יש לי שאלה

pLePhOnE ChAt

New member
יש לי שאלה

באתר- www.cellphoneshop.net מוכרים פלאפונים וזה אתר באנגלית. והשאלה למי שקנה משם: איך אתה מקבל את המוצר? עד הביית? או בדואר? איך אתה משלם? כדאי לקנות משם פלאפונים?

תשובה

הם לא מוכרים פלאפונים אלא רק מוצרים לפלאפונים תלוי בגודל ההזמנה אם זה נכנס לתיבה אתה מקבל את זה בתיבה אם לא אז אתה מקבל פתק ללכת ולקחת את זה מסניף הדואר הקרוב אילך

LordNor

New member
אני מקווה שאתה צודק...

הזמנתי פאנל מדהים מהאתר ההוא.. אני מקווה שהם ישלחו לי לתיבת הדואר.. נמאס ללכת לסניף הדואר לקחת... הייתי ממליץ לקנות כמה מוצרים בהזמנה אחת.. ולחסוך כסף. (תיקח בחשבון שהם מרווחים גם מדמי המשלוח)

ronen60

New member
הצעה בשבילך

תן 5 ש"ח לדוור שלך,,,, והוא יביא לך הבית מה שתירצה! ובמקרה של רשום גדול או דפוס גדול הוא ידע להשיג אותך טלפונית. הכל במחיר קטן וקצת פירגון, רשות הדואר עם הפנים קדימה!

3310 4ever

New member
לי תמיד זה הגיע לסניף ולא לתיבה

גם בהזמנות קטנות (2 מוצרים) וגם בהזמנות גדולות (6 מוצרים) לא יודע מה איתך....אבל לי נראה שזה יגיע לסניף דואר הקרוב לביתך ולא לשום תיבה

3310 4ever

New member
מה?

כשאתה מקבל את ההזמנה בדואר רשום בסניף דואר, אתה מקבל את זה לסניף גושן או לסניף אחר? דרך אגב...לא ראיתי אותך היום, אז אני ינסה להפעיל את הסורק העצלן שלי (ואולי) אני יצליח "להחיות" אותו ולהביא תמונה היום בערב! שווה לחכות!

זה כי לא....

באתי היום לבית ספר אני מקבל את זה לסניף הרבמ"ד אולי אני יבוא מחר ניראה אני גם חייב לשלום מכות

d@r121

New member
שיהיה לכם ברור

אני הולך לעשות שם קנייה "גדולה" (100 ש"ח ליתר דיוק) ומי כמונו יודע שהאינטרנט זה לא הכי בטוח לקנות ברשת אז אם אני אקבל את זה (תוך כמה זמן אם מדברים) אז יופי לכם אם לא אני בא אליכם הבייתה וחונק אתכם כי כבר היה לי סיפור בחו"ל וזה בלי לקנות ברשת
דרך אגב למתעניינים אני אקנה לי אנטנה זוהרת כחולה ובטרייה רוטטת (האחרונה שהייתה לי עשתה קולות של מכסחת דשא
) אפרופו אנטנה אם אפרק את האנטנה הקודמת ואכניס את החדשה תהיה אותו קליטה פחות קליטה יותר\פחות קרינה

תשובה

אם תקנה זה תוך שבוע בערך יוצא משם ותוך עוד שבוע זה מגיע אליך ולא זה לא משנה תקליטה (מניסיון)

wiz

New member
אהמ, אהמ...

בקשר לאנטנה - אני לא חושב שהתקנה תשנה בצורה משמעותית את הקליטה/הקרינה (אבל חשבתי שאין כזה דבר...
) של הפלאפון, אבל אל תשכח שכל התעסקות מיותרת ברכיבים האלה (ובמיוחד כשמדובר בהרכבה פרטית של חלקים לא מקוריים) עלולה לפגוע באיכות. כמובן שבגלל שמדובר כולה ב-5110, לא הייתי חושב פעמיים (חוץ מעל הקטע הבריאותי) ועושה את זה... בקשר למשלוח - תלוי איך הם עומדים מבחינת מלאי... הכבל שהזמנתי די התעכב בדרכו מהונג-קונג, ומצד שני - לאנשים אחרים הגיעו כבלים אחרי שבוע. מה שאני יכול להגיד זה שהם היו ממש בסדר איתי (cellphoneshop), ויידעו אותי מתי הפריט יצא, ובכלל "הרגיעו" אותי כשהוא בושש לבוא...
. אני ממליץ עליהם. בהצלחה

זה תמיד מגיע הבייתה קודם

רק שהם תמיד באים בשעות שאין אף אחד בבית. ולכן זה יחכה בדואר עצמו.

למעלה