יש לי שאלונת!

יש לי שאלונת!../images/Emo35.gif

אני לעולם לא אשכח את הלידה של אחותי, כשהיא צורחת ומיזעת ואני שומעת את צעקותיה מבעד לדלתות חדר הלידה. וחשבתי לעצמי: איך הן סובלות את זה?! ועוד אח"כ הן מביאות עוד! יש לה הפרעה???? מה כל כך טוב בלסבול את הכאב הזה. ואז אחרי כל הבלאגן הצרחות והכאבים, לפתע שמעתי יצור קטן בוכה, ופתאום שמעתי את אחותי בוכה מאושר. והבנתי שאם מוכנה לסבול את כל הייסורים שבעולם למען ילדיה!
אני אישית בסך הכל הייתי בצד ושמעתי את הצעקות האלו (וזה נשמע כמו לוחם אינדיאני שיוצא לקרב...) ואז כששמעתי את יובל בוכה אני פשוט בכיתי מאושר! כל כך התרגשתי כאילו אני הרגע ילדתי! אז יש לי שאלה. כמה כאב אם באמת מוכנה לספוג למען ילדיה?????

../images/Emo23.gifזה לא ייאומן פשוט!

יש לכן את הילדים הכי יפים בעולם! אני אף פעם לא ראיתי ילדים כל כך יפים! אלוהים הם פשוט מושלמים....

shirka

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

תודה!

אין לכן מושג מה עשיתן לי!../images/Emo25.gif

אני בוכה לחבר שלי שאני רוצה תינוק. והמסכן לא יודע מה לעשות הוא נכנס לפחדים! אני רואה כאן תינוקות מדהימים ביופים, ואני פשוט מתפלצת מקנאה....
אני גם רוצה!

sagilgul

New member
כדאי שתחכי קצת, את כולה בת 17

ובטח שהוא ילחץ. בינתיים תהני מאחיין הקטן שלך ומהתמונות בפורום. תינוקות זה לא משחק את יודעת, הם קמים בלילה בבכי, הם חולים לפעמים, אי אפשר ללכת ולהשאיר אותם לבד ועוד ועוד ועוד. אז בואי נגיד שכדאי לך להנות מהחופש של גיל 17 כל עוד את יכולה.

גלי29

New member
תהפכי את זה ליתרון

את יכולה להציע עצמך כביביסיטר לאמץ לך ככה תינוק לאהוב אותו להיות איתו ועוד להרויח כסף וגם לא להרוס לך את הזמן שלך לגלות את העולם ולעשות דברים בשביל עצמך ככה תגיעי להורות כשיש לך הרבה יותר מה לתת ולהעביר לתינוקך

אני עושה

ביבסיטר מגיל 9 אמא שלי סיפרה לי שכשהתחלתי לדבר ולשיר, והייתי רואה תינוקות הייתי שרה להם כל מיני שירים. (זה אצלי בדם.) האחיינים שלי כבר די גדולים והם זקוקים לי פחות (לגיטימי לא?)
כרגע אני ממש מעוניינת לטפל בתינוקות (אפילו בבוקר כי סיימתי ללמוד ויש עוד הרבה מאוד זמן עד הגיוס). לראות אם שמחייכת בגלל ילדיה זה הדבר הכי מקסים שבעולם, ולראות ילד מחייך בגלל אמו זה בכלל דבר קסום! אוהבת תינוקות! ומכורה לכל הקשור אלהים (כולל טיטול הקקי של הבוקר...)
הם פשוט יצורים קטנים וקסומים שיכולים לשנות בנו הרבה וללמד אותנו הרבה על מה שלא ידענו....

למעלה