יש לי תיאוריה...

יש לי תיאוריה...

למה פרק ב´ הוא עסק מ-א-ו-ד לא פשוט . כי אנחנו נעשים פחות ופחות פשוטים עם השנים .
כי קשה יותר להתפשר - אבל כידוע, שלמות אין .
כי קשר אמיתי מצריך השקעה- ועוד איזה השקעה
כי השקעה דורשת אנרגיה
כי גם ככה האנרגיות, בינינו, די מסובבות (קריירה,בנקים,מס הכנסה,טרור,ידידנו סדאם,ילדינו היקרים
אבל... הרי בדיוק בגלל זה אנחנו רוצים ק ש ר
אבל במקום זה, אנחנו מקבלים
והראיה - אלפים מחפשים, ומחפשים, ושוב מחפשים
ונחשו מה - הם לא מוצאים
קראתי קצת את אנשי הפורום. לדעתי: אין אהבות תמימות (הן תמיד גוועות לטובת ההגיון) ואין ספונטניות (היא דעכה מזמן בנבכי הפחד)
ואין פתיחות מלאה, שלא לדבר על שותפות (כי יש הסכמי ממון
) ואין השקעה . וחוזר חלילה . נו, מה דעתכם? קפצתי, והחלטתי להשאר

michaly43

New member
למה למה לקחת לנו את החלום?

וראה לא רק חלום , גם מציאות ויש אנשים שיספרו לך, שמצאו,חלמו והגשימו, ויש אהבה ופרק ב בחיים. פרק ב צריך השקעה , השקעה אחרת מפרק א, כי אנו מיישמים את מה שלא עשינו בפרק שני. ונכון לומר שפרק שני מסובך יותר-אין אהבות תמימות-מסכימה-יש אהבות בוגרות. כי התבגרנו, יש לנו משפחות מורחבות- עם כל מה שמתמע מכך. יש רכוש,וכל מיני מוקשים שבפרק א, רק רצינו למצא אותם. ועכשיו שיש בפרק ב, קשה להתנהל מסביבם... ומי שמדבר על הסכמי ממון-עוד ליפני ששם את הטבעת-כבר מראש חושב על הכיס שלו בעת שיתגרש...........

blonda3

New member
../images/Emo9.gifהיי קפצתי-מסכימה איתך

שפרק ב´ זה עסק בכלל לא פשוט.....
אבל-לא טוב היות האדם לבדו, אז ממשיכים לחפש עד שמוצאים. אם אין אני לי מי לי ואם נשב בחיבוק ידיים בסוף נשאר לבד. נכון?

נכו זה עסק לא פשוט

אז מה? מי אמר שהכל פשוט? אבל בין זה ובין לומר שאין אהבה אמיתית (הרשי לי לבטל את התמימות כיוון שכבר הסכמנו שאיננו תמימים), אין ספונטניות,ואין פתיחות מלאה וכ"ו המרחק גדול כי יש! יש שותפות יש השקעה יש אהבה ויש ספונטניות אצל מי שהולך קדימה ולא מביט אחורה בזעם.

maof

New member
ברשותכם בנות......./images/Emo13.gif

אולי התמימות קצת נעלמה??? אבל.....יש רצון ללכת יחד ולהצליח..... אני יכול מאוד להיתחבר למילים של ניצת..... מי שהולך קדימה לא מביט אחורה בזעם..... אבל ......לפי דעתי ......זוגיות זה לא עסק !!!!! עסק = כסף ואם אני יתחיל לחשב כל דבר לכסף חבל על הזמן בזוגיות הזו !!! בעסקים כל צד מושך לכיוון שלו....כל צד רוצה להרוויח מהעיסקה אז אם אני מתחיל קשר זוגי בכדי להרוויח .... למעשה מה אני עושה .....???בת זוגתי יריבה שלי??? סליחה בנות.....זוגיות...פרק ב´....ובכלל... זו שותפות לחיים ובמיקרה הזה שני הצדדים שווים !!!!!! מעוף

../images/Emo45.gif מסכימה

רק כשאמרתי עסק לא התכוונתי לעולם העסקים
אלה עסק לא פשוט = ענין לא פשוט

האלי

New member
מה לא?

הייתי יכול להביא פה אינספור דוגמאות מאין ספור מקורות שכל כולם מלמדים שאם מצליחים לצאת מהריבוע אפשר לפתור דברים שלכאורה אין להם פתרון. דוגמא: . . . . . . . . . האם תוכלי לחבר את תשע הנקודות בארבעה קווים בלי להרים את העפרון? אם את יכולה תביני למה התכוונתי, ואם לא, תשאלי ואסביר לך. שלך, האלי.

Lonely In Blue

New member
לקלקל לך... ../images/Emo13.gif

נקרא ל 9 הנקודות באותיות : ABC DEF GHI מחבר בין A ל C מחבר בין C ל F מחבר בין F ל D חוזר מ D ל F מחבר בין F ל I מחבר בין I ל G בתוצאה הסופית 4 קוים ישרים, והעפרון לא הורם.
( יוצא מהריבוע כדי לגלות שעל כל ריבוע סוגר עוד ריבוע )

נדמה לי

New member
תאוריות זה כייף....

גם לי יש כמה....מוצא אני שיותר מהכל מתאימות הן לי...אף פעם לא ממש הבנתי את המשמעות של ההגדרה פרק שני,מודה...היו לי בחיי מספר מערכות יחסים,משמעותם ועומקם לא תמיד עומד ביחס ישיר לעובדת היותם ממומשים בצורת נישואין או לא. אבל אם נניח זאת בצד לרגע,ונתיחס לעינין,פרק ב קשה הוא למימוש,מכוון שהאופציה של לבד, כבר לא כל כך מפחידה...בדרך למדנו לאהוב ולהעריך את עצמינו מספיק, בשביל שפרק ב יהפוך לבונוס, לא חובת קיום. והרי לך פרדוקס...כשאתה מוכן,באמת מוכן,זה כבר לא חובה...

bibi12

New member
זה בגלל

שכל אחד בפרק ב הוא מגיע עם "שריטה" אחד עמוקה יותר והשני עמוקה פחות אבל כולם עם שריטה................. וכל מי שמתכחש הוא שקרן.................

r e d head

New member
באותה מידה כל אדם שחיי

הוא עם שריטה אחד עמוקה יותר והשני עמוקה פחות אבל כולם עם שריטה................. וכל מי שמתכחש הוא שקרן................. ועכשיו תגדיר שריטה...נראה אותך

bibi12

New member
פשוט מאד..............

האחד לא מוכן להשקיע בבן הזוג............. השני לא מוכן להשקיע בילדים של בן הזוג......... השלישי, בעיקבות פגיעת הבגידה......בודק כל הזמן ולא מאמין לבן הזוג.... וכן הלאה וכן הלאה......... (הנוסח נכתב בלשון זכר אבל זה כמובן מתאים ללשון נקבה.....) אלה שריטות שבפרק א אולי תמצאו אותם אבל במינון הרבה הרבה יותר נמוך... בהצלחה בפרק ב הקשה.........

maof

New member
סליחה..............

סריטה?????????????? ברצוני לומר שהסריטה נימצאת וקימת בכולנו..... ומי שמכחיש שיש לו סריטה הוא השקרן !!!!!! השאלה המיתבקשת אם הסריטה שלי מתאימה לבת זוגתי...... הסריטה נימצאת בתוכי מיום שאני מכיר את עצמי מעוף

סליחה על ההתפרצות אבל-

בפרק שני יודעים מה אפשר לאבד, בפרק שני יותר בוגרים, בפרק שני המין יכול להרקיע לשחקים, בפרק שני כבר לא חייבים, בפרק שני בוחרים את התנאים,משרטטים בהגיון את הגבולות ואפשר גם בפרק שני להגיע לחגיגות.

כמה נכון , כל מילה

והזכרת לי את השיר "כי איתך זה רק בגלל שאני אוהבת כי איתך זה רק בגלל שאני רוצה כי איתך זה לא בגלל שאני חייבת כי איתך זה לא בגלל שאני צרכה"... (לא זוכרת מי שר ושל מי המילים)

blonda3

New member
נורית גלרון וגלי עטרי../images/Emo23.gif

כי איתך נורית גלרון מילים: יונה וולך לחן: שלמה גרוניך כי איתך זה רק בגלל שאני אוהבת כי איתך זה רק בגלל שאני רוצה כי איתך זה לא בגלל שאני חייבת כי איתך זה רק בגלל שאני רוצה

r e d head

New member
השיר הזה יצא בתקופה שהיתי

סטודנטית היתה הקלטה של גלי עטרי בדואט עם זמר נוסף. לפי מיטב זכרוני היה סיפור מאחורי השיר....
בכל מיקרה זה היה -ה- שיר שאהבנו באותה תקופה. מעניין למה.....

למעלה