תשובה לשאלה ראשונה
טוב זה לא כישופים אבל עדיין-> בדיוק אתמול לימדו אותי לעשות כדור אנרגיה, וקראתי איפהשהוא (נדמה לי שכאן) שאפשר להכניס את האנרגיה לגוף שזה ריענון נחמד מעיפות. חוץ מזה אמרו לי שאם יש
באזור אחרי שתסיים לעשות את הכדור אתה יכול "לזרוק" או בהעדפה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טובה ל´גלגל´ את הכדור אל ה-
(אני לא אהבתי את הקטע של לזרוק כי פחדתי על ה-
אז שיניתי) ואמרו (נדמה לי) שה-
ירוץ אחרי/ינסה לתפוס את הכדור. בכל אופן אני ניסתי את זה, האמת שראיתי את ה
ה של הבניין היא בדיוק אכלה ולא רציתי להפריע, אז הלכתי לחפש
ים אחרים, וכשלא מצאתי החלטתי לקבל אנרגיה ופתאום באמצע היה לי דחף לפתוח את העיינים, וה
ה (שאפילו לא הסתכלה לכיווני מקודם) התקרבה לכיווני, מסתכלת והתיישבה לה מולי. הייתי מאושרת וניסתי לקבל עוד אנרגיה אבל היא התחילה לילל, אז החשבתי את זה בתור סימן, התחלתי לעשות כדור וכשהייתי בשלבי סיום, היא פתאום הלכה אל מאחורי שיח אבל עדיין הסתכלה עליי בין העלים, ואז שלחתי לה את הכדור, ואחרי שזרקתי אותו היא הרימה את הראש והורידה אותו, כאילו מסתכלת על משהו, אבל לא על היד שלי כי זה היה אחרי שכבר הנחתי אותה.... אבל יותר מזה לא קרה כלום, כמובן שבהתחשב בזה שעשיתי איזה 5 כדורים אחד אחרי שני בדרך מהבי"ס, [ז"א שהייתי דיי עיפה אז הכדור לא היה כזה חזק, ושזה רק היום הראשון שעשיתי כדור אנרגיה (למרות שהיה לי דה ז´ה וו כשעשיתי אותו),] אז לא ציפיתי לראות את ה
ה תופסת משהו בידים ומתגלגלת איתו על הדשא... אולי קיוותי אבל לא ציפיתי..... בכל אופן מי שינסה את זה אז בהצלחה גדולה ולא לזרוק על
רק לשלוח אליו!!! --- ביי ובהצלחה , מכשפופה --