יש לי שאלה

יש לי שאלה

ראיתי סמולוויל בעונה השלישית שהיא עכשיו שודרה ביס והיו רק 23 פרקים.. יש עוד מקום שזה משודר בוא או שזה המפסר של הפרקים זה פשוט לא נישמע לי הגיוני שיש רק 23 פרקים בעונה תודה

אדiם

New member
העונות בסמולוויל

הם של 22 פרקים חוץ מהראשונה שהיא 21 והשניה שהיא 23.

slayer510

New member
עונות

עונה 1- 21 פרקים עונה 2- 23 פרקים עונה 3- 22 פרקים עונה 4- 22 פרקים עונה 5- 22 פרקים עונה 6- 22 פרקים אם את רוצה לבדוק עונות ופרקים של סדרות מסויימות, את יכולה להיכנס ל- www.tv.com, בעזרת חיפוש קל תוכלי למצוא כל סדרה, עונות, פרקים ותאריכי שידור!!

coralline

New member
נצל"ש שאלה עם ספוילר (לא יודעת לאיזו עונה)

,OK אז הפרק האחרון שראיתי היה פרק סוף עונה נראה לי. בפרק מגיע מטח מטאורים לסמולוויל וכולם מתפנים, אבל קלארק ולויס (ונראה לי גם קלואי) חוזרים להציל את לאנה, ולקס לוקח אותה במטוס או משהו ואז המטוס מתרסק... בקיצור מה שרציתי לדעת זה איזה עונה זה היה? תודה לכל העונים

SimsY

New member
גם לי יש שאלה!

איך קלארק התעוור וחזר לראות באותו הפרק ? הרי מרתה אמרה שהרשתיות שלו נקרעו - פתאום הן חזרו יש מאין ? בפרק "לחישות" דבר שני איך הם אמרו שלויס ליין לא מתעניינת בכלל בעיתונאות ???? קלואי אמרה את זה בפרק עם זאתי שהפנטה דרך האי מייל

שיריק2

New member
הוא קיבל את הראייה שלו חזרה

ברגע שהמפבער היה קרוב ללעיניים שלו החום המיס את רקמת הצלקת

yafufa88

New member
../images/Emo207.gif שאלה

אני צריכה את שמות של 2 שירים שהיו בפרק wither (פרק 3 של עונה 6): הראשון בנשף כשלקס ולאנה נפגשים והשני כשאוליבר ולויס בחוץ והיא "מאתגרת" אותו למישהו יש מושג? תודה מראש.

../images/Emo58.gifמעליי... והתשובה

"It Ends Tonight" by the All-American Rejects אצל לקסנה "Ache" by James Carrington - השני

למעלה