יש לי תאורייה קטנה

יש לי תאורייה קטנה

מצטער אם אמרו אותה כבר. לא מומלץ למי שעוד לא קרא את הספר השישי לקרוא. דמבלדור אומר להארי ששום מורה לכוחות האופל לא החזיק מעמד יותר משנה ברציפות. ואני חושב שדמבלדור ידע שסנייפ יהרוג אותו ואז סנייפ יצטרך לעזוב את בית הספר. אז במקום שיצטרכו לדאוג לשני מורים לשנה השביעית. 1 לכוחות האופל 2 לשיקויים אז דמבי' החכם ז"ל פשוט דאג שהשושלת תמשיך ויצטרכו לדאוג רק למורה אחד. עד כאן התאורייה. עכשיו יש לי שאלה.. דמבי' אמר שמאז שוולד' ביקש את המשרה אז שום מורה לא החזיק מעמד יותר משנה. והרי קוירל כן החזיק מעמד.. והוא היה כמה שנים מורה. אז איך זה מסתדר?

butiful angel

New member
נראה לי

קוירל (או איך שקוראים לו9 יכול להיות שהוא היה מורה לנושאים אחרים, ואז שפתאום הוא לימד את אומנויות האופל... אז הוא עזב אחרי שנה..כאילו מת..או משו כזה.

IllUS CratioN

New member
הוא היה מורה שנה, אאל"ט.

ובעצם כל הזמן הזה וולדמורט היה בתוך הגוף שלו - של קווירל - אז הוא נאלץ להתפטר.

אני מצטט כמה קטעים מהספר הראשון

איזה מן קסמים אתה מלמד, פרופסור קווירל? התגוננות מפני כוחות האופל. מלמל הפרופסור קווירל. ולאחר כמה שורות--אומרים שהוא נתקל בעפדים ביער השחור, והיה שמה עניין לא נעים עם לילית-הוא לא יצא מזה אותו בן אדם. הוא נלחץ מהתלמידים,פוחד מהנושא שהוא מלמד. מכאן רואים שפרופס' קווירל כבר לימד בהוגוורטס לפני. ואם כן יוצא שהוא לימד לפחות שנתיים

וכשהתחילו הלימודים

הארי שואל את פרסי - מי זה המורה שם שמשוחח עם פרופסור קווירל? ופרסי עונה- אה אתה כבר מכיר את פרופסור קווירל? וכו' אז מאיפה פרסי מכיר אותו אם זו שנה ראשונה שלו. ועוד דבר- אם זו שנה ראשונה שלו אז למה דמבי' לא הציג אותו?

rds15

New member
כנראה שהוא לימד שנתיים

אבל לא שנתיים רצופות - כלומר הוא לימד שנה אחת, שבה פרסי למד איתו, יצא להשתלמות שבה וולדמורט השתלט עליו, ואז חזר ללמד בשנה הראשונה של הארי.

זה נשמע קצת יותר הגיוני

אבל עדיין... האגריד אומר להארי שאחרי שקווירל חזר מההשתלמות הוא התחיל לפחד ממה שהוא מלמד. בגלל שהיה לו איזה עסק עם לילית... (מעניין באמת מה היה לו)

Obi Dan Kenobi

New member
סתם סיפור כיסוי של קווירל..

על מנת לא להראות את האופי האמיתי שלו [הנאמן לוולדמורט].

DEANC

New member
כן אבל

אומרים שוולדי הטיל קללה שאף אחד לא יחזיק מעמד ותר משנה אבל אם הוא היה עם קווירל לפני שהארי התחיל ללמוד בהוגוורטס אז זה לא חל עליו! אולי וולדי היה איתו כמה שנים כדי לרגל אחרי דמבי וסנייפ(לראות אם הוא נאמן לו)

אוקיי לזה אני כבר מסכים...

הוא יצא להשתלמות ואז וולדי פגש אותו והסיר את הקללה... ואז קיבלו אותו לעוד שנה של לימודים ואז.... אוקיי סבבה. תודה!!

למעלה