יש לי שאלות!

x t i n a

New member
יש לי שאלות!

נכון אמרתם שתיהיה חתונה כפולה.... אז איך זה? מה לואיס ואיתן יתידדו??? כאילו לואיס יקבל אותו? ו....עוד כמה פרקים בערך זה יהיה אצלנו?

טוב האמת אין לי תשובות בשבילך..אבל

יש לי תמונה של החתונה קבלי

אל תדאגי....

עוד שבועיים שלוש הם בט יחליפו בגדים......... הלילה ארוך... חחחחחחחחחח סתם......

הלילה לא סתם ארוך...

הלילה הוא ארוך מאודדדדדד חוצמזה זה לא יכול להיות שהכל יתרחש באותו לילה איך תרזה עשתה תאונה בלילה וכבר אחרי כמה שעות שחררו אותה?הא? חוצמזה שגם לואיס אמר שיחליף בגדים והוא לא החליף השער שלו היה רטוב יעני התקלח אבל הוא נשאר עם אותם בגדים פיחססססססס!!!!!!!!! אבל גם הפרק הזה בכלל לא היה משו האמת שזה בכלל לא קרה לי עד עכשיו אבל פשוט רציתי שהפרק הזה יגמר הוא פשוט היה משמעמם!!!!! אבל למרות הכול השואיסים והתריתנים נשארו חמודים!!!! שיהיה בכיף....

זה ג'ל...זה לא מים...

ואני בטוחה שידפקו קטע של לואיס מחליף בגדים אצל שרידן...ושרידן רואה אותו טופלס, או לגמרי עירום... אה, כן למען האמת אני יכולה להגיד לך בביטחון שהוא מתקלח בקוטג', ואז נכנס לחדר שלה כי הוא שומע משהו, ורואה שזה ספר שנפל ואז היא רואה אותו רק במגבת
יאמי...

חחחח עדיין זה נראה ככה..

חחחחחחח איזה פנטזיות יש לך........ אבל זה גם קרה באמבטיה שהיא נבהלה ופתאום קפצה עליו...

זה היה בכלל משעשע...

ואני כל כך אוהבת את הקטעים האלה שלו, שיש לו כזה ביטחון עצמי בעצמו
היא כזה בוהה בו והוא עומד כזה נורא גאה בעצמו
כנראה שאין לו מה להסתיר
ומה רע ביאמי? הייתי רוצה ביס ממנו

crazystav

New member
אמממ אני חושבת שבעוד ../images/Emo58.gif

איזה 60 פרקים או משהו לא?! (ניחוש) טוב בכל מקרה שמתי לך תמונהה מהחתונה (ובגלל זהעשיתי ספויילר בכתורת)

זו תמונה אז מהפנטזיה של תרזה

כשהיא ואיתן התנשקו בסוף...נראה לי פעם ראשונה...

למעלה