יש לי תמיהה...

gevaldic

New member
יש לי תמיהה...

למה אף פעם לא ראיתי גיטרה בס של גיבסון(יש כזה דבר)? אודה למי שיחלץ אותי מספקותי בנושא..

wiz

New member
ברור שיש !

תיכנס/י (סליחה...) לאתר שלהם. יש להם סדרה שלמה של באסים... אבל מה, הם השתמשו באותם עיצובים קלאסיים שלהם (כמו הלס-פול) בשביל הבאסים, וזה לא יפה לדעתי. אני יותר אוהב את העיצובים של איבנז, מיוזיק-מן ופנדר לבאסים... ומבחינה של סאונד... לא שמעתי עוד, ואני לא יכול להגיד. :cool:

gevaldic

New member
תודה. נכנסתי וראיתי אבל..

ראית אי פעם בסיסט שמשתמש בכזה? (חוץ מהבסיסט של אואזיס). נ.ב. אני בן.

Meddle

New member
אם אני לא טועה אולארצ`יק מנגן

על פיירבירד בס של גיבון

gevaldic

New member
אני אשתף אותכם בהתלבטות

אני בסיסט ובשבוע שעבר הצטרפתי ללהקה עם הופעה בערך פעם בשבוע. כרגע יש לי סקוויר ג`ז בס ואני צריך משהו רציני יותר. התקציב הוא 5000 שקל בערך (כנראה אין לי תקציב לגיבסון), מה אתם ממליצים לי? אולי מישהו מוכר משהו?

Meddle

New member
תנסה למצוא אולי וורוויק יד שניה

שמעתי שגם לימאהה יש דגמים טובים, פנדר ג`אז בס, אמריקאית כמובן... אני חושב שזה קצת יקר ואני לא בטוח שמביאים לארץ, אבל אולי תבדוק בכלי זמר אם יש להם באסים של טובאייס, אל תשכח את איבנז... פשוט לך לכל חנות כלי נגינה שאתה מכיר, אפילו הכי קטנה שיש ותבדוק מה יש להציע... תמיד יש מציאות

אני מניח שאתה לא צריך מגבר

אם זה נכון ב5000 ש``ח שלך אתה יכול לקנות משהו רציני. אפילו בס של פנדר. קפוץ לחלילית במגדל הנביאים בחיפה (או לחלילית במקום אחר) ותבדוק שם, יש להם גם באסים מצויינים של האמר.

wiz

New member
5000 שקל זה הרבה כסף !

וזה תלוי מאוד מה הסגנון שלך... אני לא מבין בבאסים כל כך, אבל אני מאמין שבסכום הזה אפשר להביא משהו מאוד מכובד. וד``א, אני יודע שאם היה לי עכשיו כסף, אז הייתי מזמין גיטרה בעבודת יד, מהבנאדם הזה שבונה גיטרות בחדרה. הוא לוקח איזה 4000 שקל עבור גיטרה חשמלית ממש טובה, ולפי מה שהבנתי מחבר, הגיטרה האלה ממש ממש מטורפת, הכי טובה שהוא ניגן עליה. ולו יש פנדר סטראט אמריקאית... תחשוב גם על זה... וד``א.... ברוך הבא לפורום :cool: !

gevaldic

New member
מגבר יש לי (80 וואט)

ואני מעדיף גיטרה טובה יד שניה מאשר פחות טובה חדשה.

למעלה