יש לי שתי...

תותי-בת

New member
יש לי שתי... בדיחות/חידות.... 1. מה זה לבן ושחור ומסביב אדום? 2. איך קוראים לפרה חסרת רגליים? לפחות קצת לא ישעמם בפורום ../images/Emo9.gif ליאת.

Guy K

New member
ד"א זה היה יכול להתאים לשתי החידות אם במקום פרה היית כותבת זברה ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

תותי-בת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יו יו יו הרגת אותי ../images/Emo9.gif אבל לצערי לא ממש צדקת... אהממ רמז אהממ... ואני עדיין לא מגלה את התשובות כי אני רוצה לשמוע מה יש לעוד כמה כאן להוסיף ../images/Emo9.gif המשך ערב מדהים, ליאת.

תותי-בת

New member
טוב נו... בגלל שאתם כאלה נחמדים וכאלה משתפי פעולה... אני אגלה את התשובות עוד חצי שעה...

תותי-בת

New member
ובכן לא... ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif תשובה לשאלה מספר 1 היא זברה שנכוותה בשמש ../images/Emo3.gif תשובה לשאלה 2 היא בשר טחון ../images/Emo3.gif מצטערת שהתשובות נמסרו לא אחרי חצי שעה, הייתי עסוקה ../images/Emo9.gif שבת שלום וחג שמח לכולנו, ליאת.

אנרכיה

New member
נחמד ../images/Emo9.gif ועכשיו תורי, מזה גוף עם ראש הפוך? --------------------------------------------------------------------- ראיתי איך עיניך היפות דיברו בלי כל, במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל, בכל מילך וצחוקך, עולם אחר לא שלך, רצית לדעת מדוע נשארתי טוב ונחמד איתך, שלא תעצבי עוד לא תכאבי עוד ולא תהיי לבד יושבת בעולם אכזר. ..."שאלת אותי מה יותר חשוב אתה או החיים שלי ואמרתי החיים שלי, ואתה עזבת בלי לדעת שאתה החיים שלי"... אנרכיה../images/Emo29.gif

למעלה