יש לי שכנה גונחת.

הזוייה

New member
יש לי שכנה גונחת.

מה זה גונחת, שכל הבניין זז, כאילו פילה מגן חיות חטפה אורגזמה. לאחרונה נוכחתי לדעת, שבכל פעם שיש לה סקס מזדמן, היא משתמשת בשבלונה מיוחדת לאקט המיני: מוסיקה רועשת בסלון- שקט- אנחות קלות במועדון הכרית והשמיכה- אנחות רמות כגון: אוי אוי, אוי.. איה (שזה נורא מפחיד אגב ).ואז היא גומרת כמו בסימפוניה התשיעית של בטהובן עם צלילי "כן, אי ועוד " שעולים ויורדים. (לא פעם התעוררתי בבהלה כי חשבתי שהחלה מתקפת טילים על תל-אביב והיה נדמה לי ששמעתי צפירות- עד שהבנתי שזו היא). וזהו, סיבוב אחד והאקט המיני מסתיים. וככה זה כל שבוע בערך חוזר על עצמו בשבלוניות מדהימה. לדעתי זה נשמע כמו זיוף אחד גדול בכדי לרצות את הגבר המזדמן שגאל אותה מייסוריה. (כן, בעוונותיי הפכתי למומחית לבעיות סיסמולוגיות שגורמות לסדקים בקירות, וזה לא מרעש אדמה בלתי צפוי במחוזותינו). ואני שואלת: מדוע לגנוח, להזיע ולהיאנח, להחליף סט מצעים שלם, ולעשות "כאילו" בשביל שעה שגם ככה לא תראי אותו אח"כ? אני שוקלת לקחת אותה לשיחה ידידותית, להבהיר לה שראוי לפחות 3 אורגזמות ועדיף להתמקצע באחד ולא במחלקה שלמה של טירונים. ושתיתן לי לישון בשקט או שתעביר לי את הפוטנציאלי אני כבר ידאג לעשות את העבודה. בוקר משובח לנו. נ.ב (פוסט זה נכתב בפורום זה עקב לילה נוסף ללא שינה)

סימפוניה 9 של בטהובן...../images/Emo12.gif

תגידי... על איזה ביצוע מדובר?

hotman10

New member
ואם היו כמה "סיבובים"- היה נראה לך?

מודה שאני "שותף" לקולות מעין אלה (וברור לי שהשכנים שומעים.. כי גם אנחנו שומעים אותם). ו"זוגתי"- בהחלט נהנית מהרעיון ששומעים.. רק שאצלנו הקולות נשמכים שעתיים לפחות. אז- "הרווחת" (שאנחנו לא שכנייך).

הזוייה

New member
האמת

אין לי את רשות הדיבור בנושא אך יש לי את רשות הצעקה.אולי עדיף שעתיים מאשר חצי שעה ואז זה כמו מוסיקה שמרדימה אותך, כל עוד הקצב הוא נע באינטונציה הנכונה. דרך אגב, לא כדאי שתפתחו בתחרות מי הגונח הרעשן ביותר? ואז אפשר יהיה למנות את הזוג המנצח שאלוהים חנן אותן במידות טובות ל"נכבדי הבניין" כמעט כמו שממנים לוועד הבית.

hotman10

New member
מפנה אותך לחפש פה על "ועד הבית"..

משהו שכתבתי. ולא מתחרים.. פשוט נהנים. היא, אגב, לא רק שרוצה שישמעו, מצידה- שיראו (בדוגי- נשענת מול החלון).

dxtr

New member
לא מאמין שאפשר להגיע לכאלה

רמות של רעש בלי לזייף או לעשות דווקא בכלל כל הבחורות האלה שגונחות יתר על המידה לא מבינות שאף אחד לא נדלק מזה כי זה לא טבעי

הזוייה

New member
מאין ההבחנה אם היא מזייפת או לא?

יש נשים שלוחשות כגחלים בוערות ויש נשים ששואגות, יש שבוכות באקט ויש שמצחקקות. הווקאלית אינה קשורה לאורגזמה כאם לעוררות הפיזיולוגית.

november76

New member
תמיד אפשר

אך זה פוגם בהנאה וגורם לי לצאת מריכוז. אני מהצועקות (במיוחד אם האורגזמה חזקה) ולא, אני לא מזייפת. פשוט משחררת את עצמי ונותנת להכל לצאת.

אוייש...זה קרה לי פעם.

כשישנתי אצל סבתא..איזה זוג מטורפים הרעיד את כל הבלוק כשהחלון פתוח! אלוהים ישמור.

למעלה