מרימה כפפה ו...חושפת מעט../images/Emo31.gif
עברתי ברפרוף על השרשור של דנונית. רפרוף כי כל כך הזהיתי וזה נגע בנקודות כל כך כאובות בחיי האישיים. לצערי למרות המקצוע שלי אין לי כאן עצות. מסכימה עם כל מה שנאמר על פולניות. זה משהו במשפחה שאסור לדבר על הדברים הלא נעימים ועל הכעסים. אצלנו לדוגמא במשפחת (מה זה בא לי לחשוף אותם!) הכל סבבה כולם מאושרים. חוץ מאשר רחלילי מגיעה לביקור נהיים פיצוצים. כמה חבל שיש מישהי כזו. שצועקת המלך ערום. שמוחה על שמאחרים לה שקובעים איתה שדורשים ממנהלהיות בזמן, אבל רק ממנה, ועוד ועוד ועוד...שאני מתביישת לכתוב כאן. מה למדתי? למדתי שצריך לשתוק בבית. לבלוע את הגועל נפש וללכת הביתה לביתי שלי ושל אישי ולבכות את הנשמה. ניסיתי למחות ניסיתי לשנות. המסקנות אליהן הגעתי הן קודם כל שאי אפשר לשנות דינמיקה במשפחה על ידי איש אחד. חבל על המאמץ. חוצ מזה למדתי דבר חשוב ביותר: שהגוף שלי חלש, ושהגוף שלי מדבר את מה שהנפש למדה שאי אפשר לבטא במילים. עברה עלי חצי שנה ארורה (חצי השנה האחרונה). לפני חצי שנה, ימים ספורים לאחר שפתחתי באומץ לב מרשים למדי את החרא אל מול הנוגעים בדבר במשפחתי הנאורה וגאונה, מצאתי את עצמי עם גוף שמשתגע, יוצא מכלל שליטה. מצאתי עצמי לא בריאה, מצאתי עצמי בבדיקות, במיון, באשפוז ובניתוח. מצאתי את גופי יוצא מהמסלול. אני חודשים אחדים מנסה להחזירו ללא הצלחה. מוצאת את עצמי השנה חולה כמו שבחיים לא הייתי, המערכת החיסונית שלי קורסת, יש לי מליון דלקות, כאבים, ואני נזקקת לעזרה של רופאים ותרופות, דבר שלא מאפיין אותי. מנסה לחזור לעצמי ובינתיים לא מצליחה. למשפחה הנאורה והגאונה שלי אין מושג מה קורה לבת/לאחות שלהם. אישי המדהים (בלי מרכאות) מצא עצמו איתי בכניסה לחדר ניתוח מושבע שלא יספר להם דבר, כזה דבר בלתי אפשרי דרשתי ממנו. למה? כי הם לא ראויים. כי לראות/לשמוע/להיות במחיצתם מגביר את מחלותיי. צר לי אין לי תשובות. אין לי הצעות. חוץ מאולי ללמוד לדעת מול מי את ניצבת וללמוד לשמור על הנפש שלך ועל הגוף שלך. תשמחי שזה החמות שלך ולא אמא שלך. לפחות יש לך אמא שתומכת (אני מקווה) וזה דבר מאד לא מובן מאליו, ומאד ראוי להערכה. החמות - קטם עליך דנונית. היא אמא שלו, מי היא שתשפיע עליך? מחזיקה לך אצבעות מרחוק. רחלי.