יש לי שתי שאלות

טליB

New member
יש לי שתי שאלות

בזמן האחרון אני עייפה נורא. אני יודעת שזה מלחצים מהעבודה וכו' כי עשיתי בדיקות דם ולא התגלו שום בעיות, לא הורמונאליות, וגם לא בבלוטת התריס. חשבתי אולי אני צריכה לקחת ויטמינים כלשהם. ועוד דבר, אני די שעירה. גם מהבחינה הזו לא התגלו שום בעיות גופניות. אני מודעת ללייזר, השאלה אם לרפואה המשלימה יש משהו להציע בנושא. אשמח לתשובה, תודה! יום טוב!

הילי RCHom

New member
המלצה לטיפול

שלום טלי, את מתארת מצבים לא מאוזנים, הרבה לחץ, עייפות, שעירות. לחץ ומתח הם חלק ניכר מחיינו, אך צריך לדעת להתמודד איתם בצורה שתהיה בריאה לנו ושלא תפגע בבריאותינו הפיזית והנפשית. להומאופתיה יש את היכולת להביא אותך למצב מאוזן. הסביבה שתקיף אותך לא תשתנה בבסיס שלה, תמיד יהיה לחץ בעבודה, מתחים, חששות וכו', אבל הטיפול ההומאופתי יביא למצב, שבו הצורה שבה תתמודדי איתה תהיה בריאה ונכונה לך. ברגע שהבנת שהעייפות היא תוצאה של לחץ בעבודה, זה מקום טוב להתחיל בו את הטיפול, ולחקור את הנושא לעומק, וכך להתאים לך טיפול מדוייק למצבך. הרי לא כל אחד מגיב ללחץ בעבודה בצורת עייפות, ולא כל עייפות נגרמת מלחץ בעבודה... כמו כן, הטיפול המותאם באופן אישי, עדין, ואינו דורש השקעה מיוחדת בשינוי אורח החיים, כיוון שבתהליך הריפוי העמוק האדם מבין לבד מה נכון לו ומה לא. שיהיה בהצלחה! הילי

0 אור 0

New member
לרפואה המשלימה יש פתרונות רבים

וכל פתרון מתחיל באבחון , כי אנו מטפלים במקור הבעיה ולא בסימפטום. מציעה שתבחרי שיטת טיפול אליה את מתחברת ומטפל טוב ותתחילי משם. את צריכה לראות אם את מתחברת למגע, לדיבור, לתנועה , לאנרגיות - בכל מקרה הייתי ממליצה על שילוב של יעוץ תזונתי. לגבי השעירות, אין פתרון טבעי שמטפל בשיער שכבר צמח - אבל אם יש בעיה הורמונלית שגורמת לשיעור היתר, יכול להיות שהאיזון שתשיגי בטיפול ימנע המשך צמיחה.

יעל ND

New member
טלי,

צריך לאבחן, מה סיבת העייפות שלך. לדעתי, שילוב בין תזונה נכונה, אורך חיים בריא בצורה מקסימאלית והומאופתיה אמורים לעזור לך. לגבי השיער, זה נשמע כמו משהו תורשתי, וזה אומר שעדיף להשלים עם זה. העיקר הבריאות.

למעלה