יש לי שאלות...

Unicorn Fairy

New member
יש לי שאלות...

שחכתי איך רושמים באנגלית מחוך ו-לתפור... חחח... אפשר לענות לי על זה בכמה דקות הקרובות? זה מעצבן, כי זה שתי מילים שאני יודעת... פשוט ברחו לי... בעע

kyle

New member
!ohhhh... yes it is

ככתוב בתורה (שלי): "Thau Shall Not Praise The Summer" "Thau Shall Praise The Glorious Winter" (the book of Kyle, chapter 2, verse 13)

בכלל באנגלית העתיקה יש דברים מוזרים

Art זה Are Thou זה You Thee זה גם You Thy - Yours Thine - אני לא בטוח אבל אני חושב שזה Yours ברבים (
השפעת עושה לי מוח דפוק) ויש כל מיני ביטויים שדי נעלמו... אהבתי את השימוש בSooner כפועל שמשמעותו "להעדיף" - I'd sooner put thy head on a tray than see thee serving another

kyle

New member
נדמה לי ש...

thee זה אותך (נראה לי שזה כך בהמנון של קנדה). יש את thy שזה שלך או thyself שזה עוד פעם אתה...
בכלל, אני מת על המילים הישנות האלה.

כמוני כמוך

Rogue ממש מרוצה מכל המילים המוזרות האלה... יש עוד שתיים חמודות: Bid - בקשה או רצון (Rogue לא בטוח) - Thy Bidding, my lord? Bide - המתן, חכה - במבטא סקוטי: "Just bide thy time" Rogue ואופנת הרטרו

Athaclena

New member
לא יכולת לחכות למילת המחץ של B?

אני מכירה לפחות סדרה אחת של ספרים שמדברים בה ככה, די קשה להתרגל לזה... זה כמו לדבר בשפה תנכית בעברית: ויאמר ROGUE את דברו, ויחר אפו עד מאוד... סתם הקרצתי כי לא היו לי רעיונות

../images/Emo5.gif אבל B כבר הייתה ../images/Emo4.gif

ובכל מקרה, הסדרה שבה קלטתי את הלך הדיבור הזה הייתה סדרת "אמבר" של רוג'ר זילאזני המנוח... איזה אובדן לאנושות שמת

Athaclena

New member
היה B? אולי פיספסתי את זה.

או שהסניליות שוב מרימה ראש... אני מרגישה יותר סנילית מההורים שלי ואפילו יותר מהסבתות. מה יהיה? אולי צריך להמציא לזה שם אחר? סניליות-נוער... רק שאני כבר לא לגמרי נערה (באמת מה ההגדרה של נער/ה?). או סתם שיכחון יתר. שכחתי שיש באמבר. חולה על הספר הראשון, אוהבת את הרוב ולא כל כך מבינה את הסוף... הספר שלו שאני הכי אוהבת הוא doorways in the sand שבמקרה ממש לאחרונה תורגם לעברית בתור "מפתחים בחול" או משהו דומה.

Rogue בדיוק עכשיו קורא את מפתחים

בחול ועד עכשיו אוהב את מה שהוא קורא
הפייבוריט האישי של Rogue הוא כמובן Jack of shadows (שתורגם לעברית תחת הכותרת "ג'ק איש הצללים)... ואגב, מגיע לך לחטוף על הראש בגלל הסניליות שלך: פספסת את B?

Athaclena

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif<צוחקת עם דמעות בעיניים>

נו, מה יהיה? להבא אני לפחות אבדוק ואחסוך לעצמי בושות. ואני חייבת להגיד שאת הקטע עם החולצות שלך (שחור או אפור) אני עדיין כן זוכרת. אני גם זוכרת סונטה שלמה של שייקספיר בע"פ עוד מהתיכון, אבל כמובן שאני לא אזכור מחר את מה שעשיתי היום... ותודה רבה, נזכרתי במשהו חשוב שעוד לא עשיתי. לפחות משהו טוב יצא מזה

למעלה