יש לי שכנה גונחת.

tryme 2 m

New member
כן...בהחלט יש להזהר...

על מי שזיונים של אנשים אחרים...גורם להם לקנא ומפריע להם...
אולי אחר כך היא תעכס על זוגות שמתנשקים ברחובות על אנשים שמתחבקים על אוהבים שמחזיקים ידיים על מוסיקה מאולמות של חתונות על רעש הנשיפה והשאיפה של הנושמים האלה שחיים מסביבה על רעש של ילדים על ציוץ הציפורים ....בהחלט צריך להיות זהיר לא לגרום לה לזעזוע נפשי...

אלמרה

New member
למדנו ב"ארץ נהדרת" שצריך....

לדבר חלש... אבל בשיאים אורגזמטיים - שחררו חזק כל מה שיוצא! מצרחות וקולות רמים עד נפיחה אם אתם יכולים (לא תצליחו אגב)...

מצחיcoolה

New member
נשים כאלה מזיקות לכולנו...

ברור שהיא מזייפת (לגמור ככה מכל סקס מזדמן?..ובדיוק אותו דבר?...) זה מחנך גברים לזה שאפשר לעשות מה שבא להם ואיך שבא להם והיא תגמור כמו משוגעת (עאלק...). נשים! תראו רק כשטוב לכן ותפסיקו לעשות הצגות רק בשביל להרשים אותו / שירגיש טוב עם עצמו וכו'... סתם חבל...

הזוייה

New member
אכן

אין שום סיבה לגנוח ולהתאמץ ואח"כ לשלח אותו למקלחת ולטפוח על האגו, למרות שחברתי הנשואה אחרי 20 שנה אמרה לי שלעיתים אין ברירה, זה חלק מהשמירה על הזוגיות ולרצות את בעלה שיחייה. אני דווקא חושבת כשנמצאים עם מישהו גם אם הוא חד פעמי כמו טישו, ראוי לתת לו לצאת בהרגשה טובה, הרי שמך הולך לפנייך והסיכוי שירצה לשוב לישבן העגול והגוף החלק כתינוק, וכמובן באם מכלול האקט היה מעניין, מפתל, דינאמי הם ממוגנטים אלייך כי נשאר טעם של עוד. נ.ב הגברים דרך אגב, לעולם לא יוכלו להבחין באם את מזייפת. מבחינתם, בעיה של אותה בחורה ששיחקה ב"נידמה לי". בוקר משובח לך.

יש לציין

שיכולת המילולית שלך לתאר את הקולות יוצאת מגדר הרגיל, יחד עם זאת עדיין התיאור אינו מאפשר לתת חוות דעת רצינית בעניין... יש מצב שאת מקליטה את הפילה מהדירה ליד ומעלה כאן קובץ של הקולות?

הזוייה

New member
אמש התעוררתי בבהלה

קפצתי כאחוזת אמוק מהמיטה לאור רעשים קשים של גבר משתנק וכמעט שהזעקתי את מד"א. הכינותי מראש רשמקול עתיק יומין שהעלה אבק , אך הבעיה שלא הייתה לי קלטת. מסקנה- להבא נביא ציוד משופר. יאללה שתהיי לי בריאה- אני אקנה אטמי אוזניים או שאפתח בתחרות איתה. גוד שאבס

רשמקול עובד על...

סלילים ולא על קלטות מה גם שאם בזמנים עתיקים מדובר, נכון יהיה להגיד "קסטה" ולא קלטת (לא כולל פואד שאומר גם היום קסטה)... יש לך עוד תירוצים? האמינות של הסיפור שלך לא משהו, אני כבר מתחיל לחשוב שאולי מדובר בדמיון המפותח שלך.

הזוייה

New member
האומנם

המאויי לבך המה שקמו עלייך להתקלס שהגיגיך הסתחררו מתוך גינוני גדלות מרהיבים כל-כך? או שמא אליעזר בן יהודה, מופיע בחלומך ומטיל עליך כישופים כעבד נרצע, לתבוע שפה מצקצקה בעלת משלב לשוני גבוה? שפתותי חתומות בשיפעת חלומות שאין מתוקים מהם ואקוד קידה שתסמא את עיני המביטים להודות לך על שיעור לשוני מאלף. מי שאין בו טיפת שיגעון הוא אינו שפוי: )

shelly1975

New member
זה לא חייב להיות זיוף, מניסיון

בתור גנחנית קולנית בעצמי...

למעלה