יש לי שאלות

יש לי שאלות

איך אני מוצאת את האושר הפנימי שלי? יש לי כל כך הרבה כאב. שאני לא יכולה למחוק ולא יכולה לשכוח. אני כל דקה מוצאת את עצמי, נלחמת עם עצמי. מנסה לשמור על שפיות. מנסה להתעסק בדברים הכי חשובים בחיים. ולא לתת לעצמי לשקוע. אבל אני לא יכולה. איך מגיעים לשלמות עצמית? איך אני יכולה להשלים עם עצמי ולא לכעוס? ולא להפגע? איך אני יכולה להשלים עם זה שלפני כמה חודשים נאנסתי בידי החבר שלי? איך אני יכולה להשלים עם זה שאני שונאת את עצמי שאני שמנה ולא יורדת במשקל? איך אוכל להשלים עם אבא שלי שאני לא מדברת איתו כבר חודש כי הוא הכה אותי , אגרופים בפנים? איך אוכל להשלים עם זה שכל הזמן הוא מקלל אותי ומכנה אותי בשמות מאז גיל קטן? איך אוכל להשלים עם הטריגרים שבתוכי? איך אוכל להשלים עם זה שחלומי הכי גדול הוא שבור לרסיסים, להתחתן ולהקים משפחה? אז נכון לעכשיו הוא הפסיק עם זה. אבל איך אפשר להשלים עם עצמי לחלוטין?

אושרת28

New member
סיפורך נורא נגע לליבי... תעלי לאור.

התחברי לאור.... לאנרגית האהבה כמה שזה קשה עם כל החוויות הלא נעימות שאנחנו חווים.. כל אלו בישבילנו הם שיעורים שמהם כמה שהם קשים בסוף מתפוגגים להם ואנחנו עולים למעלה... אל השמש אל האור ואל האהבה האין סופית. נכון שעכשיו הגוף מתנגד לכל אלה... כשהגוף יפתח למדיטציות, לאהבה ללא תנאי.. לאור שקצה המנהרה.. את תעלי לאהבה. אני פותחת לך קלף של יעקב רוט רק שיהיה לך מתוק בלב.
אנחנו הוכחה חיה. שאפשר לחיות בזוגיות עד שיבה טובה בשמחה והרמוניה מלאה. כל אחת משנינו מביאה את הייחודי שיש רק לאני. אניו יוצרות בצוותא סיפור אהבה. אנו מוכנות להתחלק בנוסחה. למדו להעריך את האחד לפני שאתם מתחברים לשני. ממקום של אהבה לעצמי תתחברו לאהבה בפן זוגי. אנחנו זוג נעליים מאושרות. עם המון חמלה , אליך והצלחה אדירהההההההההה

אושרת היקרה

גרמת לי לבכות. אני מצטערת על הבורות אבל אני לא מבינה בכל זה ולא בקלפים. מצטערת.

rama69

New member
אני לא באה ממקוםן

של שפיטה, אני באה ממקום של הייתי שם פעם, לא עברתי את כל הדברים הנוראיים האלה שאת מספרת אבל, תחושת האפס, תחושת הדימוי של אין אני, אושרת ניסתה לעודד אותך, וכדי להתחיל לצאת ממעגל האימה בה את נמצאת, קחי חיבוק זה של אושרת באהבה, יש מישהו שרוצה לחבק אותך, בנוסף הייתי מציע לך לפנות לגורם מקצועי שיעזור לך לצאת מהתחושה שאת חשה, את זקוקה למקום שבו תוכלי לפרוק את תחושותייך, למקום שבו תוכלי לשחרר את הרגשות הסוערות למקום של אור כדי שתוכלי להכניס אור לחייך, שולחת לך אור ואהבה, מקבלת אותך כמו שאת, אתי

איל באש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

המשיכי להתעניין, לשאול ולקרוא בפורום ובאחרים העוסקים בנושא שלך. המשיכי לחפש ולבדוק. את בדרך והשינוי קורה מעצמו. עצם השאלות שלך, עצם ההבנה שלך שכואב ורע, מאפשרות לך בסופו של דבר לעזור לעצמך. בין אם על ידי פנייה לבעלי מקצוע שמומלצת בחום, ובין אם על ידי למידה של עוד דרכים המוצעות לך כאן בדמות תרגילים ומדיטציות, ובין אם על ידי הכרה במצבך ורצון לשנות אותו.

puptitza

New member
קיבלת המון סימפטיה וזה יופי, לי יש

לכודה באפלה, חמודה יש לי כמה שאלות אליך לפני שאוכל להציע כוון. בת כמה את? מה את עושה בחייך? מה עשית אחרי אותו אונס ע"י החבר? אשמח אם תרצי לענות על השאלות, ואשמח להמשיך להתכתב איתך ואולי אוכל להיות כמו פנס שמראה לך דרך באפילה שסביבך.

למעלה