יש לי שאלונת..

יש לי שאלונת..

אני רוצה לשטוף את הכלבים שלי ולרסס אותם..השאלה שלי בעצם היא אם זה בסדר לרסס אותם מייד אחרי המקלחת..או שצריך לחכות כמה זמן שהעור יהיה פחות רגיש? מה אתם אומרים?
 

Nola21

New member
בדרך כלל

מומלץ לרסס יום למחרת. ועל רוב התכשירים מצוי סעיף שמתייחס לזה. עם אמפולות זה קצת שונה.
 

Nola21

New member
בדרך כלל

מומלץ לרסס יום למחרת. ועל רוב התכשירים מצוי סעיף שמתייחס לזה. עם אמפולות זה קצת שונה.
 

אלָה

New member
הייgoddess of light

ממש,אבל ממש-לא מומלץ להשתמש בריסוס האמפולות יעילות קל ליישם אותן יש חומר שתוך שעה נספג בעור וגם תינוק יכול לגעת בכלב ללא חשש כבר אחרי שעה. אחרים נספגים תוך זמן קצת יותר ארוך הריסוס,נוסף לכך שלרוב יש שם אלכוהול וכלבים מה זה נרתעים מזה,כי זה גורם להם גירוי אז זה גם מתפזר באויר ואת והם נושמים את זה שזה ממש לא מומלץ.
 
אז על איזה אמפולות אתם ממליצים?

מה המחיר שלהם..איך זה הולך? ליחידה?..יש לי כלבי טרייר...כל כמה זמן צריך לשים להם ?
 

אלָה

New member
כנגד פרעושים

אני משתמשת באמפולות של פרונטליין. הן באות באריזות של 3 יחידות-החוזק נקבע לפי משקל הכלב. לי יש כלבים במשקל שונה משמעותית,אני קונה שני מארזים. זה אומנם יקר ברגע הראשון,אבל כל אמפולה היא ל-3 חודשים. יכול להיות שיש חנויות או וטרינרים שמוכרים גם לפי יחידה. אז צריך לבדוק אם זה משתלם לקנות רק אחד. יש עוד חומרים באמפולות,פשוט נוח לי עם הפרונט ליין,אז לא ניסיתי אחרים ממליצים גם על חומרים אחרים. לגבי חומר שהוא חדש ולא ניסיתי אותו אני מביאה לך לינק,מקווה שיעזור לך ההסבר. http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-889-1542-4310871,00.html כנגד קרציות,לפי נסיוני הכי יעיל קולר קילטקס. אצלי הוא החזיק יותר זמן מהמצויין על האריזה. חשוב לזכור שלוקח לחומר מספר ימים להספג ולהכנס למחזור הדם. אין לי מושג באם חומר מסוים מתאים לכלבייך או לא אז אם את חושבת שיש צורך,כדאי להתיעץ יותר ולבדוק.
 

be_roo

New member
אמפולות נוספות בשם אדוונטג'

וגם אותם מומלץ לשים יום יומיים אחרי המקלחת.
 
למעלה