יש לי תהייה..

...Blue

New member
יש לי תהייה..

C75 או A70 או D80? בעצם, מה זה משנה.. גם ככה עוד מעט המצב ישתנה וכסות הבד שעל שדייך יקרע מעלייך.. וזה כלל לא משנה עד כמה החזייה יקרה ואם היא חלקה או רקומה בתחרה כי הצבתי לי מטרה.. בעוד כמה רגעים כשבגדיי מגופי מוסרים לא יפריעו מחירים ומספרים והדבר היחיד שיכסה את עורך זאת לשוני, התרה את גופך.. ובעודך תוהה על אובדן בגדייך, אני כבר מעלייך.. מלטף את שפתייך בנשיקה וחודר לתוכך בתשוקה.. אז בינינו, אחרי שעתיים של פורקן, (כשחזך בידיי מאוכסן), אני סקרן ויש לי תהייה.. למה את מוציאה הון על חזיה????
פסייייי זה לא שיר זה נושא לדיון!!
blue

חההההההההה ../images/Emo6.gif

ניסיתי להעלות את הנושא בצורה פחות פיוטית ולא הלך.. אולי לך ילך

...Blue

New member
אז..אחרי שצחקנו..

למה אני צריך להוציא 400 שקל על חתיכת בד מסכנה שחוץ ממני אף אחד לא יראה?? (וגם כשאראה זה לא יישאר יותר מדי זמן מול עיניי)..
blue

מאותה הסיבה שלא תהלך ב.....

תחתונים מימי סבא האהובים או עם חורים....אקנה לי לבנים יפים! לקימורי גופי(הלא טבעיים)הם מסייעים! והם בכלל לא בשבילך(או לצורך העניין בשביל בן זוגי)הם אך ורק בשבילי! ומה לעשות שבארצנו הלבוש התחתון לנשים יקר הוא-ולכן אתם הגברים על העלויות כל הזמן מקנטרים!

חולה על חזיות יקרות

ואין לי בעייה לקנות אותן, בתנאי שמרשים לי לקרוע אותן...!! עשינו עסק??

ג´קי אחרי שתשמע את הסכומים המדוברים

שאני מוציאה על לבנים-אני בספק אם יהיה לך לב להפכם לקרועים....

תתפלאי

קרעתי חזיות ותחתונים ובייבי דולים בכל סכום מ200 ועד 1000 ש"ח לא ממש מזיז לי. אני עובד קשה, ומתוגמל בהתאם, ואם אני יודע במה לשמח את לבב אישתי, אני אעשה את זה... (באם זה מוערך ע"י הצד השני) ג´ק

מייקי69

New member
יאללה, אתה בא איתי לקנות?

שאני לא אמות טפשה ובכלל לא אכפת לי לגמור כ"קרועת חזיה"! מעניין מה המידה שלי... בטח M69 פחחחחחחחחח מתי אתה חוזר, אמרת?

מייקי , הצחקת אותי....

את וחזיה???????? לא מסתדר לי ביחד. ולמען האמת, בא לי להעיף את כל החזיות. יחי החופשששששש!!!!!

זקוקה להסבר על כוונת המשורר??!!

האם התכוון הוא לגודל? האם התכוון הוא לעלות הכסות? האם התכוון הוא ל"למה לעזאזל את עושה לי חיים קשים-ומאיפה אותה פותחים"? הסבר-פרט-נמק

אז הנה אני מגיבה.. ../images/Emo13.gif

אני נורא נורא מצטערת לאכזב אותך, מי שלא תהייה.. את הלבנים הסקסיים אני לא קונה בשבילך, בדיוק כמו שאני לא מתאפרת "בשבילך".. זה בשביל.. עצמי! כן. כוונות אגואיסטיות נטו עומדות אצלי מאחורי העניין.. אני מרגישה סקסית יותר, טוב יותר, נשית יותר - כשמה שמתחבא מתחת לבגדים הוא סקסי.. פשוט.

תתפלא..

יש לבנים סקסיים שלא עולים 400 שקל! לא אוציא כאלה סכומים על בגדים תחתונים..

אז זהו -בשביל דניאל שאוהב פיג´מות

ופרח גן עדן שאוהבת חזיות יקרות. ופסי שמרגישה סקסית עם. אני מרגישה טוב "בלי" נודיסטית ללא תקנה. ההרגשה של להיות סקסית או לא היא לא שייכת אצלי לבגדים או ללבנים שעלי או שהיו עלי. מ´אכפת לי שילבש תחתוני פלמ"ח מהוהים ודהויים אם הוא נראה כמו אורי עם הבלורית והולך בשדותיי.....

ושוב תומכת בך!

גם אני מעדיפה להיות נודיסטית. מרגישה הכי סקסית......כשאני בלי. בלי בגדים...ועוד יותר - בלי לבנים.

מייקי69

New member
ולי בכלל אין....

וכל האותיות והמספרים שרשמת.... נראו לי כמו שמות קיצור לדגמי מטוסים. נשבעת לך באלוהים. אז מסתבר שאני נורא חסכונית ..... רוצה להיות חבר שלי?

למעלה