יש לי שאלונות...

Queen Of Love

New member
התחלת יפה...

למה את לא מסיימת יפה! לך אין את זה??
הצחקת אותי!! שלא תעיזי להגיד את זה שוב, אפילו לא לחשוב את זה לעצמך!!
(וזה איום!!) רק ההכרה שלי איתך כאן הוכיחה לי שאת פשוט בחורה
מ-ק-ס-י-מ-ה
ו-נ-ה-ד-ר-ת
ריקוש!!
מספיק לדבר שטויות!!

@@

New member
למלכה שלי האחת והיחידה

תודה יקירתי, אבל אני התכוונתי, שלי אין כרגע משהו שמתקרב לאהבה ונורא הייתי רוצה לחוות שוב את ההתחלה של ההתאהבות זה פשוט קסום ויפה, אז תהני ילדה שלי ואל תעשי חישובים מיותרים. גם אני אוהבת אותך

מאו יין

New member
לירי...

מצד אחד אל תמנעי מעצמך סיכוי לאהבה ואינטימיות כי נפגעת
ומצד שני אם את ניקשרת איליו ורואה שאחרי חודש + הוא עדיין מדבר על לטוס תסיימי את הקשר כי הוא לא רואה את העתיד הקרוב איתך!! (מניסיון!!!! הייתי שנתיים עם בן זוג שבאמת אהב אותי אבל נכון לאותו רגע... למרות שמהיום שהכרנו ידעתי שהוא רוצה לטוס אחרי שנה ואח"כ אחרי שנה וחצי חשבתי שהוא אוהב אותי ולא יעזוב... או ירצה שאבוא איתו... נעליים!! הוא נסע בזמן המתוכנן ואני נותרתי שבורת לב!!)אז יש מקום להרמת גבה מצידך!!!!

shiraz2

New member
מתוקההה...

אני מסכימה עם כולם. אני חושבת שאת לא צריכה לחשוב יותר מידי הרי את בעצמך אמרת שאתם יוצאים רק שבוע וחצי.... (!!!) בפרק זמן כזה קצר בכלל לא מדברים על מחוייבות. תהני מהחיים, כשיגיע הזמן תוכלי לדעת אם את בכלל מוכנה למחוייבות ואז תחליטו מה הלאה. תנצלי כל רגע ורגע........ ועוד משהו קטן- בסופו של דבר הרי כל קשר נגמר, החוכמה היא לנצל אותו עד הסוף וכמה שאפשר. שיהיה לך בהצלחה איתו, ובכלל שיהיה יום מקסים!!!
שירז

לבנת23

New member
רק את יכולה לדעת את התשובה...

לדעתי זה תלוי באישיות שלך ומיד אפרט למה כוונתי. מן הסתם איננו יודעים מה ילד יום ומה ההפתעה שתתדפק על דלתנו מחר, לכן כמו כולם הייתי מציעה לך להמשיך איתו ולראות לאן זה מתפתח ביניכם... תעשי מה שבא לך - כל עוד בא לך לעשות את זה! אל תמנעי מעצמך הנאה בגלל מחשבה אולי בסוף נפרד והוא יעזוב איתי, כי אחרת לא תדעי יותר אהבה מהי ולדעתי זה הפספוס הכי גדול שיש בחיים. אני יודעת שלא נהוג לענות על שאלה בשאלה, אבל לדעתי אם תוכלי לענות על השאלה שאני אשאל עכשיו - המפתח ימצא בידייך ותדעי איזו דלת את רוצה לפתוח ואיזו לסגור... נאמר שהבחור לא אמר שום דבר על טיסה... נאמר שאת מראש יודעת שבעוד 6 חודשים הקשר יסתיים מסיבה זו או אחרת, האם עדיין היית נכנסת אליו בידיעה שאלו יהיו שישה חודשים של שכרון חושים, אהבה ללא גבולות ולב מלא ברגשות.... או שהיית מוותרת על האהבה ועל ששת החודשים הנפלאים, כי אין לזה עתיד אח"כ? ברגע שתעני על השאלה הזו, הרי ענית על שאלתך שלך... אני יכולה להעיד על עצמי שגם אם אכווה בסוף (שהרי אף אחד לא יכול להבטיח לי לגבי מחר...) עדיין הייתי נהנית מששת החודשים ומהאהבה שממלאה את ליבי ולו רק לתקופה קצרה... אני אהיה מאושרת מעצם העובדה שזכיתי להכיר אדם כזה מקסים ולחוות אהבה כנה... אבל זה כבר ענין של השקפה! בכל מקרה, אנחנו כאן איתך בכל החלטה שתבחרי... שיהיה בהצלחה, לבנת

ילדה יקרה קוויני

אל תחשבי מה יהיה זה באמת מוקדם וזה שהוא אומר לך שהוא לא יודע זה לא נראה לי בגלל שהוא לא רציני לגביך אלה מאוד יכול להיות שהוא בעצמו עדין לא יודע מה הוא הולך לעשות והוא במין מערבולת כזאת אל תלחצי כי רק תבריחי אותו דבר אחרון שהוא צריך אם הוא נמצא בכזאת מערבולת זה מישהי שתלחץ עליו ועוד מישהי שהוא הכיר רק לפני שבוע שבועיים קחי את הזמן שלו תעני מכל רגע אל תחשבי וחוץ מזה אף אחד מאיתנו לא יודע מה יהיה ואם לא חוץ לארץ יכול לצוץ משהו אחר תחשבי רק מחשבות חיוביות תחייכי וזה יעשה לך ולו טוב אם הוא יראה שאת לחוצה הוא יברח בהצלחה מתוקה

Queen Of Love

New member
את צודקת...

תודה נופרוש!! אני מדמיינת אותך יושבת שם בספריה, ומייעצת לי חחח
את פשוט מקסימה! ת-ו-ד-ה ת-ו-ד-ה

למעלה