יש לי שיר מגניב

גילמור2

New member
יש לי שיר מגניב

שלום לכולם! אני מוזיקאי גיטריסט גדלתי על פינק-פלויד וכדומה וחידשתי את ....wish you were here עם ראפ בעיברית ולא קיבלתי אישור השמעה וזה ממש לא פייר כי זה אומנות וזה אמור להיות לכל המאזינים אז אם יש מישהו שיכול לעזור לי אני באמת לא יודע מה לעשות .. דרך אגב השיר נמצא בjama.co.il במקום השלישי והוא ניתן להורדה למי שמעוניין ואוהב את פינק -פלויד .... והייתי רוצה לדעת מה לעשות בשביל לקבל אישור באקום ...help me pleeeeeeease

The Walrus

New member
אתה צודק

אי אפשר לשפוט. פשוט הרעיון נראה לי... חולני כזה, לא יודע. לא מתאים לשיר.

עשו בחו"ל כבר ראפ עם זה

ראיתי קליפ לא זוכר של מי שהוא הכניס בו את הפזמון של השיר או משהו כזה נו מילא...

loomer4

New member
באמת עשו את זה כבר...

וויקליף ז'אן אם אני לא טועה.

FunkyMonk

New member
מצטער, אבל

ראפ על פינק פלויד, בייחוד WYWH, זה חטא שלא ייסלח לעולם.

holo

New member
אפשר לחשוב..

שיר געגועים בראפ(ולאו דווקא השיר הזה) יכול להישמע טוב. לדעתי השיר where'd you go שמשמיעים ברדיו עכשיו הוא אחלה שיר..

ramonsegev

New member
שמעתי אותו פעם אחת, לא זוכר איפה

Wish You Were Here תכל'ס זה שיר כל כך יפה, הרף הוא כל כך גבוה, עד כדי- לא עביר. מהבחינה הזאת, השיר הוא מהמדוייקים שאני מכיר, מהצלולים והיפים ששמעתי עד כה בחיי. אני לא רואה שום סיבה לעשות דבר כזה, הביצוע היה (ותסלח לי על הביטוי) מעורר חלחלה. כי לשירים כל כך טובים לא עושים קאברים.

Inis mor

New member
קודם כל,אתה צודק-לא שופטים...

לפני ששמועים לפחות! אבל פינק פלויד בראפ זה פשוט לא נשמע הגיוני. יש מוזיקה שהיא מחוץ לתחום מהבחינה הזאת לפחות. נגיד...מאיר אריאל- רגע...כבר עשו את זה!
אז זפלין...אה ג'ימי פייג' עשה משהו עם פאף דדי פעם...
טוב...אז רשמית אבדה תקוותינו. בכל מקרה, שוב, בלי להעליב-אני בטוחה שהשקעת בדבר את מלוא המרץ והיצירתיות שלך-אבל יש דברים שעדיף לא לגעת בהם. בכל מקרה לגבי "אישור השמעה"-פינק פלויד מחזיקים בזכויות היוצרים הלבעדיות לשיר הזה-האישור צריך להגיע ישירות מחב' התקליטים שלהם-צריך לבדוק מי הנציגות בארץ כמובן (שיעבירו את זה לשיקולם של הגורמים המתאימים)- ואם וכאשר...זה יעלה לך לא מעט כסף, וזה עוד לפני שתרוויח משהו אם בכלל!!!

למעלה