יש לי תינוק בן חודש

מאמיפ

New member
יש לי תינוק בן חודש

עולה יפה במשקל, אני מניקה אותו ופעם ביום נותנת בקבוק עם חלב שאוב. לא נראה שיש לו בלבול פטמות בשל כך כי הוא יודע לינוק "יפה" (הוא כבר אוכל חלב שאוב כשבוע, האם זה יכול פתאום להופיע?). הבעיה היא שתדירות ההנקה מאוד תכופה- נע בין כל חצי שעה למכסימום כל שעתיים. הוא לא ישן הרבה כמו שכתוב בספרים, ולוקח זמן להרדים אותו, אם הוא לא אחרי ארוחה. כמו כן, דפוסי היניקה שלו משתנים, לפעמים הוא יונק תכליתי וקצר אבל לפעמים הוא חסר סבלנות על השד, מתנתק כל הזמן ומתעצבן בשל כך, אני לא יודעת אם זה בגלל גזים או שהוא לא רוצה יותר. כשאני מפסיקה את היניקה, הוא מתעצבן, ואני לא יודעת מה לעשות. בנוסף, היו פעמים שנתתי לו לינוק ואחרי כמה דקות- הוא פלט הכול, נראה לי שאולי לא תמיד הוא רעב, אבל אני תמיד מציעה לו ציצי כשהוא "נוגח" בי עם הראש, האם זה בסדר? אני מנסה להרגיע בדרכים אחרות, אבל אצלי הוא כאילו תמיד רוצה לינוק, אולי בגלל שהוא מריח אותי...האם להציע לו תמיד ציצי בגיל הזה? ודבר אחרון- אני לא תמיד נותנת לו משני צדדים, כי הוא נרדם אחרי צד אחד ולא מתעורר מהחלפת חיתול או תנועות עדינות, אז אני משאירה את זה ככה, האם חייבים תמיד להציע עוד צד? האם זה מקטין את תכיפות ההנקה?

למעלה