יש לי שתי שאלות...תענו!!!

shabaz

New member
יש לי שתי שאלות...תענו!!!

1. אם אני עושה עלן מישהו אמפתיה (זה רק למבינים...אל תשאלו מזה אם אתם לא יודעים בלייט).. אז יכול להיות שזה משפיע גם על החברה? זתומרת האם האמפתיה גורמת לחברה לעשות את מה שאנחנו רוצים? או שזה תלוי רק באדם הזה? הרי התת מודע משפיע גם על החברה...ואנחנו שולחים מסרים לתת מודע... אז החברה משפיעה על זה? או רק האדם? או ששתיהם? זה מאוד מאוד מאוד חשוב...כי אם כן...אז כבר הצלחתי כמה פעמים אמפתיה... 2. אם התת מודע שומר הכל, אז שמגלים סוד למישהו שלידך, ואתה לא שומע את זה במודע, אז התת מודע שלך כן שומע את זה נכון? אז יש אפשרות גישה אל התת מודע שלנו ולגלות מה האנשים אמרו? זה באמת חשוב... שאלות שהרהרתי בהן הרבה זמן... ועדיין לא מצאתי תשובה... דרך אגב...אם יש גישה...תפרטו איך אני מגיע אליה.. ואיך אני עושה אותה וקראפ... תודה.. שבז!

shabaz

New member
טוב...שריר אמר שהוא לא מבין את

הראשון אז אני יתן דוגמא... אם נגיד אני רוצה שמישהו יזוז למשל... אז האם החברה תגרום לו לזוז? או שזה יהיה כמין הרגל מעצבן? יעני האם מישהו יאמר לו:" תזוז או שאני יכסח אותך" או שהוא יזוז מדעת עצמו? הבנתם?

שריר

New member
לא זו לא החברה זה יבוא מהתת מודע

אתה תשאל אותו אחר כך למה הוא עשה אתזה הוא יגיד שהוא לא יודע הוא יגיד שהוא פשוט היה חייב לעשות את זה זה כמו הרגל זה יבוא מהתת מודע אתה לא שולט במה שבא מהתת מודע לפחות רוב האנשים ובגלל זה הוא לא יבין למה הוא עשה את זה

shabaz

New member
כן...אבל

בד"כ התת מודע משפיע גם על החברה שלנו.. זה גם נחקר מבדקית... אז מאיפה לך שזה לא הושפע לפעמים מהחברה?

שריר

New member
בקשר לשני לא נראה לי שהתת מודע שמע

את הסוד ממש לא נראה לי אבל תנסה להוציא מהילד את את הסוד

שריר

New member
התת מודע משפיע על החברה

לא שמעתי על זה אבל בדרך אחרת למשל אתה אומר לתת מודע ניקח דוגמא פראית כל בת שתראה אותי תתחרמן רצח אז כן התת מודע שלך משדר לחברה אבל ברגע שאתה עושה אמפתיה אתה משדר לתת מודע של הבן אדם כתוב בלעשות אמפתיה לדמיין את מי שאתה רוצה עד שהוא נבלע ואז כל דבר ייכנס לתת מודע שלו

למעלה