יש לי תיקים

karkmen

New member
יש לי תיקים

יש לי תיקים מאז גיל 12. היום אני בן 50. זה תמיד הפריע לי ואף פעם לא טיפלתי בזה. האם זה סוג של תסמונת טוראט?

שלום רב.

כאן לא יתנו לך את התשובה כי זה דורש אבחנה של ניאורולוג. וחוץ מזה בכרטיס שלך כתוב שאתה בן 15.

karkmen

New member
נכון. כתוב

תפסתיטרמפ על הבן שלי שהוא כבר בן 16 היום

ברוך הבא../images/Emo24.gifkarkmen

אולי תפרט יותר לגבי ה"טיקים" איזה סוגים....האם ישנם גם "טיקים" ווקאליים כגון השמעת קולות בצורה בלתי רצונית
כמו כן זה דבר שדורש אבחון אצל נוירולוג מומחה .

הלנה

New member
ואולי הוא רק השתמש בניק של הבן שלו?

אם אתה באמת מי שאתה אז.... ממליצה לך להיכנס לאתר של אסטי (קישור בראש הדף) ולראות אם אתה מזהה את הסימפטומים. ואם זה עדיין מפריע לך תוכל לקבל אבחון מנאורולוג שמתמחה בטוראט.

karkmen

New member
כל הכבוד

להלנה. את חכמה. השתמשתי בניק של הבן שלי. אבל כנראה שאין לי תסמונת טוראט.

אם כל הכבוד אנו רוצים לעזור

אם כל הכבוד אנו רוצים לעזור לאנשים ויקשה עלינו באם יזדהו במקום מישהו אחר. זה זכותך המלאה להופיע תחת שם כינוי אבל ברגע שמשתמשים בזהות אחרת כמו למשל של הבן או הבת אני חושב שזה מחטיא את מטרתו והעצות שתקבלי לא יהיו רלבנטים בשבילך.

השגיא

New member
הי הי חברים אולי תרגעו?

כבר דובר כאן לא אחת על הכנסת אורחים.. לא מענין אותי אם מישהו מתחזה או משתמש בניק אחר. הבן אדם נכנס בצורה מנומסת ושאל שאלה. אפשר לענות לו ואפשר גם לא. למה להתלהם? למה "להיכנס בו" גם אחרי שהלנה הסבירה את הענין?

בוקר טוב לך karkmen

ראשית וזו שאלה של אבא של לוקה .. איפה היית מגיל 12 - 50 ? ואם זה מפריע לך אז יש כמה מרכזים רפואיים שמטפלים בטוראט . "תיקים" זה או תיקי נשיאה לטיולים/בתי ספר או תיקים פליליים במשטרה. אבל "טיקים" זה המקום שלנו . דבר שני עליך ליצור לעצמך "ניק" משלך כדי שנוכל להיות איתך בקשר . טיקים זהו אחד הסימנים של התיסמונת ויש עוד מס' סימנים אבל, שוב אנחנו לא מאבחנים מיקצועיים ישנם ניאורולוגים שמתמחים לטוראט שיאבחנו אותך . בהצלחה.

mickya

New member
טיקים

תסמונת טוראט מאופיינת בטיקים מוטוריים וטיקים קוליים. הטיקים הקוליים יכולים להתאפיין במשהו חרישי כמו משיכות באף, כחכוכים וכו'. אם הסתדרת עד עכשיו וחיית חיים רגילים, עבודה, זוגיות וכו' מומלץ שלא תתסכל את עצמך כעת. טיקים לעיתים זה חלק מהחיים אבל לא כל החיים. חשוב חיובי, העסק את עצמך בדברים שהינך מצויין בהם. אם עדיין אתה מוטרד, נשמח לעזור כאן בפורום. בברכה ד"ר מיקי אברמוביץ, ליעוץ אישי אתה יכול לצלצל 0506993950

למעלה