יש לי 2 שאלות, ברשותכם.....

יש לי 2 שאלות, ברשותכם.....

1. כמה זמן אדם יכול להחזיק מעמד ללא שינה? אני זוכרת שפעם ראיתי איזושהי תכנית בערוץ 8 על זה, ואם אני לא טועה זה עמד על 3 ימים, ואח"כ כבר נגרם נזק בלתי הפיך... מישהו יודע האם אני זוכרת נכון? 2. לאן נעלם שמשון הגיבור?? תודה מראש...

עד כמה שאני זוכרת...

הוא התחיל לדמיין שהולכים עליו עכבישים... וכל הזמן ניסה לגרש אותם.

אני אנסה לענות לעצמי...

כאן, למרות שאני זוכרת משהו אחר, והוא בכלל לא היה נער...

לפחות 10 ימים

1 אני לא יודע בנוגע לנזק בלתי הפיך. היה טייס או חייל אחר של ארה"ב שעשה ניסוי כזה. זה עשה אותו חולה מאד. בנוגע ל-3 ימים: זה לא רציני. כלומר, לא הכי נעים בעולם, אבל אפשר לחיות עם זה (מנסיון, ויש בארץ הרבה אנשים עם נסיון כזה) 2. שמשון עובר טרנספורמציות בימים אלו ממש, ובנוסף, הוא מוסר שיש לו חיים גם (ובעיקר) מחוץ למחשב, למרות שלא תמיד זה נראה כך.

דובי123

New member
תשובה

ובכן בעקרון רובנו אחרי זמן זה או אחר התיפקוד יהיה לקוי ביותר עד התנהגות מוזרה אך אלו אינם שינוים בלתי הפיכים מענין שהאתר שאל לגבי השיא ולא השיב נכונה ישנו אדם אשר עקב פגיעה כלשהי כלל איננו נרדם ואיננו ישן לכל היותר הוא פורש לנוח לכמה שעות אך לעולם איננו ישן וזה מאד תמוהה כי ידוע שבשינה ישנם תהליכים המיוחדיםצלה המתרחשים במח

גלי®

New member
וחוסר השינה הזה יכול גם להסביר

חלק מהשרשורים התמוהים שרצים בפורומים של תפוז ...

אוייש, את לא יודעת...

בפורום "מאגיה וכישוף" יש אנשים שטוענים שאם לא תישן שבוע זה יתן לך כוחות על-טבעיים... כיף, הה? אני מניחה שזה עובד ככה גם עם אקסטזי.

למעלה