יש לי שתי שאלות...

• פותח הנושא -me-
  • פורסם בתאריך

-me-

New member
יש לי שתי שאלות...

אז ככה, עכשיו יש מישהי שילדה ואוספת לי קופסאות של סימילאק. השאלה שלי היא איזה צבע מקשר אני צריכה? כי הבנתי שלכל חומר יש צבע מקשר משל עצמו... ולשאלה השניה- כשאומרים WASH, מתכוונתי לצבע שהוא מעט שקוף? שאפשר לראות את העץ עצמו?

יש לי רק תשובה אחת,,

כן,, WASH הוא צבע מדןלל- על 80% מים יש להוסיף 20% צבע,, לערבב היטב ולמשוח עם כיוון שיער העץ ולא מנגד,, לגבי הקופסאות,, אחכה לתשובות,, גם אצלי אנחנו בענייני קופסאות תחליף מזון ,,ואשמח לקבל רעיונות מה לעשות בהם,,,

dili

New member
אני עשיתי כל מיני דברים מקופסאות

סימילק.... תוכלי לראות בגלריה שלי או בגלריה של חודש ספטמבר, מיחזור, תחת השם שלי. בכל אופן, בחלק מהקופסאות שמתי צבע מקשר ..משהו שהיה לי בבית בעקבות צביעת ארון פורמייקה.... חלק מהקופסאות צבעתי בצבע מעורבב עם דבק פלסטי...בלי חומר מקשר (הדבק עושה את העבודה).

עדי 4

New member
אני עשיתי כלי קיבול לעציץ

קופסאות לחדר ילדים לאחסון ההפתעות של ביצת הקינדר וכל מיני שטויות . הכלי סרוק ולא מצולם ולכן קשה להתרשם מהתוצאה.

av_i_va

New member
חומר מקשר../images/Emo140.gif

קיים ב-2 סוגים ולא עבור חומרים שונים אני ממליצה לעבוד עם החומר על בסיס מים.

-me-

New member
../images/Emo51.gif

אני יכולה למצוא אותו באייסים למיניהם, נכון?

פריימר 123 זינסר ארצות הברית

חומר מקשר מעולא מתאים לצביעה על פח, קרמיקה, חרסינה, זכוכיתץ חרסץ בטון. פלסטיק. לכה ולמעשה כמעט על הכול. משטחים חלקים מומלץ לנקות לפני השימוש באלכוהול כדי להסיר שומנים חשוב!! החומר על בסיס מיים וידידותי לסביבה כושר כיסוי 1 ליטר 12 מ"ר יבוש תוך שעה. משאיר משטח לבן שעליו ניתן לעבוד בצבעים אקריליים. בהצלחה ניסים

למעלה