יש לי שאלת אמצעי מניעה...

יש לי שאלת אמצעי מניעה...

היי לכם,

אני לא יודעת אם זה הפורום המדוייק לשאלה, אבל מאחר והתמיהה והבלבול שלי נובעים גם מהיותי גרושה טרייה, חשבתי שאתם תבינו אותי יותר מכולם..

השאלה הגדולה היא בעצם, מתי "נכון" לקיים יחסי מין ללא קונדום? (כן, אני מרגישה מפגרת... אם זה היה הילד שלי, כבר הייתי נותנות לו מנה....)
אנסה להסביר את עצמי, אני גרושה מזה כמה חודשים ולשמחתי אני מוצאת את עצמי פעילה למדי מבחינת דייטים וסקס.
עד כה רוב הפרטנרים הגיעו, "בילט-אין", עם קונדומים וההתלבטות שלי נחסכה. האמת? חשבתי שככה זה בעולם של מחוץ לנישואין.
אחרי יותר מעשרים שנה עם אותו הפרטנר, את רגילה להנות מסקס טבעי, ללא חוצצים. זה באמת הכי כייף והכי נעים. אבל איך "מתגוננים" כשלא מכירים את הפרטנר מעל 20 שנים?

לאחרונה פגשתי מישהו, שאם לא הייי מבקשת, תוך כדי,הוא היה שופך בתוכי ללא אמצעי הגנה. הוא מאוד התאכזב מבקשתי לסקס מוגן ואפילו שאל "מאיפה הבאת את זה?" מה גם שלא היו לו קונדומים...
כשדיברנו, אחרי זה, שאלתי אותו אם הוא ככה מסתובב ב"עולם" ללא הגנה, אז ענה שלא ממש, אבל מאחר ואני גרושה טרייה הוא הרגיש מוגן. לי זה נשמע דבילי... אני ההגנה שלו? אז עכשיו אני צריכה לצאת רק עם מי שהרגע עזב את הבית? זו ערובה למשהו?

האם אני אנכרונסטית? תמימה? לגבי עצם הבקשה שלי? מתי, במערכת יחסים חדשה, אפשר להניח לאמצעי המניעה?

ולגבי הפן הטכני. אני חושבת שפשוט אצטייד בעצמי בקונדומים (בטח תאמרו שאני אהבלה שלא חשבתי על זה קודם), אבל.... איך יודעים מה לקנות (כן, ברור שדורקס)? גודל? עדינות? מה? לפחות לא יאמרו לי שוב: "אין לי".

אם השאלה פרובוקטיבית לכאן יותר מידי, אני מתנצלת.

שאלה חשובה

היי לך,
קודם כל לדעתי- גבר שמשתהה ומתפלא- ושאת עבורו סוג של הגנה כי את גרושה טרייה,
הינו או תמים או אגואיסט.
דרך הפעולה שלי היא כזאת- מכירה גבר, חודשיים שוכבת עימו עם אמצעי מניעה (קונדום כמובן)
ואח"כ מבציעם ביחד (כל אחד בקופה שלו- ומציגים מסמכים אחד לשניה) בדיקות למחלות מין הנפוצות + איידס כמובן. זה הליך ידוע וכל רופא משפחה יכול לתת לך את ההפניה. ואל תתביישי לבקש הפניה זאת!
עד כה לא סרבו לבקשתי (הפרטנרים שלי)

אז בינתיים- קונדום. דורקס זה סבבה.
תבחרי מה שבא לך, דק, מחוספס, משומן, לכי על זה.
לאחר מכן, אם לא בא לך התקן/גלולות, תקראי על הימים הבטוחים קצת בגוגל.
לטעמי זו אינה שיטה אמינה במיוחד, אבל זו החלטה אישית של כל אחת.
בהצלחה,
ואם יש לך עוד שאלות- בשמחה.

תשובה לעניין

וגם, לעולם לא אחדל לתהות על הגברים שעושים אהבה בלי קונדום, כי זה יותר כייף,
ואחר כך באים להתלונן על גנבות הזרע המרושעות, איך הן מעזות.

Rtitan

New member
מחמת הספק אענה ברצינות...

לכי תצטיידי בקונדומים משלך, מסוג משובח ומחברה אמינה.
עזבי הריון לא רצוי - אלא אם את חובבת וירוסים, חיידקים, פטריות, זוחלים, פרוקי רגליים או "קישוא פה, קישוא פה וקישוא אחד לא מוצאים עד היום!!" ושאר מרעין בישין בנרתיק שלך - תדאגי להגנה טובה.
&nbsp
תהני!

בעולמנו המנוכר

איש איש לעצמו.
ואני בכוונה כותב את זה ככה.

את אחראית לעצמך - בעצמך.
יש מגוון אמצעי מניעה, והריון בלתי רצוי הוא רק אחת מ"תופעות הלוואי" של יחסי מין ...

נראה לי די בסיסי שתהיה חבילת קונדומים סמוך למיטה או לשולחן פינת האוכל (תלוי כמובן במקום החביב עליך לביצוע העניין ...)
תוצרת/איכות/גודל/טעם - תלוי כבר בהעדפות אישיות

איך קונים ?
לדעתי בחלק מהפארמים קונדומים נמצאים על המדף

גודל ממוצע של אבר מין גברי הוא 46 ס"מ ... נא הערכותך בהתאם

קשה לי להאמין שהשאלה אמיתית.

סקס עם גבר מזדמן בלי אמצעי מניעה הוא ערובה להרבה אסונות.
תשמרי על עצמך, לא חבל?

לכל התמהים

השאלה היתה אמיתית, אפילו שבעצם ידעתי את התשובות..
על הנייר או המסך - יותר קל לראות את הדברים נכוחה.
לפעמים לא חושבים ממש צלול בכל מיני מצבים...

יצאתי דבילית? כן.
יקרה שוב? לא

ותודה לכל מי שהתאמץ לענות לי למרות שהיה נראה לו שזה לא אמיתי.

אולי יש מקום להסבר

רובנו שמענו - בעיקר קראנו - שיש נשים שמשתרללות חפשי להנאתן.
רובנו לא פגשנו מעולם אף אחת כזו, או שפגשנו, והן הקפידו להסתיר מאיתנו את הפרט הזה, כדי שנחשוב עליהן "ברצינות".
מהפער בין שתי העובדות דלעיל נולדת החשדנות כלפי מי שמעידה על עצמה שהיא, ובכן, עושה את זה הרבה.
אולי זה לא על באמת, אולי זה סתם טיזינג?
אז לא לקחת את זה אישי.

אודיה24

New member
תעיפי אותו מייד!

מתוך ניסיון -
הוא נראה לי בן אדם שפחות כדאי להתעסק איתו- מה שאת מתארת זה בעצם חוסר אחריות, חוסר התחשבות ואפילו דומיננטיות שמזכירה לי חוויות לא נעימות בחיי..
לא רוצה קונדומים? עוף ממני! - זו התשובה הנכונה!
מגיע לך מישהו שקול שחושב צעד קדימה, גם אם לא נוח לו.

גרושה טרייה

זה לא תמיד אומר שהיא היתה עם אותו גבר 20 שנה, גם לא אומר שאותו גבר היה רק איתה.
זה תרוץ שבימינו ממש לא אקטואלי (ואני לא מדברת עליך אישית אלא על תקופה)
חוץ מזה הוא מוגן ומה איתך?
אין הרבה מה לעשות חוץ מלקנות קונדום בעצמך ולהשתמש בו במקרים שכאלה שלהם אין.

למעלה