יש לי תהייה..

טינkרבל

New member
אשה כלבבך??...........

תיקון ראשון-המונח אשה לא מתאים לנו בנושא זה כי לפי השאלה האינפנטילית שבכלל לא קשורה לנושא "רוצה להיות חבר שלי" מדובר בנערה או יותר נכון תיקון טעות ילדה מתבגרת. הדבר השני שרציתי להגיד הוא שלדעתי אין לה חזיות מהסיבה הפשוטה ש.אין לה עם מה למלא אותם

אבל אני כן, בלו. סטינקרבל-בואי רגע

כמה דברים לי אליך, ילדה´לה. לפני הכל - אנחנו מכבדים כאן האחד את השני. אם את רוצה להיות חלק מהקהילה - נסי לכבד שאלות/תגובות אחרות ובלי הערות ירודות כמו "אינפנטילית". ולעצם הנושא - את ילדונת קטנה ויפה - אבל לא כל כך מנוסה בהלכות העולם. אישה לא נמדדת בכמות הבשר בו היא ממלאת את החזיה, יקירתי, אלא בהמון דברים אחרים
כיוון ששאר המשתתפים מכירים את זותי, הילדה הבלתי מפותחת הזו, מייקי - אישית, אני חייבת לציין שאת מה-זה צודקת!!. ורוצה לשמוע עוד משהו?? את יכולה להשמיט את החלק הזה על "מתבגרת". זו ילדה/נערה שלא רוצה להתבגר! ותודה לאל על כך
פסיה מהחזיות

כמה טוב שבאת-רוצה קפה?

רוצה עוגה? יין? בירה? פיצוחים? שסק? קערה עם מילון ואבטיח? גבינות? לחמים טעימים? תשבי, רוצה להכיר את האנשים? או שבדרך כלל את ככה נכנסת בנימוס רב באנשים שיושבים בחדר?

מייקי69

New member
תיקון שני (למונח אשה)

אוייש! כמעט שכחתי! דווקא היתה לי חזיה. 6 חודשים תמימים - בהם הנקתי את הבן שלי. ראבאק! לא מצליחה לזכור כמה היא עלתה לי!

יש לי וידוי בנושא............./images/Emo9.gif

אני מאלה שלא משנה כמה חזיות שפתחתי בחיים (וזה לא קצת) אני עדיין מסתבך משחק אותה קול ואז.........כבינימאט למה זה תמיד מסתבך לי

...Blue

New member
עדיין?..אחרי כל כך הרבה נסיונות?..

אחי יש שיטה.. תתקרב אליה..לחש באוזנה עד כמה מפתה היא כשהיא מתפשטת מול עיניך.. וראה איזה פלא..החזיה ירדה בלי מאמץ מיותר..
blue

אצלינו בבית... סוד מחדר המיטות

בביתי תמיד הלכו בלי... חופשי. בלי, הכוונה בלי!!! בלי כלום. וככה אני מעדיפה... כשאני בביתי, לבדי, אני בלי! כשאני צריכה לקבל אורחים, לצאת, אין ברירה עוטים מחצלות, כולל חזיות. אז מ´כפת לי איזה חזיה זו תהיה, היא בינכה וכה מנימום זמן עלי. כשקניתי חזיה לחתונה של בני, שוכנעתי, לשמטרה נעלה זו עלי לקנות חזיה טובה! 500 ש"ח היא עלתה לי, עדין לא יצאתי מההלם...

למעלה