יש לי תקציב של 4000 ש"ח

dw drum

New member
יש לי תקציב של 4000 ש"ח

לקניית מערכת חדשה ושתהיה שווה וחצי מיקצועית ! עכשיו אני צריך עזרה דחופה ממכם כדי שתציעו לי את המערכת האטרקטיבית והמשתלמת ביותר בסדר גודל של תקציב כזה יד שניה לא מצאתי ומה שמצאתי היה חארטה אז אם תעזרו לי אני אשמח כי אני ממש זקוק כבר למערכת טובה לא כמו שיש לי בבית..אז תתחילו להציע לי מערכות:

אתר יד שניה

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=4&SalesSubCatID=23&Info=&fromPrice=&untilPrice= מערכת סונור 2005 בת שנה - חדשה לחלוטין,6 תופים !(ללא איבזור ומצילות) עשויה בירץ,טומים צפים,סאונד מדהים,אוכלת את האקספורט בלי מלח,עורות ימאהה חדשים. טומים 8,12,13,פלור 16,בייס 22,סנייר 14.(שימו לב - במקור מגיעה ללא ה-8 ששוויו 650 ש"ח)..הקונה ייקבל גם קראש 2002 פייסט -18 אינץ .(בחנות - 1300 ש"ח). קטגוריה: כלי נגינה תת קטגוריה: כלי הקשה ותופים מחיר: 2,600 ₪

טוב מבדיקה ממש מהירה

מצאתי לפחות ארבע מערכות תופים בטווח ה שלושת אלפים מה שנותן לך אלף שקל לצ'פר באבזור נחמד או בסנר איכותי... תחפש באתר יד שניה ואתה מוצא מערכות מעולות במחירים של התקציב שלך... אתה יכול גם לקנות את הקבריה במחיר הזה אבל מצילות כמובן של פרימייר חוץ מזה המערכת מדהימה ואני ממליץ עליה בחום (יש לי אותה ואני לא מתחרט לשניה שבחרתי אותה) יש כמובן את הגרטש בלאק הוק שתוכל למצוא בבודגוב שזו כמעט אותה רמה כמו הקבריה אבל גימורים פחות מעניינים ואישית אני לא מעדיף את הסאונד של הבלאק הוק על קבריה, אבל אחלה מערכת עם אבזור גיברלטר. יש את הפרל אקספורט שתוכל למצוא בטווח אם אני לא טועה גם אחלה של מערכת אמינה ומצוינת! לך תבדוק בחלילית במרום ובבודגוב תעשה סקר שוק , תבדוק מה נשמע לך יותר טוב מה משתלם ולמה התחברת ואשמח לעזור.

toyou

New member
מנצל"ש

גם אני מחפש מערכת. אפשרי משומש או חדש. עדיף כמה שיותר זול אבל לא זבל שמוכרים ב 1000 ש"ח חדש. בכלי זמר הציעו לי תמה אני לא זוכר את הדגם אבל על הקופסה היה כתוב תוצרת סין (ואני חושב שתמה אמיתיים הם מיפן) מדגם חדש שרק קיבלו ב 3500 ש"ח. האם אתם מכירים אותם? האם הם מומלצים? האם יש המלצה אחרת? תודה רבה

למעלה