של ESP בארה"ב בסביבות ה 300$ . אחת המציאות הגדולות ביותר לחשמליות רוק .

גילדורי

New member
ברור ש ESP זה החברה הכי טובה

למטאל ורוק, אבל הבחור אמר שהוא רוצה קצת לגוון ולא לנגן רק מטאל, ובשביל זה ה JACKSON עדיפה על IBANEZ ועל ESP

insomniac

New member
אז ככה...

אני דיברתי כעיקרון על ibanez rg 570, אחרי הכל, זו הגיטרה האחרונה בסדרה ואי אפשר להגיד שהיא לא טובה... אני עד היום לא מבין מה ההבדל בין סדרת הRG לסדרת הS... רק העיצוב שונה? מישהו יכול להסביר לי על ההבדלים? ובקשר לג´קסון, על איזה ג´קסון מנגן אלכסיי מbodom?

DrunkGoat

New member
ההבדלים...

יש אינסוף הבדלים. ההבדל הכי גדול הוא בדקות - S היא אחת הגיטרות הכי דקות שראיתי בחיים שלי. RG די סטנדרטית. כל שאר ההבדלים תלויים בדגם, יש הרבה דגמים של RG והרבה של S.

רוני g

New member
עדיפות אישית

גבר הכל עניין של טעם , ממון וסגנון נגינה . אבל אישית ההיתי הולך על ה - jem של איבנז . זו ההשקעה הטובה ביותר שעשיתי .

למעלה