יש לי שרשור

סתם נו.. עכשיו באמת..

אני, למשל, הגעתי בדואר. יש לי ידיד שמצאו אותו בתוך כרוב ויש כאלה שמוצאים אותם בזבל. בכל מקרה.. תהיו בטוחים שאתם לא הגעתם כתוצאה מסקס. מותר לעשות סקס רק עד גיל 25. זה ידוע.

AeroSlash

New member
מא שלי הולידה אותי כשהיא הייתה בת 3

35
איך את מסבירה את זה?

../images/Emo6.gif

באמת שמתי לב שאני נימשכת מאוד לחסידות בטח החסידה הביאה אותי
אני אברר אצל ההורים שלי

חחחח

טוב לבן אדם ששומע רק מוזיקה כזאת מדונה באמת תראה תת רמה... אבל זה לא ככה..

i v g y

New member
אותי מוזיקה קלאסית מעצבנת רצח

אני שומע רק דקה וזה מטריף אותי

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני לא אוהבת מוזיקה קלאסית כי היא בלי מילים.... אני לא מתחברת למוזיקה בלי מילים... אבל מוזיקה קלאסית ברקע של משהו זה נחמד=)

eMiFrEaK

New member
חחחח

תראה... אני גם לא ממש מחבבת את כל הסוג הזה.. פנינה רוזנבלום למיניהן ועד גיל מסויים ממש שנאתי אותן.. אבל עכשיו כשאני מסתכלת על זה מנקודת מבט בוגרת יותר... תראה לאן היא הצליחה לעלות!! וזה לא משנה עם כמה אנשים היא שכבה בדרך... כנראה שעם כל הנכונים חח

Natalila

New member
אני ../images/Emo9.gif

אני לא תקועה אחורה ואני כן מתקדמת עם הזמן ואני הכי מפחדת שכשאני אהיה בת 50 אני אתלבש מוזר כזה והילדים שלי יצחקו עליי... תמיד אהבתי את הנשים האופנתיות וזה...
אבל אני בטוחה שאני עדיין אשמע ירים ישנים וחדשים יחד... כי פשוט זו נוסטלגיה... תארו לעצמכם אותנו בגיל 60 שומעים מדונה ואומרים : " ואיי, היא הייתה זמרת גדולה" והילדים שלנו יחשבו שזה משעמם
למרות שבקצב של מדונה נראה לי גם הנכדים שלי יקשיבו לה

i v g y

New member
נכדים../images/Emo35.gif קצת הגזמת

אבל ילדים בטוח ואל תדאגי אני אדאג שאת תתלבשי ברמה ולא יצחקו עלייך נגיד אמא שלי הורגת אותי בלבוש, אז לכן קניית בגדים לא מתבצעת בלעדיי. ואמא שלי מתה על מדונה אגב אני שומע בבית והיא מתחילה לרקוד

Janem

New member
חחח...

דווקא אני תמיד דמיינתי את עצמי על הספסל איפה שיושבים אצלנו הזקנים עם הפיליפינים שלהם... שר עם שאר הזקנים והפיליפינים את in the end של לינקין פארק בקצב של אקורדיון...חח ותחשבו איזה שמות מצחיקים יהיה לזקנים של שנות ה50 של המאה ה21: גל, מורן, גלית, צוקית...חח :{

Janem

New member
שאלה טובה...

בעיקרון אני שומע כל מה שיוצא מכל הסגנונות, משתדל להיות מעודכן. 70% ממה שחדש אני מסנן, אז יוצא שבכל זמן נתון אני יותר שומע דברים מהעבר, אבל עם הזמן זה מתאזן. כשאני אהיה זקן... אני חושב דווקא שאני אתעניין יותר במוסיקה של הדור החדש, מאוד מסקרן אותי מה הם יחדשו במוזיקה, מבחינה מוזיקלית. אני מקווה שאני אהיה סבא ליברלי, שעדיין לא איבד את השמיעה או את השיניים בגיל 70, ושאני אוכל לשיר ולנגן עם הנכדים שלי גם בלוזים משנות ה40, רוק משנות ה90, ואת המוזיקה שלהם, אם היא לא תהיה יותר מדי וירטואוזית לידיים רועדות של ישיש.

הרוב אני שומעת מוזיקה יותר חדשה

משהו כמו שנות ה-90 פלוס והעכשווית.. אבל אני שומעת גם ישנה זה קצת צחיק לתאר את עצמי כסבתא
אבל אני חושבת שאני עדיין אשמע את המוזיקה שאני שומעת עכשיו כמובן ובטח אני אנסה מהמוזיקה החדשה בתקופה שאני יהיה סבתא ... חחח זה יהיה מצחיק כזה אני יהיה סבתא בת 70 אם אני ארקוד לצלילי דאנס או רוק כבד או ראפ שאני שומעת עכשיו חחח
בקיצור אני מקבלת כמעט את כל המוזיקה

Janem

New member
אגב חדשים, שכ"א יכתוב

מה הוא שומע בזמן האחרון (מהחדשים). אני: sean paul-we'll be burnin sean paul-get busy interpol-slow hands jamie fox & kayne west-golddigger בית הבובות-סיגפו system of a down-hynotize the arctic monkeys-i bet that you look good on the dance floor 5nizza-ti takaya we are scientists-the great escape the pixies-where is my mind

למעלה