יש לי 2 בעיות...

שירה13

New member
יש לי 2 בעיות...

בעיה ראשונה: איך שהוא, אני לא יודעת איך, כל פעם שאני חושבת על פשוט להכנס לתוך חלום בזמן שאני ערה אז תמיד נוצר תוך כמה שניות איזה מקום שאני נמצאת בו, כל פעם מקום שונה, ואני יודעת שאני לא באמת שם אבל זה מרגיש אמיתי..אבל סוג אחר של אמיתי - לא כמו שאני מרגישה במציאות... אני ממש מתארת שם דברים וזה נוף מציאותי לחלוטין..זה ווילד? ואם זה ווילד אז איך אני מצליחה להכנס אליו ככה כל כך מהר?? רק התחלתי אתמול עם כל הנושא הזה... בעיה שניה: זה קרה לי גם לפני שידעתי על כל הנושא של חלומות צלולים - כשאני מדמיינת משהו שקורה, או שיחה שלי בתור עצמי או בתור דמות אחרת אז כשאני מדברת אני לרו מדברת באנגלית, ושפת האם שלי היא עברית ואני מדברת רק עברית עם חברים ומשפחה והכל... למה זה קורה??

Real Dream

New member
פעם אחת ולתמיד - ווילד זו רק שיטה!!

ווילד זו רק שיטה כדי להיכנס לחלום צלול. את נכנסת לחלום צלול, או לחלום רגיל - תלוי אם את מודעת או לא. בעיה שניה- אנחנו מתעסקים כאן בחלומות צלולים; לא בדמיונות! עכשיו אני רגועה.... מצטערת שאני מוציאה עליך את העצבים, ההורים שלי עיצבנו אותי.

שירה13

New member
את טועה....

תראי, ווילד זו גם שיטה להכנס לתוך חלום צלול אבל בעקרון יש לי מין הבזקים מוזרים כאלה של דמיון (חלום....) וזה קורה כשאני ערה והעיניים שלי פקוחות..ושום דבר לא שונה. ומה נראה לך שזה חלום אם לא דמיון??

Real Dream

New member
ה"הבזקים" האלו הם משהו שאת חווה

תמיד. כשאת עושה ווילד את פשוט רואה אום ומדעת להם. הם לא קורים בגלל הווילד ואין להם שום קשר לווילד. ואת אולי יכולה להכליל את החלומות בהגדרה של "דמיון", אבל לא להפך.

LucidGuess

New member
ההבזקים שהיא רואה זה כנראה מהשמש../images/Emo6.gif

תקשיבי, את צריכה ללכת עם מישקפי שמש, ככה ההבזקים יעלמו, את תראי
סתם, קצת משעמם לי Lucid

למעלה