יש לי תמונות !

הילוני

New member
יש לי תמונות !../images/Emo124.gif

היי אנשים מה המצב ? יש לי תמונות !! תשימו גם ... ביי בינתיים הילה (צוות 4) נ.ב יערה - את יודעת אם עדי המלווה שלנו יצאה להדריך בקורס שיש עכשיו ?!

הילוני

New member
10x hunny !../images/Emo51.gif

היי יערה מה המצב ? מה חדש אצלך? רציתי להגיד לך תודה .. ניסיתי גם לדבר איתה אבל היא לא ענתה לי אני ינסה לדבר איתה מאוחר יותר ... בכל מקרה תספרי מה קורה איתך? בייבינתיים הילה

הכל סבבה10 חמודה!!!

חוץ מהעובדה שנפרדתי מהחבר השמוק שלי אתמול (כן, כן, היה לי חבר כשהיינו בקורס), אבל הייתי אתמול במסיבה, אז קצת שכחתי ממנו. (הסיפור+הסיבה נמצאים בהודעה קודמת "רחי ושירה היקרות"). וגם קיבלתי חיסון שלשום. ואתמול היה יומולדת של אחותי. היא בת 30, אז קניתי לה הליכון במתנה. שנה הבאה יהיה כסא גלגלים ותלוש לערכת טיפול בשיניים תותבות. סתם, קניתי לה עגילים. מה קורה איתך? אני מתגעגעת אליך מאוד מאוד!!!! נדבר!!

הילוני

New member
יערה יקרה..

מה המצב.? איזה מוזר הוא.. מה הוא מרגיש מאויים ?! טוב ..שיהיה.. בנים ... גם אני מתגעגעת תכתבי לי את הכתובת שלך

הכתובת שלי:

למכתבים בדואר: הגפן 229/6 גילה, ירושלים, ישראל, מע´השמש.... למכתבים במחשב: האימייל שלי רשום בכרטיס האישי שלי.

דברתי עם המפקדת עדי!!!!!!!!!!!!!

היא מתגעגעת אלינו לאללה, הקורס הנוכחי מעפן בטירוף, וכולם חולמים עלינו בלילות... סתם, לא להגזים, אבל כל המפקדים מסכימים שאין עלינו(דה...), והם סתם פרשים. היא ממש קשוחה אליהם, והיא והמפקד נועם התעצבנו עליהם, ועדי עשתה להם מסדר בפרסית, וצרחה עליהם בפרסית, ואז הייתה למפקדים סיבה לתזז אותם בצורה רצינית, כי הם לא הבינו מילה ממה שאמרו להם. היא קיללה אותם בפרסית, ובכלל ירדה עליהם. ממש, אבל ממש צוחקים על משה בקורס הזה. הוא מפקד עכשיו, והם כבר חצו את גבול הטעם הטוב בירידות שלהם עליו. עדי אומרת שהוא ממש מסכן. הילה מאמי, יש עוד פרטים שהיא ספרה לי שמיועדים רק לאוזניים של אנשים מצוות 4, אז נדבר בפרטי. יש ד"ש חמה לכל צוות 4, היא חולה עלינו ומתגעגעת.

מה? לא!

דיי... מסכן משה! גיטה/מור אולי נתקשר אליו? נגיד לו שאנחנו אוהבות אותו! וואי איזה מסכן we love משה!

הילוני

New member
וואלה ? איזה קטעים !

כנראה שהחניכים של משה כבר לא כ"כ בשנטיזם ברור שאין עלינו.. אני גם אדבר איתה מחר תכתבי לי באימייל

למעלה