יש לי 2 שאלות אם אפשר

etobi

New member
יש לי 2 שאלות אם אפשר

ככה, אם אני אעשה פריסה חדשה, יהיה אפשר לדעת לגבי חזרה לקשר בעתיד? אני מתכוון, לדעת אם באופן כללי בעתיד נחזור להיות יחד. השאלה השניה, היא כזאת, עד היום אין לי שמץ של מושג מה גרם לה לסיים איתי את הקשר. אני אתן קצת רקע: ביום שהיא החליטה לסיים דברנו בצהריים וקבענו שערב נדבר ונמצא פתרון לבעיות. אחרי חצי שעה שהתקשרתי פתאום היא אומרת לי "לא מתאים לי קשר, אנחנו לא מתאימים..." ומעניין אותי לדעת מה קרה בחצי הזאת ששינה את דעתה. האם זה אפשרי לדעת?

batgalim

New member
ניחוש...

אולי היא החליטה כבר מזמן שאינה רוצה בקשר הזה והיה קשה לה להוציא שמא תפגע בך וכשקבעתם שתדברו ותמצאו פתרון היא ראתה פתאום - שאין פתרון, ושאין לה בלב את האהבה שהיא ראתה בליבך וחשבה לעצמה שעדיף כך, בלי להסתובב סחור סחור פשוט להודיע לך שזהו... ועד כמה שזה נשמע אכזרי וכואב, כדאי לך להמשיך הלאה ולשכוח תן לה ללכת אולי היא תתחרט פעם ואולי עד שזה יקרה אתה תמצא את עצמך מאוהב שוב במישהי אחרת מה אתה אומר? שמעתי פעם שיר באנגלית: אם אתה אוהב מישהי - תן לה ללכת אם היא תחזור - היא שלך, ואם לא - היא מעולם לא היתה...

etobi

New member
אוקיי

יכול להיות, זאת גם אפשרות שקיימת. השאלה היא אם דרך פריסה יהיה אפשר לדעת אם הקשר יחודש בעתיד. יש לי סיבה שבגללה אני שואל את זה. בהמשך אני אספר לכם מדוע השאלה הזאת נשאלה כל כך הרבה. אז בבקשה, אם אפשר, יש מצב לדעת דרך פריסה?

batgalim

New member
שאל -

מה הפוטנציאל שהקשר הזוגי עם איקס יחודש בעתיד (אנא ציין תקופת זמן מוגדרת) + קלף סיכום

etobi

New member
עשיתי פריסה

ושאלתי לגבי החודש הקרוב. הקלפים שהופיעו: 1- שבע חרבות 2-העולם 3- מלכת המטות 4- נזיר 5-מלך הגביעים 6- מגדל. קלף סיכום- כוכב. האם כדאי לעשות פריסה נוספת לגבי חצי שנה הקרובה?

batgalim

New member
הי etobi../images/Emo141.gif

מה - 7 חרבות הפוטנציאל - העולם שהקשר הזוגי - מלכת המטות עם איקס - נזיר יחודש - מלך גביעים בעתיד - מגדל (מהי תקופת הזמן אותה הגדרת ?) קלף סיכום - כוכב. בפריסה יצאו 4 קלפים מהארקנה הבכירה, מה שלדעתי רומז כי הזוגיות שלך עם אותה בחורה היא ברמה הנשמתית, זוגיות קרמתית. הפוטנציאל - העולם - מביא את התהליך לידי מימוש והשלמה. העולם הוא המראה למקום בו אתה שואף להגיע - הארץ המובטחת עבורך, אך הצעד שיעביר אותך לצד השני של המראה, הוא הבנת מערכת הגלגולים של נשמתך בעולם זה. את הרצון לחוות זוגיות עם הבחורה אתה סוחב איתך מגלגולים קודמים, ולכן אתה מרגיש נבגד ופגוע כל כך כשהיא לא רואה את הדברים כמוך. היא נתונה בהווה שלה בהתבוננות פנימית, היא לא מתחשבת כרגע ברצון הנשמה, אלא בצרכים הפיסיים הבסיסיים שלה. בכדי להבין את הזוגיות איתך ואת האהבה הכל כך גדולה שלך אליה - היא זקוקה להתכנסות הזו פנימה, להתבוננות. עד היום התאימה את עצמה למה שהסביבה דרשה ממנה, נראה לי שההשגים שהיו לה לא נבעו מתוך נפשה, מתוך השאיפות שלה אלא ממה שהכתיבו לה הוריה. האם ידוע לך מה יחסם של הוריה אליך? האם היו מרוצים מהקשר ביניכם? קלף המגדל המציין את העתיד רומז כי הקשר ביניכם היה חייב לההרס מן היסוד על מנת שיוכל להבנות מחדש על בסיס טוב יותר. בסיס שיגיע מתוך הבנות עמוקות של מה היה לא בסדר בקשר כפי שהוא היה קודם. קלף הכוכב הוא קלף ההבטחה. הוא מביא תהליכים ומסעות שאדם חווה בחייו - לידי מימושם. באם אתם נועדתם לחיות יחד כזוג - קלף הכוכב מביא את ההבטחה כי הזוגיות הזו תמומש והמעגל הקרמתי בו אתם נמצאים יוכל להסגר. באם רצונך העמוק להיות איתה הוא רצון נשמתך - תוכל להגשים משאלת לב זו, ע"י הכרת ערך עצמך, ותוך זרימה טבעית של תהליך שאמור לקרות. הכוכב מלמד על אהבה קוסמית, חוצה גבולות פיזיים והרמונית במהותה. הנח לה כרגע עם מחשבותיה, היא זקוקה לזמן כדי להגיע גם כן לידיעה הפנימית לגביך. איני יודעת מהי תקופת הזמן אשר הגדרת, אך כשהזמן יגיע - תוכל למצוא בה את האהבה כלפיך.

etobi

New member
א. תודה רבה! ב. אני אסביר

למה כ"כ רציתי לדעת אם נחזור. יש כמה סיבות: אתחיל ממני: גם כשהיינו בקשר הייתה לי הרגשה שנפרד ואחרי תקופה דיי ארוכה נחזור להיות יחד, אבל לתמיד. (אם כמה שזה נשמע מוזר כי אני לא מזמן השתחררתי מהצבא, או יותר נכון משירות במשטרה (עכשיו המשכתי בקבע, אם זה מעניין) והיא תלמידה בכיתה י"א. ומשיחת הטל' הראשונה הייתה לי הרגשה (בטוח אני נשמע מוזר בטירוף) שהיא האחת והיחידה שלי. הדבר הנוסף והמשמעותי באמת הוא שסבתא שלה מסוגלת לחלום על דברים. כששאלתי אותה מה יקרה בקשר עם הנכדה היא חלמה שנתחתן וכל החיים נהיה יחד. הלוואי וכולכן צודקות, אני רק מקווה שהרגע המופלא הזה שנחזור להיות יחד יגיע וכמה שיותר מהר. שאלה אחרונה, יש לך ההערכה באיזה פרק זמן נחזור להיות יחד?

etobi

New member
ועוד משהו שישמע מוזר

מאז שהקשר נגמר יצא לי להכיר כמה בנות ולדבר איתן ומן הסתם גם להפגש, אבל כלום. תמיד הרגשתי שזה לא זה ולא נועדנו להיות יחד, ושאני סתם מבזבז את הזמן וכשהיינו יושבים ומטיילים אני אומר לעצמי "קיבינמט, למה עדי לא איתי?" אני מרגיש שהיא האחת שלי, שהיא החצי שמשלים אותי ומבחינת הרגשה שנחזור להיות יחד, בגלל זה התעקשתי לשאול. רק נותר לדעת מתי. מאוד קשה לי בלעדיה, אני מרגיש שחלק ממני חסר לי. שלקחו לי חלק מאוד גדול מהלב.

batgalim

New member
לילה טוב לך ../images/Emo140.gif

לגבי זמנים - מה הזמן שהגדרת בשאלה? עתיד הוא זמן בלתי מוגדר, ולכן ביקשתי ממך במפורש שתגדיר את הזמן בשאלה...
ממש התרגשתי לקרוא את מה שכתבת, ואגלה לך "סוד" קטן - כשאני הייתי בכיתה י' יצאתי עם בחור בגילך, מכיון שהיה גדול ממני בכמה וכמה שנים, נפרדנו בצער רב ועם המון כאב. כשנפרדנו, הוא אמר לי שהוא בטוח שאני והוא עוד נתחתן... חלפו שנים ונפגשנו שוב כשהייתי חיילת... והשאר הסטוריה... היום אנחנו נשואים, ואם הייתי חיה בתוך אגדה הייתי אומרת - והם חיו באושר ועושר עד היום הזה... אז אם אני יכולה להפיח בך קצת תקווה עם הסיפור שלי, עשיתי את שלי, ואם גורלכם הוא להיות יחד - אתם עוד תפגשו ותאהבו מחדש. מאחלת לך אושר ואהבה

צ ל י ל 8

New member
המגדל

שים לב שהמגדל הינו מוטיב חוזר ב-2 הפריסות. באחת כקלף סיכום ובשניה כקלף העתיד. זה שוב מחזק את מה שכתבתי לך אז לגבי משהו שיקרה. נא המתן בסבלנות. אין טעם לפרוס שוב ושוב כי הקלפים תמיד עונים אותו דבר

etobi

New member
היי וערב טוב

אם אפשר לשאול למה נפרדתם בהתחלה? בגלל הפרשי הגילאים? או סיבה אחרת? האמת שכן, הפחת בי תקווה ואני מאוד מקווה שבעתיד אני אכתוב: "פעם, כשנפרדנו והייתי מיואש שמעתי סיפור על זוג שנפרד וחזר וגם התחתן בסוף וגם לי היה את אותו הגורל..." אני מאוד מקווה שנחזור להיות יחד כמה שיותר מהר, לא פשוט לקום בבוקר כשהיא חסרה לי, לא פשוט כשאין לי אותה ביומיום לספר לה איך עבר עליי היום, לא קל לי כשאין לי עם מי להתייעץ (אם כמה שזה מוזר שבחור בן 21 מתייעץ עם בחורה בת 17). ואני באמת מרגיש (גם לפני שכתבת לי) שהיא החצי שלי, שהיא האחת שלי. ושרק איתה יש לי עתיד. לילה טוב!

למעלה