יש לי תאריך!!

שלותא

New member
יש לי תאריך!!

קיבלתי תאריך לניתוח וקיבלתי גם אישור מקופת חולים, בלי להלחם בכלל. קראתי פה על כמה בנות שהססו מאוד להתנתח. אני, ברגע שהבנתי שבלי ניתוח ופתיחת חצוצרות לא יהיה עוד הריון (יש לי כבר שניים, אני בת 43 ו IVF לא על הפרק..), אני מחכה בקוצר רוח לניתוח. אז זהו. יש תאריך, 19.6, בתל השומר. מתפללת שהמנתח יהיה סוריאנו למרות שהוא ממש לא מבטיח. בנתיים מאז שהגעתי לידיים שלו, הכל מתקדם בקלות ובזרימה. אחרי שנתיים של אשפוזים חוזרים ואבחנות מוטעות, טונות של אנטיביוטיקה ומיליון חוות דעת - אני מרגישה שאני בדרך לפיתרון. אני מבינה שמאנדו לא מחלימים לגמרי, ושהריון לא מובטח לי גם אחרי, אבל בהרגשה שלי אני בדרך הנכונה. סופרת את הימים בקוצר רוח.

מישמש33

New member
תמשיכי עם הגישה הזו ואני מאמינה שזה רק יעזור

שיהיה בהצלחה בניתוח ושהכל יעבור בשלום וכמובן בשורות טובות.

זואילי

New member
ניפגש במחלקה....

או שלא, מקווה שתשתחררי עוד לפני שאגיע... אני ב 24.6 ובמחלקה אהיה ממוצ"ש. כמוך גם אני מקווה שסוריאנו ינתח. וגם אני סופרת את הימים. שיהיה לשתינו בהצלחה

בהצלחה

שיעבור בשלום ובקלות, ושימי לב שאחר כך את לא מפתחת חס-וחלילה חום או כאבים ואם כן אז לרוץ חזרה לתל-השומר כי זה יכול להיות זיהום.

בהצלחה

שיהיה בהצלחה בניתוח נחזיק לך אצבעות ואנחנו איתך מבינה את הרצון שסוריאנו ינתח אבל יודעת שגם שאר המנתחים שם טובים וסוריאנו תמיד בעיניינים. נשמע ממך עד אז ואחרי אנחנו כאן תמיד

צוני33

New member
הי שלוותא

הי יקירתי, כמה אני שמחה לשמוע שקיבלת תאריך לניתוח, אחלה שיהיה בהצלחה, אל תחשבי ואל תלכי בגישה שלא תצליחי להביא עוד ילד אם זה בתכנון , יכול להיות שהאנדו' לא התפשט אצלך כמו שאצלינו ויש עוד סיכוי שתצליחי להרות והלוואי , אם תפסו את האנדו' בזמן אז אין סיבה שלא תצליחי, תהיי אופטימית ותראי שבסוף הכל יצליח. זה שאת אצל סוריאנו את יכולה להיות רגועה את בידיים טובות . אז באמת המון בהצלחה, וחוץ מזה את יכולה להרים טלפון אפשר להפגש אנחנו שכנות חחח שוב המון בהצלחה נבוא לבקר!!

למעלה