יש לי שתי שאלות

Hurakano

New member
יש לי שתי שאלות

1 - תוך כמה זמן אפשר להגיע למצב של חלום צלול ? ימים/שבועות/חודשים ? 2 - מישהו יודע אם לפי התנ"ך זה מותר ? כי אני מסורתי וחשבתי להתחיל עם העסק הזה... תודה רבה רבה מראש !

Get up kids

New member
קודם כל

חלומות צלולים יכולים לקחת יום, שבוע חודש ואפילו כמה חודשים עד שתגיע למצב צלול. כל זה תלוי בכמות הזמן שתשקיע בחלומות צלולים, בכתיבת יומן חלומות מסודר ומאורגן ובכמות המחשבה שתקדיש לנושא זה. אין כל קשר בין התנ"ך לחלומות צלולים, הרי שאתה חולם כל לילה וזה לא אסור על פי התנך אז למה שהתנך יאסור על חלימה צלולה? זהו דבר טבעי לגמרי ופעולה שגרתית של המוח. מקווה שעזרתי GUK

Hurakano

New member
תודה !

שאלתי לגבי אם זה מותר או אסור כי אחרי הכל זה לא חלום רגיל, זה משהו אחר.... זה חלום שבו אתה יכול לעשות כל מה שבא לך אז חשבתי... אני יודע... תמיד טוב לשאול ולברר
תודה שוב !

KEiN

New member
לפי דעתי, וידע הצולע שלי במסורת...

אלוהים לא מאשים אדם על מה שחולף בראשו, כאשר הבל רצה לרצוח את קיין (זה אני
) הוא הבין את הקינאה- כל עוד היא הייתה בראשו של הבל- ברגע ששפך דמים, זה סיפור אחר... אנו לא שולטים במה שעובר לנו בראש ברגעים מסויימים (והקיידוש ברוך הוא לא שופט אותנו על מה שאנו חושבים)- וחלום צלול- כמו חלום רגיל- כולו בתוך הראש שלנו- ואם לא תספר לאף אחד מה קרה בו- סביר להניח שאף אחד לא ידע מה קרה בו... מקווה שהבהרתי את עצמי...

KEiN

New member
זאתי שאלה מוסרית שהטרידה אותי

מאד! לדפוק מישהי בחלום צלול- לפי כל ההגדרות בעולם, זוהי פנטזיה לכל דבר! היא בתוך הראש שלך! היא למטרות מין בלבד! אף אחד לא יודע עליה חוץ ממך (אפילו לא זו שז**נת)! אבל בכל זאת העובדה שהכל מציאותי לגמרי נותנת עיוות לפנטזיה הזאת. כאילו, בעל שלא הכי מרוצה מאישתו\ חבר חרמן לנערה שלא לטעמו\ אישה שבעלה לא לטעמה (וכו´..) כל אלא יכולים לגלוש על גליי ההנאה בכל לילה עם מישהי אחרת (או אפילו יותר
) - וכל זה.. נחשב בגידה??? לך תידע עם הנערה שאתה מחצלל עליה היום, מחר תהיה חברה שלך- ואז ברגע האמת- אתה יודע שכבר היית בסרט הזה.. מה זה הסיפור הזה??

L i z a r d

New member
לדעתי אין בעיה מוסרית עם זה

חוץ מבמקרים שכבר לא קשורים לפורום הזה. אבל הבחור מלמעלה מסורתי, ואם הוא עושה את זה בחלום במתכוון אז זה כמו לאונן, מה שאסור לפי התנ"ך.

Hurakano

New member
רגע....

אם אני משפיך (לא יכולתי למצוא מילה יותר יפה....
) בחלום אז כשאני קם התחתון רטוב ? ועוד שאלה - אני מרגיש כאב בחלום צלול ? יעני אם יורים בי אני מרגיש את הכדור ? ועוד אחת
- ממעט המידע שקראתי אומרים ששיטת ה-WILD יכולה להיות מפחידה... אילו דברים מפחידים יכולים לקרות ? ותודה על התגובות !

Blade2

New member
זה תלוי

אם אתה תחשוב שאתה אמור להרגיש כאב אתה תרגיש. המוח שלך יוצר את החלום ולכן אתה יכול לשלוט גם בתחושות. לגבי להשפיך, בד"כ כן, אתה מרטיב את התחתונים אם אתה משפיך בחלום, בדרך כלל זה כך. -> כמו בקרי לילה (חלום רטוב) שזה חלום רגיל שבו אתה עושה סקס ומשפיך. אתה מתעורר עם תחתונים רטובים.

Hurakano

New member
אז....

אני צריך להגיד לעצמי "אני לא הולך להרגיש כאב" ? ולא ענית לי על השאלה האחרונה כי לא שמת לב או כי אתה לא יודע ?

Blade2

New member
לא שמתי לב

לקראת הכניסה לחלום אתה תהיה משותק (כדי שהגוף לא באמת יעשה את מה שאתה עושה בחלום) אתה תשמע קולות שלא קיימים, אנשים דלתות דברים כאלה, אולי תרגיש שמישהו נוגע בך, אולי תראה כמה דברים. אבל לא משהו ממש רציני, עשיתי פעם wild וזה לא היה כזה מפחיד מצד שני זה מאוד אישי, ויכול להיות שאצלך יהיו דברים אחרים

MoonShield

New member
חלום תמיד ישאר חלום

צלול או לא, זה עדיין חלום וחלום מבטא את הרצונות והצרכים שלך, בין אם אתה מודע להם או לא ההבדל הוא שבחלום צלול יותר קל לך לבטא רצונות שאתה מודע להם... זה הכל הבנאדם היחיד שזה אמור להפריע לו זה החולם עצמו... כי אם אתה למשל מזיין מישהי שאתה מכיר בחלום ואתה רואה אותה יום אחרי במציאות, אתה תרגיש קצת מוזר ולא במקום

EshedI

New member
יש בעיה מוסרית.

לפי הדת, אסור לבזבז זרע לשווא, משמע, אוננות זה אסור. בחלום צלול, כשאתה משתעשע עם נקבות, אתה עושה אותו דבר כמו לאונן, והזרע מתבזבז לשווא, אז זה אסור לפי הדת. הגישה שלי היא: שים זין על הדת

LucidGuess

New member
האא כן???

אז איך תסביר שכאשר גבר מסיים בתוך איבר מין של בחורה, מתוך מליוני זרעונים רק אחד בודד מצליח להגיע לקו הסיום? האם זה לא ביזבוז זרע לשווא? האא...
Lucid

Hurakano

New member
זה לא לשווא

זה מקיים את מצוות "פרו ורבו"
וואלה לפעמים אני לא מבין את כל החוקים והמצוות..... אסור לבזבז זרע חוץ מבסקס כדי להביא ילדים ? אוףףףף.....

LucidGuess

New member
כן רק ש....

כן רק שמתוך מליונים של זרעים שיצאו לדרך רק אחד יזכה להגיע לביצית של הנקבה ולקיים את מיצוות פרו ורבו, כל השאר ימותו, לי זה נראה קצת ביזבוז זרע ( או זרעונים ) לשווא...
Lucid

EshedI

New member
זאת לא שאלה של כמות

זאת שאלה של מטרה. אם הבן אדם עושה זאת למטרה לקיים את המצווה, אז גם אם הוא יגמור לה בכוס 100 פעמים זה יהיה בסדר, אבל אם זה למטרת הסיפוק, אז זה לא מוסרי.. אבל מה ´כפת לי? הרי אין אלוהים..

EshedI

New member
בדיוק כמו שHurakano אמר.

אם הגמירה היא תוך כדי התהליך של מצוות פרו ורבו זה לא נחשב בזבוז. זה למה אסור לדוסים להשתמש בקונדום.

liquidream

New member
לפי התנך ולפי המסורת זה לא אותו דבר

לי אין עניין במסורת והתנך הוא שלי כמו של כל העובדיות וזכותי לפרש אותו כרצוני. נראה לך הגיוני שהבורא שלך יתכנן את העולם כך שתהיה זקוק לפרשנות של אנשים אחרים כדי לדעת מה לעשות? יש לך מנגנון פנימי שאומר לך מה לעשות והחטא הוא להתעלם ממנו ולהקשיב להשפעות מבחוץ. כל דבר הוא מוסרי אם הוא גורם לך עונג ואם הוא לא פוגע באף אחד. אפילו אוננות היא בסדר עד שתתבונן בעצמך ותבחין כמה אנרגיה אתה מבזבז כשאתה פולט זרע ואולי תנסה ללמוד דרכים טאנטריות למיחזור האנרגיה המינית במקום פליטתה החוצה (במה הפרשנות הזו פחות טובה מזו שגורמת לאנשים להמנע בכח ממין לצרכי הנאה ולבזבז אנרגיה כפולה על דמיונות מיניים, פנטזיות וחיים של דיכוי עצמי?).

למעלה