יש לי תחושה.......

CarolineKinney

New member
יש לי תחושה.......

שמיום ליום יש פחות אנשים בפורום הזה ששבוע שעבר היה כל כך תוסס...... מישהו מוכן להסביר לי מה קרה??????. לאן נעלמו כולם????????

רינת4

New member
מכיוון שהרבה

אנשים אמרו שהם לא יהיו פה השבוע. חוץ מזה שהפורום מתקדם יפה,לא?

וגם אני לא הייתי פה...

ובד"כ אני תמיד עונה על כל הודעה...ויש עוד מישהי שיצאה לחופשה(לא זוכרת ת´שם)

ayaliar

Well-known member
אני אסביר לך

אני נכנסת לפורום כל יום ואני מאמינה שעוד נאנשים עושים כמוני אבל מה כבר יש לי להגיב על "בריאן מהמם" או "אני אקים אוהל מול האולפן ואחכה שהוא יציע לי נישואין" או כל משפט אחר בסגנון? מה את מצפה שאנשים יגידו? "תזמיני אותי לחתונה המשולשת"? אני חייבת להסכים עם שרימפי בעניין הזה. זה לא ממש הגיוני שיהיה שרשור של 50 הודעות בקשר לכמה שגייל מדהים או בקשר לכמה שרנדי מכוער או כל דבר בסגנון. כמובן שיש מקום גם להודעות כאלה אבל חבר´ה! זה מתחיל ל-ש-ע-מ-ם!

CarolineKinney

New member
והנה במיוחד בגלל זה.....

פתחנו דיון קצת יותר רציני ואת מוזמנת להשתתף בו.........

הייייייייי!

זה היה רק:"אנחנו נקים אוהל מול האולפנים..." בלי שום הצאת נישואים! אני מבקשת לדייק!...סתם סתם, הכל ברוח טובה! זה באמת נכון...אבל אני למשל מנסה להגיב בכל דרך בשביל להמשיך את הרצף...ואז אולי מישהו ימצא משהו בהודעה שלי להגיב עליו...וכך האלה! אז אם נניח אני רואה הודעה שבה רשום:"וואאאאאי...איזה חתיך בראיין"...אז אני ינסה להגיב על זה בצורה כלשהי...לדוגמא: "כן, הוא ממש חתיך, ויש לי תמונה פשוט מעלפת שלו, רק שהוא לא היה משהו בפרק האחרון..." משהו כזה.

Angel Girl1

New member
אני בקושי נכנסת בגלל...

כל הודעות ה: שיוווווווווו! אלוהיםםםםםםםם! בריאן כזה כוסון! אמאלהההה! שיוווווווו! אני לא מאמינהההההההההההה! זה מוריד תרמה, ומוריד לי תחשק להיכנס... אני נכנסת... ורואה מלא הודעות כאלה... אז אני אפילו לא טורחת לקרוא, וישר יוצאת... ואם זה ימשיך ככה... אני לא יודעת אם אני בכלל יכנס... אני כ"כ רציתי שיהיה פורום לסדרה הזו! כל הזמן כתבתי לתפוז בקשות, וגם כשהפורום רק נפתח, ביום הראשון אני נכנסתי! אבל זה פשוט משגע אותי כאלה הודעות! אין לזה תוכן! הודעות של: בריאן כזה כוסון! שיוו איזה חתיך ג´סטין! ממש לא גורמות לי להתעניין, ורצון לחזור... ואני יודעת שיש עוד הרבה שמסכימים איתי... חבל אנשים... הודעות כאלה מבריחות אנשים... אתם יודעים מה? אולי נפתח שירשור של : שיווווווו! אמאלהההההה! איזה כ-ו-ס-ו-נ-י-ם! ואז אנשים שפשוט לא רוצים לראות תהודעות האלה... לא יפתחו אותם! ולא יעברו שירשור שלם בגללם! (אגב... זה היה בציניות!) מור=/

CarolineKinney

New member
זהו, שעכשיו....

אנחנו מנסים לעלות את הרמה..... העלנו דיון היום על האם לוותר או לא לוותר על הורות חוקית? תשתתפי.........

למעלה