יש לי שאלות

יש לי שאלות ../images/Emo141.gif

בשעה 6 מדדתי, אחרי צום של שעתיים, יצא 93 . החלטתי שמגיע לי פרס, ואז אכלתי פרוסת לחם שיפון,חצי גודל כף היד, מרחתי על זה גבינה 20 % בערך 2 כפיות. ואכלתי חבילת ביסלי. מיד אחרי זה לקחתי נובונורם, חצי שעה אחרי זה לקחתי כוס מיץ תפוזים היה כתוב על הקופסה סחוט וללא סוכר, ועוד 3 אפרסקים לבנים ומשמש אחד. 10 דק' אחרי זה לקחתי גלוקופאג'. וישבתי בצד עם הרגשה רעה ובחילות ותחושה קשה של בטן מלאה. אני בכאלה מצבים, מרגיש מאוד רע, מזיע הרבה, ואין לי כוח לעשות כלום, קשה לי לקרוא, אין לי חשק לראות אנשים, רואה טלויזיה......... וכך אני כועס על עצמי ששוב פישלתי, ושוב הגזמתי באכילה. שעה וחצי אחרי הגלוקופאג', החלטתי לבדוק מה הרמה של הסוכר, רציתי להעריך את מידת הטעות שלי..... ולתדהמתי גיליתי שאני על 71 , ואני הייתי בטוח שההרגשה הרעה שיש לי נובעת מרמות גבוהות של הסוכר, כי אני בדרך כלל כך, נע בין 130 ל220 , לעתים רחוקות מאוד אני תופס את עצמי מתחת ל90. 1. 3 אפסקים ומשמש וכוס מיץ תפוזים טבעי (אם אנחנו מאמינים למהשכתוב על הקופסה), אני הייתי בטוח שההרגשה הרעה בגלל שהם הרימו חזק את רמת הסוכר מה קורה פה ???????? 2. אני חשבתי שהתחושה של בטן מלאה, ותחושת כבדות, זה סימן לרמות גבוהות, האם יש סימנים מובהקים מבחינת ההרגשה לרמות גבוהות, ולרמות נמוכות. ?????????? 3. אני חושב שמה שקורה פה זה שאני לוקח יותר מדי כדורים,3 נובונורם ו 3 גלוקופאג' ו 2 אוונדיה קטנים, אבל אני עדיין רחוק מלהציע לרופא להוריד מינון כי עובדה שקמתי היום עם 157 . ואני עדיין מרגיש מאוד עייף כל הזמן. תודה על ההתיחסות.

דואגת1

New member
בוקר גבוה, תרופות

בוקר טוב, עד איזה גיל בן אדם ממשיך להיות סייח ? לרקוד - עד 120. מסתרי הגוף והמנגנון - תופעות מוזרות מתרחשות, יתכן שיש הסברים, לא מצאתי תמיד. לענין רמות גבוהות בבוקר, הסיבות רבות, הבעיה מה ניתן לעשות. מספר עצות : למדוד לפני השינה, ולמדוד למחרת בבוקר ולהשוות, אם התוצאה של הבוקר גבוהה יותר מהתוצאה של הערב, תצטרך לאכול משהו קטן לפני השינה. את הגלוקופז' של הערב השתדל לקחת מה שיותר מאוחר, ניתן לקחת עם הארוחה הלילית ולאו דוקא עם ארוחת הערב. כדורים ממריצי לבלב, כגון נובונורם, עלולים לפתוח את התיאבון,ולגרום להשמנה, או להקשות מאוד על ירידה במשקל, הרופאים אינם מוכנים תמיד להודות בכך, ובכל זאת זאת עובדה. קרוב לודאי שאתה נוטל יותר מדי כדורים, איזה מהם ? אתמול, תחת הכותרת של מידע סיכמתי מחקר חדש (קישור למאמר המלא באנגלית) על נושא התרופות, על יעילות התרופות, כדאי לך לקרוא. לעתים, התחושות בהיפו ובהיפר דומות, ולכן אין ברירה אלא למדוד. יום נעים

לזר

New member
לדעתי, אי אפשר לשמור על רמת סוכר

על גוף שמשמש .... לתרופות. אין שום קשר בין מועד מתן התרופות אצלך לתזונה? פרס רצית? הגוף לא היה זקוק לו ועם פסיכולוגיה לא הולך בקלות. מצטער לשמוע על הרגשתך, אבל עם המחלה הזו שיש לנו לכולם יש הפתעות מדי פעם... אין פתרון למצבים שכאלה. יום נעים

marli1

New member
תרופות

שלום סייח, אני לא יודעת כמה עבר מאז שנודע לך על הסכרת אבל הסיפור שלך נשמע טעות של מתחילים. הטעות שאני רואה היא שאתה אוכל יותר מדי בזמן קצר מדי (לחם+גבינה+ביסלי+כוס מיץ+ארבעה פירות בחצי שעה???) ומנסה לחפות על כך עם כמות מוגזמת של תרופות. הסיבה לעייפות שלך היא לדעתי העליות והירידות ברמת הסוכר. אתה חייב להתחיל לחלק את הארוחות הגדולות האלו לארוחות קטנות בהפרשים של שעתיים ולהתחיל עם פעילות גופנית (אפילו אם מעטה בתור התחלה) ובמהירות תראה שאתה יכול להוריד את מספר הכדורים.

למעלה