יש לי שתי שאלות!

יש לי שתי שאלות!

1. מה אפשר לעשות עם כדור אנרגייה? (אילו כישופים?) 2. יש איזשהו חשיבות במאגיה לשמנים ארומטיים? יש לזה איזשהו ערך מאגי? משתמשים בזה לכישופים? או למשהו אחר במאגיה?? תודה מראש! ***TAL***

מכשפופה

New member
תשובה לשאלה ראשונה

טוב זה לא כישופים אבל עדיין-> בדיוק אתמול לימדו אותי לעשות כדור אנרגיה, וקראתי איפהשהוא (נדמה לי שכאן) שאפשר להכניס את האנרגיה לגוף שזה ריענון נחמד מעיפות. חוץ מזה אמרו לי שאם יש
באזור אחרי שתסיים לעשות את הכדור אתה יכול "לזרוק" או בהעדפה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טובה ל´גלגל´ את הכדור אל ה-
(אני לא אהבתי את הקטע של לזרוק כי פחדתי על ה-
אז שיניתי) ואמרו (נדמה לי) שה-
ירוץ אחרי/ינסה לתפוס את הכדור. בכל אופן אני ניסתי את זה, האמת שראיתי את ה
ה של הבניין היא בדיוק אכלה ולא רציתי להפריע, אז הלכתי לחפש
ים אחרים, וכשלא מצאתי החלטתי לקבל אנרגיה ופתאום באמצע היה לי דחף לפתוח את העיינים, וה
ה (שאפילו לא הסתכלה לכיווני מקודם) התקרבה לכיווני, מסתכלת והתיישבה לה מולי. הייתי מאושרת וניסתי לקבל עוד אנרגיה אבל היא התחילה לילל, אז החשבתי את זה בתור סימן, התחלתי לעשות כדור וכשהייתי בשלבי סיום, היא פתאום הלכה אל מאחורי שיח אבל עדיין הסתכלה עליי בין העלים, ואז שלחתי לה את הכדור, ואחרי שזרקתי אותו היא הרימה את הראש והורידה אותו, כאילו מסתכלת על משהו, אבל לא על היד שלי כי זה היה אחרי שכבר הנחתי אותה.... אבל יותר מזה לא קרה כלום, כמובן שבהתחשב בזה שעשיתי איזה 5 כדורים אחד אחרי שני בדרך מהבי"ס, [ז"א שהייתי דיי עיפה אז הכדור לא היה כזה חזק, ושזה רק היום הראשון שעשיתי כדור אנרגיה (למרות שהיה לי דה ז´ה וו כשעשיתי אותו),] אז לא ציפיתי לראות את ה
ה תופסת משהו בידים ומתגלגלת איתו על הדשא... אולי קיוותי אבל לא ציפיתי..... בכל אופן מי שינסה את זה אז בהצלחה גדולה ולא לזרוק על
רק לשלוח אליו!!! --- ביי ובהצלחה , מכשפופה --

FireDragon

New member
וואו!!!

זה אחד הדבריםשאניהכי רוצה לעשות.... איך עושים כדור כזה?

וואו... את מערבבת בין כל כך הרבה

דברים......! כדור אנרגיה זה סתם תרגיל שנותנים למי שמתחיל כדי להמחיש את עניין האנרגיה. אני בספק רב אם חתול ירוץ אחרי "כדור אנרגיה", משום שזה לא באמת כדור... לדה ז´ה וו אין בכלל שום קשר לכל העניין.

מכשפופה

New member
מצטערת...

אני רק אמרתי מה שאמרו לי, וכמו שכבר קראתי פה, לא צריך להאמין לכל דבר שקוראים פה, ואם טעיתי אז זה בשיא התמימות :) ואם תוכלו תתקנו אותי תודה
-מכשפופה-

G0nz0

New member
יש לי חתולה בבית וזה לא הצליח....

אולי הבעיה אצלי?? אני מרגיש שהכדור "בורח" לי...

המסתובב

New member
ביצוע כדור אנרגיה?....

אני הרבה זמן מנסה לעשות כדור אנרגיה ואני לא מצליח, יכול להיות שלא הבנתי מספיק טוב את ההסבר שקיבלתי מידיד שלי, יש לו נטייה להעלם?!. רק רציתי לשאול איך את הצלחת לעשות כדור אנרגיה? מה הדרך ליצור אותו?

Larik

New member
איזה נאכס

אני ניסיתי לעשות כדור אנרגיה אבל למרות כל מאמצי נכשלתי! ורק בגלל זה אני הפסקתי להתענין בקטע של הכישופים, מישהו יכול אולי להגיד לי איך לכל הרוחות אני מצליח לעשות אותו? אני יודע שצריך לשפשף ידיים ולקרב אותם באיטיות ביחד, אבל מה חסר לי?

Black Angel2002

New member
אולי מיומנות ואימון?

אבל אם אתה "ותיק" בנושא הה אז אני מצטערת.. אבל אני וחברתי (מכשפופה) יש הרבה שיעורים חופשים ובכל שיעור חופשי אנחנו יושבות על כדורי אנרגיה :)

Larik

New member
טוב, תראי

אני ניסיתי לעשות את זה כמה פעמים (בואי נגיד שהרבה) היו פעמים ששיפשפתי תידיים ממש חזק, היו פעמים שקירבתי אותם ממש לאט, היו פעמים שעשיתי את שניהם, אבל עדיין אין שום דבר אבילו לא גרגיר של אנריה, שלא לדבר על כדור!

רמץ

New member
קטע מוזר...

עוד כשהייתי קטן - ולא באמת ידעתי שום דבר על מאגיה - נתקלתי בקטע הזה - ידעתי ליצור אותו ורק עכשיו למדתי שהוא מוכר כבר (לא שיש לי מושג מה לעשות עם זה, אבל אני מרגיש את זה) אני אספר לך איך גיליתי את זה - אולי זה יעזור. הייתי עסוק בלעשות שיעורי בית - כמובן שתוך זמן קצר נגררתי לעולם הפנימי שלי שבו דמיינתי שהעיפרון הוא מין חללית כזאת שמרחפת מעל הרצפה וכאילו יש לה מין כח כזה שדוחה את הרצפה והוא כאילו מרחף כזה - החזקתי אותו ככה איזה סנטימטר מהרצפה ונדנדתי אותו מעלה מטה בתנודות קטנות - כאילו הכח הוא לא לגמרי יציב - פעם הוא מתחזק קצת ודוחה את העפרון ופעם הוא נחלש קצת והעפרון יורד איזה מילימטר למטה וההתנגדות גוברת - ככה המשכתי בתנודות קטנות עד שפתאום שמתי לב שאני באמת מרגיש דחיה - הייתי די המום - המשכתי ככה עוד קצת ובסוף עזבתי את העפרון. הייתי מאוד מופתע כשהוא נפל למטה ללא דרמה - באמת הייתי משוכנע שהוא ישאר תלוי באויר. ככה הרגשתי.

.......!!!......!!!

ועדיין לא עניתם לי על השאלה! אתם עונים ומדברים על הכל בנושא של השאלות ששאלתי ורק עליהם לא דיברתן או נתתם תשובה....!! ***TAL***

תיקון ! ! !

אני יודע איך לעשות כדור אנרגייה ואני גם עושה ובגלל זה אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות אם כדור אנרגייה! ***TAL***

ASAF B

New member
למדתי איך לעשות כדור../images/Emo70.gif

אבל אני צריך עוד לחזור על זה (הרבה
) וגם אני מעונין לדעת מה אפשר לעשות עם כדור זה
אסף

למעלה