יש לי שאלות בקשר לסרט...

יש לי שאלות בקשר לסרט...

א. יש איפהשהו תמונה של נוויל? ב. יודעים איך קוראים לשחקן שמשחק את פילץ`? ושמתי לב לטעות בסרט- דאדלי לא ראה את המכתב ויש תמונה שמראה את 3 הדרסלים מעיינים במכתב... אני חושבת שיש עוד כמה טעויות אבל אני לא נזכרת בהן כרגע... מאי. :p

יש תמונה של נוויל

בהארי פוטר הישראלי החקיין- www.harrypotter.co.il לא של עמוס... והוא נראה כזה מתוק! אם אני בטוחה שזה נוויל...

אאה!!!!!!

רובין וויליאמס ישחק בסרט!!!!!!!!!!!!!! אאה!!!!!!!!!!! אני חולה על השחקן הזה!!!!!!!!!!!! אני מתה על השחקן הזה!!!!!!!!!!!! ואני ארצח אותם עם יהיה *רק* דיבוב!!!!!!!!!! אני מטורפת על השחקן הזה!!!!!!!!!! מאי. :p

נ.ב. להודעה הקודמת...

בעצם ראיתי את ``נוויל`` גם בהארי פוטר נט אבל שכחתי.. מאי. :p

ב. נראה לי שדיוויד בראדלי, אני לא

בטוח. וחוצמזה זה לא הטעות היחידה- כשהרמיוני מכשפת את נוויל בפטרפיקוס טוטאלוס (ככה כותבים את זה?) הוא נופל על הפנים ובטריילר השני מראים שהוא נופל על הגב. וגם יש ת`טעות בפוסטר שלא ינשוף הביא להארי את המכתבים מהוגוורטס...

Nagini Potter

New member
אלה לא טעויות

פשוט יש דברים שתופסים בספר, ודברים אחרים שתופסים בסרטים. תתכוננו - הסרט ללללאאאאא הולך להיות כמו הספר!!!!! יהיו מלא דברים שונים!!! אם מישהו כאן קרא אנימורפס וראה את התוכנית יודע איך התעללו בעלילה המסכנה.... למשל - את אקס (החייזר) בספר כדי למצוא אותו היה צריך להפוך לדולפינים, ונלחמו בכרישים, ודיברו עם לוויתנים, וירדו למטה לחללית, ונלחמו בטקסונים, וברחו מויסר שלוש, וחמש מאות פעם כמעט מתו - ובתוכנית בטלויזיה הם פשוט הלכו ליער, מצאו את אקס, וזהו! בקיצור - תתפללו שהדברים הקטנים האלה יהיו השינויים היחידים, כי יש יותר גרוע מזה! Nagini Potter שגם אוהבת אנימורפס!

Nagini Potter

New member
אה ועכשיו נזכרתי........

הסיפור שאינו נגמר....... אם יש כאן מישהו שגם קרא את הספר וגם ראה את הסרט יודע מה סרט יכול לעולל לספר אומלל וחסר אונים.... Nagini Potter

Hermione

New member
אאמממממממ.......

הסיפור שאינו נגמר זה ספר ממש יפה, וגם הסרט ממש יפה. אבל הוא יפה רק בתור סרט, לא בתור גירסא לספר...

LuNaTiC

New member
הסיפור שאינו נגמר

הוא ממש ממש יפה!!! לא ראיתי אף פעם את הסרט... אבל הספר נהדר!! בהתחלה היה לי קשה להתחיל אותו.. אבל בסוף המשכתי והיה כל כך שווה את זה....

Nagini Potter

New member
הסרט כל כך הורס!!!!!!

מי שעשה אותו ממש לא קלט את הפואנטה בספר!!!! הם שלחו את אטריו לדבר עם האוראקל הדרומי, דבר שיהיה מאוד קשה לו לעשות כי האורקל הדרומי זה שם של מקום!!!!! הוא היה אמור אויולאלה מהאוראקל הדרומי...... והם הורידו את השער השלישי, וחירבשו את כל העסק עם הספינקסים! את אטריו עשו מאוד יפה והכל, אבל הם שכחו פרט שולי קטן - הוא אמור להיות ירוק!!!!!! כל מי שראה את הסרט - חובה עליכם לקרוא את הספר, עכשיו ומיד! רוב הספר הוא בתוך פנטזיה, ואת כל הקטע הזה לא עשו בסרט! חוצפה! Nagini Potter

פגעסוס

Well-known member
את החלק שבתוך הפנטסיה

הם עשו בסרט ``הסיפור שאינו נגמר 2``. אבל בסרט הם עשו את זה כאילו הדמיות הבדיוניות מבקשות ממנו לחזור לתוך הפנטזיה...

Nagini Potter

New member
מהסרט השני ראיתי רק 5 דקות ראשונות

אבל מאיפה הם הקריצו את המכונה הזאתי? מה הם רוצים מהחיים שלי? מה הקשר לספר? מה פה קורה פה?!?!?! Nagini Potter

פגעסוס

Well-known member
הם אכן עיוותו את הספר...

ואם לא ראית את הסרט עד תומו אז את לא יכולה לתאר לך עד כמה... הם אפילו שמו מן קטע קיטשי הוליוודי בסוף! אם לא ראית את הסרט אז אני ממליץ לא לראות כי זה סתם יעצבן אותך על איך שהם הרסו את הספר... GYXOIO (בשל גל החתימות שרץ בפורום יצרתי גם לעצמי חתימה, ומי שלא מבין ויקרא הפוך...)

גם אני!

ממש התעללו בסידרה הזאתי! ושאח של אקס אלפנגור, אבא של טוביאס... איזה טמטום! והם באמת שינו הכל! אבל איך היו יכולים להכניס לוויתן למצלמה?... נקודה למחשבה. אבל הספר שמצאו את אקס הוא אחד היפים... אני מחכה לאנימורפס 15... שיגיע כבר!

למעלה