יש לי תחושה

darksideonline

New member
יש לי תחושה

שכל המעריצים שטרם היו בפורום הולכים לשלוט עלינו,אז החזיקו מעמד שלא נהפוך למעמד הביניים של הפורום:)

Vdrums

New member
שום דבר אופיר. אל תדאג.

אנחנו פה ואנחנו הלב של הפורום הזה. כל הפלצנים שפתאום נזכרים ושמים פה הודעות של "גילינו את אמריקה" יעלמו כלעומת שבאו...

היי...

קודם כל שלום לכולם... ותודה רבה על הקבלת פנים.. ולידיעתך... כל הפלצנים האלה.. או לפחות אני.. לא היו ממש מודעים שקיים פורום למשינה... אבל לא משנה.. העיקר שיש איחוד !!!!!!!!! ו...אגב... מישו יודע אם ומתי ערוץ 33 מתכוונים לשדר ת'הופעה המלאה??

Vdrums

New member
חפיף, לא לקחת אישי...

ברוך הבא, תן 5 שירים של משינה (ספי אתה לא עומד בקצב) ובקשר לשידור ההופעה המלאה... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח in your dreams... האיחוד כבר בפתח ואתה חושב על השידור בערוץ הזבל מרוממה ירושלים?

כן... חפיף...

טוב מה שתגידו.. =) חוץ מזה.. בתור אחת(כמו הרבה אנשים פה) שמ-ת-ה כבר לראות/להיות בהופעה... אני בינתיים(עד יום רביעי..) יסתפק בהופעה... ועד שיובל אומר שיש איחוד והאחרים מאשרים.. לא מאמינה להם........ בקשר ל 5 שירים... קשה לאללה להכניס ל 5 מקומות... אבל בטוח שמקום ראשון שלי זה בן המלך !!!!! השיר הכי אדיר..... מישו מזדהה?

IIyaelI

New member
חששותיך מוצדקים ../images/Emo13.gif

אני עדות חיה לכך! הייתי חייבת לוודא שזו אמת!

venom17

New member
אתה חדש ? נכון הצטרפת ?

אז תן 5 שירים אהובים של משינה (תומר 2,1 לי אבל היום עוד ארוך)

IIyaelI

New member
אני בת!

אני צריכה להקדיש לזה קצת מחשבה... אבל אחד המובילים הוא "היא התווכחה איתושעות"

עזרא10

New member
אני חדש בפורום, אתה רוצה חמש שירים?

תגיד איזה? אתה רוצה גם מילים אין בעיות רק תגיד עושה לי מבחני קבלה עלק תנסה אותי

venom17

New member
אחי לא הבנת . אתה צריך לתת 5 שירים

האוהבים עליך זה המטרה יש מבין ? ועל המילים נוותר

עזרא10

New member
סבבה אגוזים

טוב זה ממש קשה ,במיוחד לדרג אותם, אני באמת אוהב כל אחד מהם אבל אין ברירה אז, זה קצת יותר מחמש 1)גברת שרה השכנה (שיא הרגש) 2)דני (שיא הרגש) 3)אכזבה (העמותה לחקר התמותה) 4)הספסל ההוא מול האגם (העמותה לחקר התמותה) 5)המשפט (העמותה לחקר התמותה) 6)הארי קריש הדם (מפלצות התהילה) 7)מפלצות התהילה (מפלצות התהילה) 8)עכשיו את בוכה (להתראות נעורים שלום אהבה)

venom17

New member
אחי לא היה צריך לדרג רק לרשום שמות

ותומר אתה היית עד עכשיו החוך של החדשים עכשיו אני מתחיל להדביק אותך אז אישמר לך .

venom17

New member
זה לא 5 אבל גם טוב

הדיסק האהוב משינה 3 שירים אהובים (חוץ ממשינה 3) והסדר הכירינולוגי לא אומר כלום דני למה לי פוליטקה עכשיו? רכבות אין מקום אחר הוא מאמין עכשיו את בוכה נגעה בשמיים הכוכבים בן המלך ויש עוד מלא תלוי במצב רוח

עזרא10

New member
ראסמי זה לשים את הדיסק ולהתענג

תגיד אתה מכיר את השיר "מכת שמש" אני מחפש את הסרט בנרות

אני שולח לו כבר

תאכל תלב

למעלה