יש לי שתי שאלות...

HilOneT18

New member
יש לי שתי שאלות...

קודם כל.. בקשר לדבק מפיות.. יש לי נרות בלוק לבנים ואני רוצה להדביק עליהם מפיות.. השאלה היא אם להשתמש בדבק מפיות רגיל או שיש דבק מיוחד לנרות (ששומר שהמפית לא תשרף מהלהבה?) דבר שני.. עברתי לא מזמן דירה לאיזור זכרון יעקוב ורציתי לדעת אם אתן מכירות חנויות טובות באיזור?

psa

New member
ברוכה המצטרפת ותהני ../images/Emo140.gif

נדמה לי שיש בזכרון איזו חנות אומנות או כלי כתיבה שיש בה חומרי אומנות. הייתי שם לפני שנתיים וראיתי כזו חנות אך היא היתה סגורה. אינני יודעת אם היא עדיין קיימת. בחיפה יש מספר חנויות. מעבר לזה ,אינני זוכרת . ברכות

FUN ART

New member
דבק מפיות

כן יש דבק מיוחד להדבקת מפית על נר.של הובי ליין באיזור זכרון תמצאי 2 חניות. 1. פלש" 2. קרביץ

HilOneT18

New member
פלאש- יקרים בטירוף...

והמוכרות שם לא יודעות כלום... אני הייתי צריכה להסביר להן המון דברים... קרביץ גם יחסית יקרים לא?

HilOneT18

New member
איפה אני משיגה כזה דבק?

יש עוד חנויות חוץ מהשתיים האלה?

HilOneT18

New member
מק../images/Emo78.gif

א אוהל

New member
הילה, אני קניתי דבק

מפיות לנרות של Deco Art שנקרא: Candle Painting Medium. בקבוק של 236 מ"ל עלה לי 24.5 ש"ח בשינקין בת"א. זה טוב גם בתור דבק למפיות כדי שלא ישרפו אלא יבערו עם הנר, וגם אפשר להוסיף את הדבק לצבע אקרילי ולצייר על הנר.

גליתא

New member
תוספת

יש גם מדיום של אמריקנה לנרות ניסיתי וממש מוצלח לא קורה כלום למפית ואני יודעת בש"קן לאומנים" מצאתי אותו, יסיתי וממלץ בהצלחה... גלית

av_i_va

New member
קניתי אצל ברוק../images/Emo140.gif

אבל עדיין לא השתמשתי בו. למען האמת הדבקתי מפית על נר עם הדבק הרגיל שאני מכינה ויצא יופי. לא התכוונתי להדליק את הנר ולכן לא כך כל חשוב לי סוג הדבק.

av_i_va

New member
משה ברוק ז"ל מזה שנים רבות

משה היה האבא שפתח בתחילת שנות ה-40 את חנות חומרי הבניין שלו, במקום בו נמצא כיום העסק שממשיך להיות על שמו.

למעלה