יש לי שאלונת...

Queen Of Love

New member
יש לי שאלונת...

יש פה מישהו בעבודה שהיה בחופשה של שבוע וחצי בערך... והוא מחר חוזר. עכשיו אני והוא בקשר טוב, בגדר של שני אנשים שעובדים יחד באותו חדר. אתם חושבים שכדאי לקנות לו משהו, או לכתוב משהו?...או לא יודעת , כל רעיון אחר?...(הוא התחתן לא מזמן, אז אני לא רוצה שזה יראה מוזר) הוא פשוט בחור חביב כזה. או שפשוט לא לעשות כלום? מה אתם אומרים?

jess ועוד

New member
אם הוא עובד על מחשב

לשנות בשומר מסך לכתובית זזה ולכתוב לו ברוך הבא

Queen Of Love

New member
ג´סס!!! אל תשאלי!!

אין לי את הסיסמא והוא נעל את המחשב
איזה באסה..!!

mariana

New member
איזה מצחיק

אני חושבת כאשר הוא מקש ממך סיסמא אז תלחצי על הX בצד או תלחצי על ביטול אז אני כמעט בטוחה שאת יכולה להיכנס סלי סיסמא, תנסי את לא הורסת כלום.

Queen Of Love

New member
תראו איזה קטע!!

יש דף קטן על השולחן שלו, שבו כתובה הסיסמא של המחשב והצלחתי להיכנס, אבל זה לא נראה כחיטוט
בסוף עם כל הכוונה הטובה זה לא ייראה טוב..
מה נראה לכם?

sidi

New member
ממממ

זה יכול להיראות, תלוי בטיב הקשר איתו

mariana

New member
איזה קטע../images/Emo12.gif

בטח הוא בעצמו לא זוכר את הסיסמא לכן רשם את זה בפיתקית

sidi

New member
ג´ס

נראה לי שהיא מתכוונת או לסיסמא של ה BIOS או לסיסמת כניסה לרשת. במקרה הראשון מוציאים את הסוללה של ה BIOS ואופס אין סיסמא אבל זה גם יכול קצת לעשות בלאגן. במקרה השני רק הוא יכול להיכנס למחשב או מנהל הרשת. לירי, נראה לי שתלכי על כרזה קטנה של ברוך הבא ותדביקי אותה על כל המסך

Queen Of Love

New member
הממ...

להוציא את הסיסמא של ה- bios?
אני אלך על כרזה נראה לי
טוב, אם בכל זאת יהיו לכם רעיונות, אני אשמח לשמוע!
רבה בכל אופן!!!

sidi

New member
אז ככה

לקנות בטח שלא. לכתוב משהו??? יכול להיות אבל רק את צריכה לדעת אם הקשר ביניכם מספיק טוב כדי שלא יסיק מסקנות או שיראה מוזר.

Queen Of Love

New member
אוקי...

כן, גם אני חשבתי שזה יהיה מוגזם לקנות
יחשבו שאני
אולי נכתוב לו משהו בשם כולם... טוב נחשוב על משהו.

sidi

New member
אה ועוד משהו

אם תקני לו מתנה, לא יישאר לך מספיק כסף כדי לקנות לי מתנות (כמו אוטו חדש לדוגמא?)

למעלה