יש לי שאלות

seeyou

New member
בבקשה-אפשר לקבל עוד פרטים

איפה קונים את המכשיר מה עלות שלו מה עלות של המבדקים או של התוכנה יום נעים יוסי

לזר

New member
אההההה, בסדר

ראשית אני מאוד ממליץ לשוחח עם גיא, היבואן של פריסטייל בארץ. יש טלפון חופשי 1-800-352-252. http://www.freestyle.co.il ממנו תלמד יותר על המכשיר עצמו. רכישת התוכנה או הכבל בלבד יכולה להתבצע דרכו. אם אתה שולט היטב באנגלית, אני מציע תחילה לעיין באתר המקורי של פריסטייל וללמוד עוד כמה דברים. http://www.therasense.com/index.aspx בנוסף, תראה שפריסטייל קיים בצורת Module המתחבר למכשיר כף יד בדומה ךמכשיר ה-Palm הידוע. אתה מקרב אותו אל טיפת הדם והתוצאה נשמרת בבסיס נתונים בתוך המכשיר. בנוסף, אפשר לחבר את הפריסטייל למכשיר סלולרי, אשר נתמך בארץ על ידי Orange. המכשיר הוא המוביל במכשירים הסלולריים של אורנג'. הוא קולט את הפריסטייל כיחידה אינטגרלית בתוכו. נושא לא מוכר בארץ כל כך, אבל מאוד יעיל ודורש מימנות טכנית מהמשתמש. בהצלחה. אם יש התקדמות ספר לנו. אני יכול לעזור עוד. כל מה שספרתי לך איננו דבר חדש, אלה בן שנה או שנתיים. כשרציתי אותו עבורי תמיד נתקלתי בקרירות בארץ, בגלל הפיגור הבלתי נלאה של כל מה שמתרחש במדינתו. יום נעים וחיובי

לזר

New member
ועף על פי הנאמר לעיל,

אפשר להשיג כל דבר בארץ, גם אם המאמץ מחייב לרכוש אותו בחו"ל. רק מארצות הברית. גם אירופה היא כמו ישראל. כל טוב

seeyou

New member
תודה!../images/Emo45.gif

שאלה נוספת המליצו לי להתחבר למאשב.... אני חושב שזה מגביל מאוד יש לך דעה בנידון?

לזר

New member
אני מחובר למשאבה יותר משנתיים

ואין לי תלונות. יתכן שהתרגלתי. לצעירים יתכן שהמשאבה מגבילה יותר. אבל, יש תמרה, כי בעזרתה האיזון קל יותר. אתה צריך להחליט.

גם אני

התחברתי למשאבה לפני כחצי שנה. אני דווקא מרגישה שזה נותן לי חופש שלא היה לי עם הזריקות. אמנם אני חייבת ללבוש משהו עם כיסים כדי לשים שם את המשאבה, אבל לפחות אני לא צרכיה להסחב עם כל המזרקים והאינסולין.. אני ממלאת את המשאבה כל שלושה ימים, אבל זה כי הבזאל שלי גבוה יחסית.. תנסה, אם לא יתאים לך תמיד תוכל לחזור לזריקות.. אגב, מאוד חששתי שהמדבקות של הפרפרית ייתלשו בקלות, אבל זה בדיוק ההיפך.. צריך להפעיל כוח כדי להפריד אותם אחר כך, כך שבנושא זה אין מה לדאוג. אנני :)

לזר

New member
שלום לך

אני זוכר אותך ואני אוהב שאת אוהבת שוקולד. ערב טוב

יאאא רציתי לספר לך שהביאו לי שוקולד

משווייץ.. מדהים מדהים מדהים.. אתה זה שחיפשת שוקולד עם שוקולד בלבד?? אה ועוד דבר.. יש מצב שאתה יכול לתת לי טלפון או המלצה על דיאטנית שמבינה במשאבות? הייתי בבי"ח "מאיר" אצל דיאטנית ויצאתי עם הרגשה שאני זו שהייתי צריכה להסביר לה שאין לי אינסולין ואל יהיה.. ממש לא עזרה לי..

לזר

New member
ספרי לי על השוקולד

לא הולכים לדיאטנית ללמוד על משאבת אינסולין. חולה שמקבל משאבה יכול להפעיל את הראש וללמוד להשתמש בה בקלות. הדיאטנית יכולה להמליץ על תזונה נכונה ולהדליק אצלך מנורה שיש חשיבות להבין בתזונה. היא גם צריכה באופן הראשוני לקבוע לך מינון הבולוסים לכל ארוחה שהיא ממליצה לך. מה בדיוק את רוצה לדעת על משאבה? איך מפעילים אותה, או איך מכיילים את הבזל והבולוסים? (אני חושב שזה מה שאת חיפשת אצל הדיאטנית, נכון?)

לזר

New member
דיאטנית או לא דיאטנית

אם את מחוברת למשאבה, אין לי ספק שיש לך רופא מקצועי אותו את צריכה לבקר תקופתית. הוא מוכרח להמליץ לך על דיאטנית. בסורוקה יש מרפאת סוכרת מקצועית, אליה צמודות אחות סוכרת מקצועיות ודיאטנית קלינית. לכל חולה שיש לו הפנייה למרפאה המקצועית פתוחות לפניו כל הצוותים המקצועיים: דיאטנית קלינית, פודיאטר (רגל סוכרתי), עיניים וכו' - כולם זמינים אליו לאחר הזמנת תור. כאשר את מופיעה פעם הראשונה אצל אחד מהם, משמע שתמיד תוזמני בעתיד לפי התור. אני אפילו לא צריך להזמין את התור, משום שהוא מגיע אלי אוטומטית לאחר כל ביקור במרפאה. זה עובד בדיוק כמו מוסך שבו הרכב מוזמן לטיפול תקופתי בלי קשר "למצב בריאותו" של הרכב. אם את צריכה דיאטנית אחרת, זה הולך מפה לאוזן...

לכל אחד מתאימה משאבה אחרת

לכן צריך להתקשר לסוכן- לקבל חומר על כל המשאבות ואז להחליט מה מתאים לך.

seeyou

New member
להתקשר לסוכן-?

איזה סוכן? יש רק סוכן אחד שמחזיק הרבה סוגים של משאבות?

לא

לכל משאבה יש את הסוכן שלה: ממה שאני יודעת המינימד והפראדיים משווקת ע"י אגנטק האנימס ע"י טיאקו יש עוד כמה משאבות כגון הדנה ואחרות תסתכל כאן כמו גם בקישורים יש שם מידע על המשאבות

לזר

New member
לא מסכים

יש צורך לברר ולהבין את שיטות המדידה השונות. פריסטייל מודד רמת סוכר בפלזמה, כמקובל במכשור של בתי החולים וזו המדידה הנכונה. מדידה זו נמצאת 7% הבדל ממכשירים אחרים (יש צורך לברר זאת קודם) אשר מודדים רמת סוכר כמכונה "בכל טיפת הדם). את זה יש להבין. אחר כך, לכל מכשיר יש תחום סביר של שגיאת מדידה הנובעת מעצם שיטת המדידה עצמה. שבוע טוב

למעלה