יש לי ת`דיסק!!!

• פותח הנושא firbi
  • פורסם בתאריך

firbi

New member
יש לי ת`דיסק!!!

סופסוף אני בבית ועכשיו קניתי את הדיסק אני מאושרת ונרגשת אני רק מחכה להאזין לו אני רציתי גם את הפוסטר של הדיסק אבל לא היה למישהו יש או מישהו יודע איפה אפשר להשיג? שבוע טוב לכולם! אלה :)

Sheygets16

New member
ואני רק עכשיו ראיתי את הקליפ ../images/Emo9.gif

זה מה שנקרא בשעה טובה שעה ישבתי על שפיץ כדי לתפוס את הקליפ. אגב,למוניקה יש שיר חדש או שהתבלבלתי?

servent

New member
לא ברור

לי הקליפ הזה של מוניקה סקס - מצחיק בטירוף!!! בכל מקרה - FIRBI מזל טוב על הדיסק ותגיעו להופעה!!!!

Sheygets16

New member
כן הוא ממש מצחיק

יש שם חבורת בנות ששרות "יהלי סובול"

Sheygets16

New member
באמת?

ואני חשבתי שזאת סתם עוד טעות של 24 תמיד הם שמים קליפים עם השמות הלא נכונים לפני שבועיים בערך במבוקשים, על כל השירים היה כתוב מוש בן ארי-יה :)

GalitLondon

New member
הם מדהימים

אניפקציה גדולים לדעתי.. לא כלכך הכרתי אותם, אבל לפני כמה זמן שמעתי את האלבום החדש... (עוד לא יצא אבל בקרוב..) מומלץ.. יש בו דברים טובים והם מצחיקים גם.

איך שמעת את החדש?-->

הם ענקיים, יש לי את הדיסק הישן שלהם. ועוד מלא שירים שלא כלולים, מהרדיו וכו.. הייתי בהופעה שלהם גם שאגב מומלצת. אבל איך שמעת את החדש? אני מחכה לו כבר שנה אוף שיצא כבר.

Sheygets16

New member
אני לא יודעת מה זה החדש

שמעתי את מה שרץ ב24 נראה לי שקוראים לו "סרט של סקס"

GalitLondon

New member
את החדש

שמעתי מידיד שהוא מכיר אותם.. אז הוא השמיע לי כמה שירים, התלהבתי.. אבל עד שהוא לא ייצא לאף אחד אסור שיהיה אותו אז רק שמעתי חפיף כזה.. אני מחכה שיצא כבר! אני רוצה שיהיה לי אותו.

GalitLondon

New member
מישהו אולי ראה

את הקליפ שלהם "זה היה ביתי" בגרסת רוק?... אויי זה חמוד.. קליפ קצת חובבני אבל שיר טוב..הרבה הומור

אני ראיתי-->

זה קליפ ענק, אבל 24 לא מוכנים לשים אותו הרבה כי הוא אלים או לאיודעת מה, לא בדיוק הבנתי. וראיתי את הקליפ של אינפקציה החדש, זה קליפ ענקקק. בהופעה שלהם בשיר הזה שחר אבן צור עלה על הבמה ושר איתם. וכל הקהל "יהלי סובול, יהלי סובול" בעע, לאמשנה.

hodayoyo

New member
כהה ראיתי

הרבה יותר טוב מהגירסה המעצבנת של הילה הררי! קלים מפחיד
רוצחים שם את כולם... בררר

firbi

New member
לנימרוד!

קניתי את הדיסק שלך ביום חמישי ומאז אני דבוקה אליו... :). היה שווה לחכות, דיסק מדהים עם המון קריצות שיש מאחוריהן אמירות מאוד חשובות והציניות רק מעמיקה את המשמעות! אהבתי במיוחד את פריז, מישהו חשוב והשכנה שלי מעביר בי רטט כל פעם מחדש. דיסק באמת מוצלח אני כבר מחכה לדיסק הבא... יום נהדר לכולם נתראה ביום רביעי! :)

itaibh18

New member
../images/Emo20.gifאת כל כך צודקת---->

אני בדרך כלל לא מתחברת לשירים בשמיעה ראשונה, רק מהשלישית או הרביעית. אבל הדיסק של נימרוד כל כך קליט ומוצלח. באמת כל הכבוד. אני חורשת על הדיסק משאני חוזרת מבצפר עד הערב. דיסק מצויין. כל הכבוד

למעלה