יש לי שלאה....

לא...

אני אחסום את המכה שלך, ואדאג מראש להיות מספיק חזק כדי שלא תחושי צורך לתת לי סטירה. לגבי האם אני אוהב אותך? כנראה שלא - כמובן שאני מכבד אותך בתור בת-אדם ויצור חי. וחוץ מזה, לא מדובר כאן על הגנה עצמית, לפי הבנתי מדובר כאן על נקמה לאחד סוף הסיכסוך... נוטף מזה ניחוח חריף של חשיבות עצמית - דבר שעל כל עוסק במאגיה לבאר ולהרחיק מעצמו. (מומלץ לקרוא את "האש שבפנים" של קרלוס קסטנדה לצורך התייחסות נוספת וברורה יותר לעניין החשיבות העצמית)

L e s t a t

New member
.......

אני לא ממש אוהב את קסטנדה, לדעתי הוא מלא בבולשיט יפה הנפש של ניו-אייג´.

Cut the bullshit....

מעבר לבולשיט ניו איג´ (שמשום מה לא זכור לי שניתקלתי בו בספרים של קסטנדה, אבל מילא) עומדים ספרים, אולי לא מנוסחים בצורה נוחה לקורא המתחיל, אבל שסה"כ מכילים מידע רב מאוד וניתן ללמוד מהם המון. ושוב לא התייחסת לטענתי, אני לא התכוונתי לפצפיזם או ל An ye harm none במובנים המקובלים של שני המושגים האחרונים, התכוונתי לחשיבות עצמית גרידא, אשר ידועה כגורם מספר אחד (או מספר שתיים, תלוי אצל מי) באנרגיה מבוזבזת שהגוף שלך מוציא.

L e s t a t

New member
Burn The Wisecracks...

האנרגיה היחידה שהגוף שלי מבזבז כרגע היא השיחה הזו. אדם רוצה לפוגע - שיפגע! אבל שישא בתוצאות של המעשים שלו ואני לא מדבר על קארמה, אני מדבר על זה שאם מישהו יעשה משהו שיפגע בי הוא צריך לקחת בחשבון שהוא יקבל פגיעה בחזרה.

אם אתה מרגיש...

צורך להפסיק את השיחה הזאת - עניין שלך. שוב, אני רוצה להדגיש, אני לא פותח כאן את הדיון על פגיעה באדם אחר וכדו´... אני מתכוון לדיון מאוד פשוט של חשיבות עצמית... (אל תתבייש אם אתה מרגיש צורך שאני אסביר את המושג)

L e s t a t

New member
כמובן

אחרי הכל, אני מעוניין לשמוע עליו, למה אני פה אם לא ללמוד עוד?

holy_sheep

New member
מאסטר ספלינטר!

נהדר לראותך כאן סנסיי דגול! שא ברכה ותחי המהפכה! כבשה קדושה מתגעגעת

Rutterkin

New member
זה ממש לא נכון

נקמה זה עניין אישי, הפצת שמועות הופכת את זה לקוקטיבי

למעלה