יש לי שכנים אלימים !!!

• פותח הנושא tkz
  • פורסם בתאריך

tkz

New member
יש לי שכנים אלימים !!!

בגלל התופים השכנה שלי הרוסיה בת 40 ניסתה לחנוק אותי :) אבל עכשיו היא בכלא !! חחחחחחח KICK THE DRUMS!!!

tkz

New member
השכנה

התעצבנה על זה שאני מתופף והתחילה לצעוק עלי ולנסות לחנוק אותי :) זהו הגשתי נגדה תלונה ועכשיו היא במשטרה ככה שאל תפחדו משכנים זכותכם לנגן

Kodak997

New member
חחחחחחחח

אני מקווה שאצלי זה ישאר בגדר צעקות

elad2002

New member
השכן שלי התחרפן הרבה יותר מזה הוא

כמעט הרג אותי (אגב הוא די זקן הוא בן איזה 60 ומשהו נראה לי) פעם תופפתי כשהייתי לבד רק חברה של אמא שלי הייתה בבית ואז הוא נכנס לנו לחצר בא לדלת ודפק עליה עם איזה ברזל או משהו וצעק שאני אפסיק לנגן. יום אחרי זה סיפרתי לאבא שלי,הוא התעצבן לאללה (חשוב לציין שבאותה תקופה התופים שלי היו בחדר שלי) פתחנו את כל החלונות בחדר ואז אבא שלי אמר לי לתופף הכי חזק שאני יכול,אני בכלל לא תופפתי סתם דפקתי על התופים. מאז כל פעם כשהייתי מתופף הוא היה יוצא לחצר ומתחיל לדפוק עם מקלות על פחים שהוא הכין מראש,אני בכלל לא שמעתי את זה עד שהייתי מפסיק לתופף. (כמובן שכשגיליתי שכל פעם שאני מתופף אז הוא יוצא לחצר ומתופף על פחים אז השתדלתי לנגן כל פעם כשירד גשם). אבל הוא כבר הפסיק עם זה מלפני איזה 5 שנים כבר,בעצם מאז שהורדתי את התופים למרתף כי בקושי שומעים אותם בחוץ.

Kodak997

New member
אחחחח.....

תופים זה כלי מקרב לבבות איך היית מכיר את השכן שלך לולא התופים?
לי יש שכן שהיה פעם מתופף חבל שהוא הפסיק אחרת היו פה אחלה drumbattles...

HP900PTW

New member
השכנים שלי מלמטה משוגעים לגמרי...

כל פעם שאני מתופף הם שמים רמקולים ליד החלון בפול ווליום (אם עומדים למטה אי אפשר לשמוע אותי, רק את המוסיקה שהם שמים) הם בד"כ שמים רדיו, אבל כמה פעמים שיצאו שירים טובים אני שמתי את התחנה הזאת אצלי באוזניות ותופפתי איתם, אז הם החליפו ערוץ...

danezeq

Member
מגניב!!!!!!

מה זה עוזר להם?? הם מוסיפים לעצמם עוד רעש - ואתה לא שומע את המוסיקה - איזה אנשים מוזרים

arielngar

New member
הפתרון לשכנים פסיכים

כשיש ערמת חארות שמיתלוננים על רעש חזק בצורה כזו אלימה - חניקות , מוטות ברזל , הפתרון ......נגנו חזק יותר - בחלון פתוח ...ושכל העולם יהנה לא רק השכנים הקרובים. ותזכור שהעם איתך

elad2002

New member
יש לי הרגשה כזאת ש..זה לא ממש יעבוד

אבל אולי זה רק אני

Petrucci-jr

New member
פעם...../images/Emo6.gif

אני ופורטנוי(אודי נאור) פוצצנו והשכנים התלוננו אז זרקנו עליהם לימונים , שניצל עוף טוב , ביצים ושקיות חול. + ניגנו הכי חזק שאנחנו יכולים!!! הם איימו עלינו שיפתחו לנו תיק! אז אודי העביר תתופים לקומה העליונה מאז לא מתלוננים...

PorTnoY

New member
איזה מגזים !! זה לא היה ככה בכלל!!!

דניאל זה בכלל לא היה ככה!!!! הרבה לפני שלמדתי תופים (כיתה ו´) היה לי מריבה עם השכן שלי. היינו ילדים קטנים והוא זרק עלי ביצה. מכיוון שאנחנו שכנים קרובים אז אני ודניאל הכנו כל מיני דברים כגון:L לימונים פתוחים עם קטשופ חרדל וקצץ גילוח ומלא ביצים וכל מיני. זרקנו על הבית!!!!!! ואז כמעט פתחו לנו תיק במשטרה. שנתיים אחרי זה אני התחלתי ללמוד תופים ואני ודניאל ניגנו. אף שכן שלי לא מתלונן ובדיוק ההפך. אותו שכן שהייתי במריבה... הוא חבר טוב שלי ותמיד שאני מנגן אני פותח את החלנות והוא שומע ורואה אותי מנגן והוא נהנה מכל רגע. יש לנו מקום ממש מוזר שבדיוק החדדר שלו 10 מטר מהחדר שלי ואפילו שאני מדבר אז שומעים את זה אצלהם. וזה הסיפור האמיתי

danezeq

Member
ההודעה שורשרה בהצלחה ../images/Emo13.gif

כל ההודעות כמו "מה? כתגובה למה ההודעה הזאת?" נמחקו

tkz

New member
פששששששששש..

מאז המקרה .. השכנה שלי מפחדת לבוא אלי !!! חחח אני מנגן חזק והיא לא מוציאה ציוץ !! איזה ענק!!!

tkz

New member
חברה לא להכנע לשכנים!!

תראו להם מי מכה בתוף יותר טוב! :) תאמינו לי אם לי היא נכנעה אחרי 17 שנה שהיא גרה פה ועוד יש לה תיק במשטרה
סימן שכל אחד יכול רק אתם צריכים גיבוי מההורים זהו
בהצלחה

למעלה