יש לי 2 כרעיים ו 2 שוקיים

יש לי 2 כרעיים ו 2 שוקיים

רוצה להכין עכשיו לבעלי ולתינוקת שלי בתנור בשקיות קוקי יש רעיונות בשלוף (אין לי בצל שכחתי לקנות) וכמובן חשבתי להכין יחד עם אורז או תפ"א תודה

big mama 2

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני לא אלופה בשקיות קוקי.....אין לי המון נסיון בהן...אבל בטח עוד מעט יבואו האחרים ויעזרו....

תודה תודה

אני מזמן פו אבל מאחורי כי פשוט אין לי את זה אני ומטבח לא הולך ביחד ובמצבי הנוכחי אין מה לעשות הקטנה צריכה לאכול - אני ובעלי הסתדרנו עד היום עם הג'נק פוד כך שאין בררה ומפה אני לוקחת את כל המתכונים שמערבבים כך שזה נהדר (מאפה טונה, עוגת מייפל והיום אני עושה עוגת פירורים). חוץ מזה לא חייב מתכון לשקיות קוקי פשוט קניתי שהיה.

big mama 2

New member
אם את לא נעלה על שקיות קוקי

יש לי רעיון בשבילך...שאצלנו בביית זה להיט...הילדים מתים על זה.... אני מתבלת את העוף - מלח , פלפל, קצת רוטב סויה,קצת שמן זית.... חותכת המון בצל , ושום..... וזורקת הכל לסיר - לאיזה שעתיים - שלוש ומידי פעם מזיזה את הסיר יותא מעדן...רך ועסיסי.... הופס
שכחתי שאמרת שאין בצל.....טוב נו אולי לפעם אחרת....

effyba

New member
לתבל את העוף בפפריקה ומעט שמן

זית (בגלל התינוקת לא ממליצה על שום או חריף) להכניס לשקית קוקי. מסהיב לסדר תפוחי אדמה בפרוסות שגם אותם תיבלת בשמן ובפפריקה ובמלח, לשפוך פנימה בערך 3/4 כוס מים עם אבקת מרק עוף,לסגור את השקית, לחורר מעט ולאפות כשעה וחצי בחום בינוני. לגבי אורז, ניתן לבשל חצי בישול ולהכניס לקוקי ל-20 הדקות האחרונות מעל העוף.

למעלה